Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 8 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μετα απο αποχη ενος μηνα ειπα να επιστρεψω στο γνωριμο ξενοδοχείο. Βέβαια για αλλη πηγαινα η οποια τελικά δεν θα δουλευε και σε αλλη κατεληξα. Συνηθως οταν γίνεται κατι τετοιο τρωω φολα αλλα αυτη την φορα βρηκα το 10 το καλο (αν με αφηνε το συστημα θα ειχα 10αρια αντι για 7). Παμε στην Ναστια λοιπον..

Ναστια: ερχόμενη απο το Σεντ Πιτερμπουργκ, παρεα με το Google translator , 26 καλοκαιριων, ειναι ενα κορίτσι μεσα στην ορεξη και στην καλη διάθεση παντα με το χαμόγελο στο στομα.

Εμφάνιση : εχει κορμι μοντελε,λεπτουλα, πολυ ομορφο προσωπο, ολα φυσικα πανω της, μικρο στηθος αλλα οσο πρέπει για το σωμα της, πανέμορφο κωλαρακι και ενα πολυ γλυκο μουνακι. Τελευταίο κ σημαντικό ειναι πεντακαθαρη και μοσχομυριζει.

Στα του αγωνα: το κοριτσι με υποδεχτηκε φορωντας κατι μαυρο( χωρις να ειμαι σίγουρος βεβαια κ θα καταλαβετε) . Μπαινω μεσα λεμε 2-3 βασικα , της λεω τα λεφτα τωρα κ μου λεει στο τέλος (big plus). Μπαινω για ντουζακι στα γρηγορα, βγαινω εξω κ την βλεπω ξαπλωμενη στο κρεβατι γυμνη. Σαστιζω κ της λεω τι εγινε εδω, πόσο λείπω κ γελαει και με προσκαλει κοντα της. Φιλι το δινει κ με παραπανω,δε χορταινει να σε φιλαει οπου μπορει.σε αφηνει να την φιλησεις κ συ και δέχεται γλειψιμο στο μουνακι της οπου κ το απολαμβανει.μ αφησε να περναω μ το δαχτυλα και να χαιδευω κ τις 2 τρυπουλες της,αλλα ευγενικα ειπε οχι σε δαχτυλο πισω. Η πιπα της είναι αρκετα καλη. Της αρεσει να το παιρνει στο στομα και γουσταρει mouthfuck κ deepthroat τα οποια τα ξεκινησε μονη της κ ετσι μ εδωσε το οκ να ανεβασω το tempo. Με καθοδηγηση κ προτροπη περασε μια επισκεψη από τους συγγενεις οπου κ τους ρουφουσε με μανια. Απο στασεις δν παιξαμε πολύ(ιεραποστολικό και στα 4) γιατί δν χορταινα να βλεπω την κωλαρα της. Ξερει να στηνεται πολυ καλα κ στα 4 ειναι το δυνατο της σημειο οπου εδωσα αρκετο πονο κ ανεβαζα στροφές οπου εδειχνε να απολαμβάνει το δυνατο σφυροκόπημα , το οποιο βεβαια με ξεθεωσε ( πρέπει να δουλεψω το cardio ). Δεν ξερω αν θελει σφαλιαρες στο κωλαρακι γτ απο μαλακια μ κ πανω στην στιγμή μια εφυγε πιο δυνατα απο οτι υπολογισα κ γκρινιαξε. Καταλαβα βέβαια οτι ειχα κανει χοντραδα της ζητησα συγνώμη κ ευτυχώς δν χαλασε την βραδια αυτο το περιστατικο. Καταθεση ειχαμε στο στοματακι της κ τις 2 φορες.
Στο ημιχρονο αραξαμε λιγο στο κρεβατι εγω αυτη και ο Google , μου προσφερε νερο(2o plus) και μ ειπε κάποια πράγματα γ αυτή κ ρωτησε κ μερικα για μενα. Στο τελος αφου ντυθηκα κ ηρθε η ωρα να φύγω με χαιρετησε με ενα φιλι στο στομα.

Fun moments: καθως παιζαμε στο κρεβατι εκει που κανω μια κινηση με το ποδι να βολευτω , βλεπω να ανοιγω τα κρεβατια στα 2 σαν τν Μωυσή(ατιμα μονά που τα κολλατε) . Γελασαμε λιγο κατεβαινω τα ενωνω και συνεχίζουμε ακαθεκτοι. Στο 2ο ημιχρονο εκει που φιλιομαστε και την ξαπλωνω για να συνεχίσουμε συνειδητοποιούμε ταυτόχρονα οτι ειμαστε κοντα στο ανοιγμα και στρεφουμε κ οι 2 το βλέμμα μας προς το χωρισμα και γυριζουμε κοιταζομαστε και λεμε μαζι nooo, οπου κ γελωντας κουνιομαστε λιγο ωστε να βολευτουμε καλυτερα κ μην βρεθούμε στο πατωμα.

Συνολο: παρά πολυ ευχαριστημενος,ειναι gfe η κατασταση, ειναι πολυ καλη κοπελα κ ευγενικη με το χαμογελο στα χειλη παντα. Θελει να σε ευχαριστησει,αν της φερθεις καλα θα παρεις το 100% και θεωρω οτι ειχαμε καλη χημεία.

ΥΓ. Θα κατσει μεχρι τις 25 για οσους θελουν.
ΥΓ. 2 για οσους απορουν με το 5 στην επικοινωνία ειναι οτι παροτι δν μιλαει αγγλικά, καταφεραμε να συννενοηθουμεν και γενικα ειχαμε δεσει καλα.

Να περνατε ολοι καλα, καλες γιορτες και καλα Χριστούγεννα

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 21, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Michael Scott
Ανώτερος
Εγγραφή:
5 Νοε 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
20
Likes:
23.214
Πόντοι:
8.346
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, anon., TOMCRUISE και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού