Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 19 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Την είχα δει εδώ και πολύ καιρό, από τότε που ξεκίνησε αλλά με το ένα και το άλλο συν την κορωνοπιπα δεν είχε προκύψει να την συναντήσω . Εχθές της έστειλα μήνυμα, γίναν τα σελφ τεστ και πολύ εύκολα κλείσαμε για μιάμιση ώρα. Για άλλη μια φορά ο Πρίαμος Μεταμόρφωσης γεμάτος και με αναμονή, την έκανα άμεσα για το Ιβίσκος που τελικά μάγκες μια χαρά χοτέλι είναι. Προσοχή στα πλακάκια όταν βγαίνετε από το μπάνιο, κίνδυνος σαβούρδας!
Στο δια ταύτα: Στην ώρα της η Ζήνα με το χαμόγελο στα χείλη, καλοντυμένη και μου άρεσε το ποσό προσέχει την υγιεινή της. Πριν και μετα τον αγώνα ντους. Δάχτυλα δεν δέχεται και με τον τρόπο της ευγενικά οριοθετεί την κατάσταση. Το ματς παίχτηκε σε πολύ ήρεμους ρυθμούς, αυτό αναζητούσα και εγώ την δεδομένη στιγμή. Μου άρεσε ο σωματότυπος της, είναι ο ορισμός του πετίτ. Στοματικό πολύ καλό και βαθύ, σώμα σούπερ όλα στη θέση τους και όταν στήνεται στα 4 είναι φωτιά.
Δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω από αυτά που έχουν ειπωθεί από τους συναγωνιστές. Ενδεχομένως αν ήμουν 25άρης να είχε πάει αλλιώς το ραντεβού αλλά δεν είμαι πλέον 25άρης και αναζητούσα τη φρεσκάδα μιας νέας γυναίκας και 1.5 ωρας χαλάρωσης άνευ ακροβατικών. Σοσιαλ μια χαρα και όσο πρέπει. Έχει ωραίες απόψεις και διαβάζει την κατάσταση και τον παρτενέρ της. Έτσι κλείνω το ‘21 και εύχομαι Υγεία και Καλα Γαμησια με
προσοχή και να τελειώνουμε με τον ιό!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 27, 2021
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
220€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Katz
Σπουδαίος
Εγγραφή:
30 Οκτ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
32
Likes:
3.218
Πόντοι:
2.591
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, company of heroes tho, Διαγραμμένο μέλος 201295 και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού