Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 133 10
Call-Girls 304000
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Την Ιόλη έτυχε να την γνωρίσω στην αρχή της πορνοκαριερασ μου στο site περίπου στα τρία χρόνια έχουμε συναντηθεί αρκετές φορές ομολογουμένως και είχα την τύχη να την γνωρίσω καλύτερα.
Ο τίτλος της κριτικής μου αναφέρεται στον μύθο της αρχαίας Ιόλης στο κομμάτι του χαρακτήρα πόιο πολύ από το πρώτο ραντεβού και σε όσα ακολούθησαν σεμνή, ντροπαλή αναζητώντας ένα είδος επιβαιβεωσησ αλλά πάντα αρεστή (εμένα τουλάχιστον ) κάνοντας τα πάντα να με ευχαριστήσει χωρίς μα και μου πάντα στα πλαίσια της λογικής . Ένα απλό καθημερινό κορίτσι της διπλανής πόρτας που έξω είναι αδύνατον να προδώσει την ιδιότητα της μικρωκαμομενη με ένα υπέροχο αδύνατο κορμάκι με καλοσμυλεμενουσ κοιλιακούς που θα ζήλευαν αρκετές λητουργει σαν αντίδοτο στον πατσοκιλισμο που υπάρχει μου οχιά μεγάλα και καλοσχηματισμενα και ένα ευδιάκριτο σημείο G που σε προδιαθέτει να παίξεις μαζί του . Υπέροχο άσπρο κωλαράκι ελληνικησ κατασκευής τουρλοτο και όρθιο στο μόνο μείον ίσως για κάποιους το μικρό στήθος .μουτράκι γλυκό και ναζιάρικο με μεγάλα εκφραστηκα μάτια κλείνει το σύνολο με ένα κατασπρο και λεπτό δέρμα.
Στον αγώνα τώρα οι αγώνες καλύτερα για εμένα μιας και την έχω δει αρκετές φορές κάθε φορά ίδια συμπεριφορά. Μεταχειριζεται του πουλί μου σαν να είναι κόσμημα με σεβασμό και αγάπη ιδιος όταν κάνει πιπα που από ότι μου έχει δείξει της αρέσει ιδιαίτερα παίζει με τον πουτσο δεν ρουφάει απλά τον γλύφει από όλες τις πλευρές με περισιο μεράκι. Μέχρι να πετρωσει και να μπει σε όποια τρύπα με ευχαριστεί την δεδομένη στιγμή παρ όλο που έχω μια υπόνοια ότι το απολαμβάνει το κωλογαμησι.
Την έχω επιλέξει για αρκετά ραντεβού και θα αναφερθώ σε έναν πολύ σημαντικό λόγο κατ εμέ προσωπικά. Είναι πάντα ίδια, είναι εκεί.
Πάντα άψογη συμπεριφορά χωρίς να επαναπαύεται ότι είναι με ένα στανταρακι πελάτη και πότε δεν μου έχει δείξει και διάθεση η βαρεμάρα

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 22, 2021
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
250€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
T
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, anthotypos, kon_ntinos και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Δεκεμβρίου, 2021
Ωραία κριτική μέ λίγα λόγια είπες πολλά. Τήν Ιόλη δέν τήν έχω συναντήσει αλλά το έχω σκοπό για άμεσα, καί ένας ακόμα βασικός λόγος είναι για αυτό που έγραψες (Πάντα άψογη συμπεριφορά χωρίς να επαναπαύεται ότι είναι με ένα στανταρακι πελάτη και πότε δεν μου έχει δείξει και διάθεση η βαρεμάρα) σημαντικό αυτό. Καλές γιορτές.
25 Δεκεμβρίου, 2021
Την αδίκεις στο Σχέση αξίας/κόστους μόνο 7, όταν όλα τα άλλα τα έχεις 10αρια και 9αρια, και 250 για 2 ώρες με πρωκτικό. Εγώ την βρίσκω πολύ VFM με βάση αυτά που γράφεις.
review reaction 1 Makedonas1971
03 Ιουλίου, 2022
Τι εννοείς φίλε δεν ρουφάει μόνο γλείφει. Δεν κάνει ντεμπούτο πιπα?
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3