Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 70 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Γραφειο: Γρηγορη συνεννοηση με την κοπελα στο τηλεφωνο,μου εβγαλε ραντεβου στο μπαμ για το επομενο μισαωρο που ηθελα. Εξυπηρετηση πιστολι!

Γιολαντα: Η Γιολαντα μοιαζει στη Γιενεφερ απο τη σειρα Witcher του netflix,στα δικα μου ματια τουλαχιστον. Σωμα με πιασιματα οπως ακριβως τα θελω,προσωπικα εμενα μου αρεσει η γυναικα με πιασιματα. Ομορφες ματαρες και προσωπο καυλιαρικο. Ευγενικη κοπελα,ενιωσα ομορφα μαζι της.

Σεξ: Φιλια αισθησιακα για να ζεσταθουμε,χαδια,μου εγλειψε τις ρωγες μιας και με καυλωνει πολυ και μετα κατεβηκε προς τα κατω. Καποιες βασανιστικες βολτες με το στομα και τη γλωσσα γυρω απ'την πουτσα και τ'αρχιδια,καγκελο μιλαμε. Πιπα υγρη και βαθια,με καμποσα deepthroats. Της ζητησα facesitting και πριν καλα τελειωσω την φραση ειχα πνιγει στα κωλομερια. Εκει ηθελα να μεινω για παντα,μιλαω σοβαρα! Καθαρη και μοσχομυρωδατη(σημαντικο),τετοια πνιξηματα με τετοιο κωλο ειχα πολυ καιρο να κανω,το καταευχαριστηθηκα.Την γυρισα για ιεραποστολικο,επαιζε με τις ρωγες μου συν τα καυλιαρικα βογγητα της,ηρθε το τελος...ενταξει μιλαμε παιζει να εχυσα και την ψυχη μου στο προφυλακτικο.
Γρηγορο μπανακι και χαλαρο social μεχρι τον δευτερο γυρο. Αλλη μια ορθη επαναληψη των προηγουμενων αλλα δεν εχυσα διοτι τα ειχα βγαλει ολα στην πρωτη. Η Γιολαντα εκανε τιμιες προσπαθειες αλλα ειχα καταευχαριστηθει τοσο πολυ τον πρωτο γυρο που νομιζω με καλυψε για τρεις γυρους.

περιληψη: Το γραφειο χωρις πολλα μπλα μπλα σου κλεινει ραντεβου στο φτερο.Με βοηθησε και στην επιλογη κοπελας και γενικως ειναι κοντα στον πελατη,ετσι το ενιωσα εγω τουλαχιστον. Η Γιολαντα ειναι μια κοπελα ομορφη με καυλοπιασιματαρες,ευγενικη,δε βιαζεται και θελει οπωσδηποτε να περασεις καλα. Εννοειται οτι θα ξαναεπιλεξω το magic girls και σιγουρα θα ξαναπαρω τη Γιολαντα αφου δοκιμασω και αλλες κοπελες απ'το γραφειο. Εμεινα πολυ ευχαριστημενος!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 29, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
Εγγραφή:
27 Απρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
27
Likes:
17.446
Πόντοι:
7.415
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 koskam, roughfucker, STAVROS6969 και 30 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού