Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 78 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ημερομηνία άσχετη, αλλά συνάντηση σχετικα πρόσφατη.
Βραδάκι κέντρο, χτυπάει την πόρτα και μπαίνει μια μακρυμαλλουσα μελαχρινή. Γλυκό προσωπάκι, έντονο βλέμμα. Ευγενική και μόλις είδε ότι έχει απέναντι της έναν επίσης ευγενικό άνθρωπο, πρόσχαρη και θερμή. Μετά τα του μπάνιου, ήρθε στο κρεβάτι φορώντας μόνο ένα ροζακι κορμάκι. Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάστηκε να προσπαθήσει ιδιαίτερα στο στοματικό δεδομένου ότι συνήθως είμαι έτοιμος ήδη και μόνο στην ιδέα. Πάραυτα θετική εντύπωση από το γεγονός ότι της αρέσει να τον κοπαναει στην γλώσσα της ή και στα μάγουλα. Μου άρεσε επίσης ότι ήταν αρκετά θερμή και δεκτική στα φιλιά μου στον λαιμό της και τα χάδια στα μαλλιά της(τα οποία είπαμε ότι είναι μακριά). Η πρώτη στάση ήταν και μια ευχάριστη έκπληξη. Ανέβηκε από πάνω, αφέθηκε στα πιασιματα μου στα βυζάκια της (not too big, not too small) και μου έδωσε την εντύπωση ότι καβλωσε πραγματικά. Εντύπωση η οποία επιβεβαιώθηκε όταν πήρε πλήρη πρωτοβουλία μετά από επιθυμία μου και άρχισε σπασμούς και χύσιμο στο οποίο βγήκε και έτριβε το μουνακι της πάνω από το καβλι μου. Καβλα να χύνει έτσι η γυναίκα τύποι μου, τα χουμε ξαναπεί... αυτό επαναλήφθηκε άλλη μια φορά και μετά περάσαμε στα τέσσερα, όπου με παρότρυνση της ήμουν όρθιος εκτός κρεβατιού ενω αυτή είχε φέρει το σώμα της στην άκρη.
Λοιπόν, έχει αυτό που πολλοί εδώ αποκαλείτε κωλαρα. Κωλαρα όμως. Μεγάλος κωλος με πιασίματα όπου πρέπει. Υποθέτω αποτέλεσμα συγκεκριμένης εκγύμνασης, σε κάθε περίπτωση ένα σοκ το παθαίνεις. Ξεκίνημα αργά, να βρω ρυθμο και κυρίως να χουφτωνω. Δεν θα έλεγα ότι είμαι κωλακιας. Βυζολαγνος ήμουν ανέκαθεν, η περίπτωση της όμως άξιζε μια παρασπονδία. Ο ρυθμος άλλαξε όταν ξέχωρα από τα ελαφριά βογγητα, βγήκε από το στόμα της η φράση "κάρφωσε με". Ε οκ. Άρχισα να δίνω πιο δυνατά, σκύβοντας παράλληλα να της βουτήξω τα βυζιά από πίσω. Μετά από κάποια λεπτά, κουράστηκα και αλλάξαμε σε ιεραποστολικό το οποίο δεν με καβλωνει ποτέ ιδιαίτερα αλλά με την Άρτεμις γουσταρα γιατί έβλεπα τις εκφράσεις του προσώπου της και μπορούσα παράλληλα να της γλείφω τα αυτιά και τον λαιμό. Ξανά squirt! Ε δεν ήθελα πολύ πλεον, ίσα που πρόλαβα να βγάλω καποτα και να μου φύγουν πάνω στην κοιλιά και το κορμάκι (το οποίο έκανα λίγο χάλια μάλλον). Όλο αυτό πήρε ένα 45λεπτο, επανάληψη δεν ήταν απαραίτητη. Καλυφτηκα. Σπάνια ξοδεύω όλο το ραντεβού σε μια και μόνο εκσπερμάτωση. Μου το έβγαλε αυτό, άντεξα αρκετά και αυτό δείχνει ότι γουσταρα και δεν το είδα σαν δυο γύροι "πηδα γρήγορα, χύσε, μπάνιο, βγες, πίπα, ξαναχυσε".
Η κοπέλα δεν είναι ακριβώς ο τύπος μου(είπαμε, βυζακιας) αλλά όταν κάτι είναι ωραίο αντικειμενικά, τι συζητάμε. Είπαμε. Έχει κωλαρα, το ξέρει. Οι φαν του είδους μάλλον έχετε ήδη πάει, οπότε ξέρετε κι εσείς. Όπως ξέρετε κι ότι δεν κλαίτε τα λεφτά σας.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 05, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
kazabuburas
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
13 Απρ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
27
Likes:
645
Πόντοι:
376
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ant-ant, Διανοούμενος, anthotypos και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού