Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 20 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ημερομηνία συνάντησης μη ενδεικτική.
Συνάντηση σε ξενοδοχείο βόρειο-ανατολικού τομέα.

Αφού Betty δεν έχει στις ώρες που μπορώ, λέω Flory μιας και μου προτάθηκε από μερικά άτομα ως καλή περίπτωση για μένα . Συνενόηση με το γραφείο μέτρια. Να ενημερώσω ότι η κοπέλα άργησε 18 λεπτά, έστειλα μήνυμα στο γραφείο και μου απάντησαν τι έγινε και ζήτησαν συγγνώμη. Από τις ελάχιστες φορές που δεν ενημέρωσαν ότι θα αργήσει. Τυχερός που είχα +1 ώρα αλλά αν ήξερα ότι θα είχε γίνει αυτό θα κανόνιζα με τη Betty για πιο αργά.

Χτυπάνε νύχια τη πόρτα... μάλλον είναι νέο κόλπο των κορασίδων... τελευταια το βλέπω συχνά... θα έστειλαν memo μεταξύ τους ότι μας καβλώνει. Ανοίγω και μπαίνει σίφουνας ψιθυρίζοντας.. ένας μαλάκας φώναζε στο διπλανό δωμάτιο στο τηλέφωνο, του είπα ένα σκάσε... έδω ήρθαμε να γαμήσουμε και όχι να ακούμε τα μπινελίκια που τρως από τη γυναίκα σου... ΗΜΑΡΤΟΝ. Της λέω μίλα κανονικά... και ακούω την βραχνιά φωνή, στις 2 προτάσεις το είχα συνηθίσει και δεν με ένοιαζε. Σκεφτόμουν μην το έκανε και επίτηδες για να μην φάει πόρτα... δεν ξέρω. Σόσιαλ, γνωστό, μη εξαιρετέο και αδιάφορο πραγματικά στην αρχη. Δεν περίμενα να είναι τόσο κοντή, αλλά δεν με ένοιαξε. Μου φαινόταν γυναίκα κοντή νταρντάνα, καθόλου πετίτ... σφιχτή αρκετά, παίζει να κάνει ή να έκανε στο παρελθόν κάποιο άθλημα. Ντυμένη όμορφα, καπαρτίνα, φόρεμα, μποτάκια, όλα όμορφα. Φιλάκια ξελινήσαμε και κατευθείαν σε βαθειά γλωσσόφιλα με πάθος, ώπα λέω εδώ είμαστε. Έμεινε με τα εσώρουχα χωρίς ιδιαίτερα καυλωτικές κινήσεις.

Εγώ χαλαρός, γενικά στην αρχή απλά κάθομαι και κοιτάω τις κινήσεις που είναι διατεθειμένες να κάνουν οι κορασίδες, αφού δεν αξίζει να τις πάρω χέρι-χέρι πια. Η τύπισα έρχεται, ξαπλώνει και τέρμα βαθειά παθιασμένα γλωσσόφιλα, αγκαλιές και τα συναφή. Ξεκινάει μία πίπα άνω του μετρίου αλλά άτσαλη στο DT με προσπάθεια που κατάφερνε να τον βάλει όλο μέσα και δοντάκι ελάχιστο. Με έγλειψε από πάνω μέχρι κάτω και έμεινε ελάχιστη ώρα εκεί... δεν νομίζω να της αρέσει που το κάνει. Σειρά μου και γλείψιμο όλο της το κορμί, ελάχιστη χαλαρότητα στη κοιλιά και κώλο, βυζιά όμορφα που δεν θέλει να της τα πιάνουν δυνατά, ρόγες δεν ήθελα να σταματήσω να πιπιλάω και ανταποκρίσιμες στο έπακρον. Μουνάκι καθαρότατο, γευστικότατο και αρκετά κλειστή, αρκετά υγρά και να πασπατεύει ασταμάτητα το μαλλί.

Είχαμε λίγη πίπα ακόμα σε διάφορες στάσεις να μην μπορεί να ανασάνει και να δαγκώνει - γλύφει ότι έβρισκε. Ζουλούσε τα μπαλάκια για να σταματήσω αλλά εγώ τίποτα και γούσταρε τρελά. Ξεκινάμε ιεραποστολικό που είναι και η αγαπημένη της στάση, φιλιά αβέρτα και βογκητά χαλαρά, να τα κρατάει. Cowgirl ελάχιστο αλλά όμορφο καβάλημα και doggy - doggy ξαπλωτό που έπεσε τρελό σφυροκόπημα. Να χτυπιέμαι εγώ αλύπητα και αυτή να χτυπιέται στο πούτσο μου άλλο τόσο. Σκηνικά από τα λίγα. Τελείωσε και μία φορά κατά το ιεραποστολικό τη δεύτερη φορά μάλλον, ποιος ξέρει Χμμμ;. Δάχτυλα τα ζήτησε εκείνη και τα έδωσα, μην είστε άχαροι όπως λέει είναι πολλοί. Πίσω τρύπα πεταγόταν όταν πήγα για χαβαλέ να της κάνω ένα γλείψιμο περιφερειακό και είχε πει ότι δεν το μπορεί καθόλου.

Δυστυχώς το AC δεν ένιωθε πολύ, είχαμε ανοίξει πόρτες- παράθυρα και είχαμε λιώσει από τη ζέστη. 3 φορές σφυροκόπημα του 25 λέπτου, με ενδιάμεσα πολυ καλό σόσιαλ και ντουζάκι εκατέρωθεν. Λόγω ώρας έπρεπε να φύγω και δεν έφτασε το τέλος ποτέ σκεφτόμουνα να ακυρώσω δουλειά και να τη πάρω για όλο το βράδυ, μάλλον θα πηγαίναμε στο ξενοδοχείο της.. Ντύθηκε, της έδωσα το αντίτοιμο, με προσκάλεσε την επόμενη φορά στο δωμάτιο της, είπε ότι ήμουν πολύ ευγενικός μαζί της και της άνοιξα την πόρτα να φύγει από το άντρο της ακολασίας μου.

Κατά το σόσιαλ της ξέφυγε και ότι της έχουν πει για μένα... ότι είμαι ευγενικός και για το τι θέλω. Το αγνόησα και το προσπέρασα καθώς φάνηκε μία αμηχανία από μέρους της. Μάλλον με έχουν φακελώσει οι κοπέλες για τη μουτσούνα μου, τα πάχη μου τα κάλλη μου και το γαριδάκι μου. Εν τέλει, λέω ναι είμαι ένας ευγενικός "μαλάκας" όπως πολλοί άλλοι. Απίστευτο χαβαλέ κάναμε, αστειάκια, πράγματα που μοιραστήκαμε και οι δύο, αδελφη της KELLY, της έδωσα μία συμβουλή για το δρόμο και πραγματικά ένας άνθρωπος και χαρακτήρας που θες να έχεις δίπλα σου... καθόλου μίζερη όπως άλλες. Κράτησα αρκετά πράγματα για τη πάρτυ μου γιατί έτσι μου αρέσει... Ναι!

ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ για καθαρά GFE καταστάσεις με ΑΓΡΙΑΔΕΣ στο ΤΕΡΜΑ... πιάσαμε κόκκινο λέμε. Κουλ τυπάκι, χύμα στο κύμα, λέει τι σκέφτεται και για μένα είναι τοπ κατάσταση για το λόγο αυτό. Ότι γουστάρει ή δεν γουστάρει θα το πει αμέσως. Απίστευτος χαβαλές, χαμόγελο και από τους δύο, γέλια και τρολλάρισμα από μένα συνεχώς με αποτέλεσμα να πεθαίνει στα γέλια συνεχώς Πάθος και χημεία απίστευτη είχαμε, δεν με άφησε δευτερόλεπτο σε όλη τη διάρκεια, κάποια στιγμή της λέω και φτάνει. Πράγματα που με χάλασαν είναι ότι κατά το γλείψιμο από μένα και το δαχτύλιασμα δεν με άφησε να τη τελειώσω, μου φάνηκε κάπως και ξενέρωσα, ευγενικά μεν αλλά το αρνήθηκε δεν. Απίστευτο πάθος βγάζει με αγκαλιές και φιλιά και για αυτό πρέπει οι αγαπούληδες να τη συναντήσετε. Σε long dates θα είναι τούμπανο, με τα ποτάκια της και τη κουβεντούλα της να χαλαρώσει περισσότερο, αν και βγήκε μία οικειότητα και από τους δυο μας άμεσα. Επίσης, μου άρεσε η καθαριότητα της... το βαλιτσάκι που είχε και που ενδιάμεσα έπλενε τα δόντια της για να μυρίζει κάθε φορά το ίδιο υπέροχα. Είπε ότι υπάρχουν πολλοί βρωμιάρηδες πελάτες που προσπαθούν να τη φιλήσουν και δεν έχουν κάνει ούτε τα βασικά. ΜΑΛΑΚΕΣ όχι άλλο κάρβουνο πραγματικά. Μιλάει αρκετά και αν θέλετε να σταματήσει, την ξεκινάτε στα γλωσσόφιλα, εγγύηση. Από τις καλές περιπτώσεις που παίρνεις ότι δίνεις. Απογείωση της συνάντησης θα είχαμε αν αφενόταν λίγο παραπάνω να το ευχαριστηθεί στο έπακρον και εκείνη. Φαντάζομαι στην επόμενη συνάντηση θα γίνει. Σεξ για 3χ20-25 λέπτα χωρίς να τελειώσω αλλά έφυγα κομμάτια και ικανοποιημένος στο έπακρον, περίεργο αλλά αληθινό.

ΞΑΝΑ ΣΙΓΟΥΡΑ τώρα ή στο επόμενο τουρ της και μάλιστα σκέφτομαι να κάνω incall πρώτη φορά για τέτοια περίπτωση, επειδή είμαι σίγουρος ότι δεν θα αντικρίσω χάος στο δωμάτιο της κορασίδας.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 29, 2021
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
210€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
redb
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
18 Αυγ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
144
Likes:
12.468
Πόντοι:
24.331
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, George_1969, Dom1 και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Δεκεμβρίου, 2021
γυναικαρα πραγματικη
review reaction 1 redb, hornyasfuck
31 Δεκεμβρίου, 2021
Ωραία κριτική Ναι!
review reaction 1 hornyasfuck, redb
01 Ιανουαρίου, 2022
3 X 25' σφυροκοπήματα χωρίς να τελειώσεις, το μουνί της σε φακέλλωσε τύπε..
review reaction 1 hornyasfuck, redb
02 Ιανουαρίου, 2022
@digger Ζοριζόταν και επείδη δεν μου αρέσει να το απολαμβάνω μόνο εγώ, έπεφτε γρήγορο ταιμ-άουτ και ξανά στον αγώνα Χαχαχα!
Αν την πήγαινα τραίνο άνετα θα γινόταν, αλλά τελικά το να τελειώσω είναι κάτι που δεν κυνηγάω και τόσο... αν είναι να γίνει... θα γίνει.
Φυσικά, αν είχα να πάω με γυναίκα 5+ μέρες θα είχα τελειώσει στα 2 λεπτά Χαχαχα!Χαχαχα!
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4