Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 36 10
Call-Girls 64701
Γενική βαθμολογία
 
10.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Πιεσμένος από υποχρεώσεις τις τελευταίες εβδομάδες και τα κενά μου να τυγχάνουν είτε όποτε ήμουν άυπνος ή σωματικά εξοντωμένος, ένιωθα για ακόμα μια φορά σαν τον Dexter όταν τον καταλάμβαναν οι ορμές του κ δεν προλάβαινε να τις ικανοποιήσει, ή ήταν άτυχος στις απόπειρές του και στις εξορμήσεις του. Κ επειδή πλέον το mindset ‘δεν προλαβαίνω’ ΔΕΝ είναι αποδεκτό, αυτή τη φορά ήμουν proactive. Λέω αν δεν τα καταφέρω την Παρασκευή, κατ’ ελάχιστον θα κλείσω το ραντεβού μου εκ των προτέρω για το Σάββατο. Κ έτσι έγινε, Παρασκευή ήμουν ερείπιο, δεν ήμουν για έντονες συγκινήσεις, οπότε κλείνω για Σάββατο. Παίρνω το αγαπημένο μου πρακτορείο, μου δίνουν αρκετές επιλογές με αστεράκια σε 2 από αυτές, παίρνω γρήγορη απόφαση για Ρουσλάνα και κοιμάμαι ήσυχος γνωρίζοντας ότι έβαλα τέρμα στην αναβλητικότητά μου. Και ενώ πάλι για τις επιλογές μου δεν πέτυχα στο πρακτορείο την κορυφαία entertainment manager/PhD Ψυχολόγο Angie (kudos!), μου έχει φύγει η ανασφάλεια καθώς και τα υπόλοιπα κορίτσια στο πρακτορείο έχουν αποδείξει ότι μπορούν να γεμίσουν τις μπότες της (το εξελληνισμένο ‘fill her boots’).

Tο γνωστό disclaimer από την πλευρά μου, το value των κριτικών μου μπορούν να το εκτιμήσουν οι αγαπουλίνοι αγκαλίτσες φωτεινούληδες σαν εμένα, που ενδεχομένως να κουράστηκαν από το ασταμάτητο σφυροκόπημα PSE του παρελθόντος τίγκα χαπακωμένοι και γουστάρουν κάτι πιό αισθησιακό και ερωτικό.

Ρουσλάνα: μια χαμογελαστή επικοινωνιακή γυναικάρα με τρελή διάθεση, πολύ σέξι ντύσιμο με φόρεμα και μπότες, χιούμορ και ανοικτή γλώσσα σώματος. Συνάδελφος με εμένα στην άλλη ζωή, κατευθείαν από τα πρώτα δευτερόλεπτα νιώσαμε άνεση και οι 2, στα επόμενα δευτερόλεπτα χαβαλεδιάζαμε με τρανταχτά γέλια και αστεία, πολύ καλή χημεία με το καλημέρα. ‘Άψογα αγγλικά, δεν ήθελε ούτε νερό να πιεί, περάσαμε απευθείας στα ενδότερα. Γδύνεται και ανεβαίνει η libido ακαριαία, ένα υπέροχο φυσικό κορμί χωρίς προσθετικές, ψηλά καλλίγραμμα πόδια. Στήθος φυσικό όχι μεγάλο, πολύ περιποιημένα νύχια σε χέρια-πόδια. Μπήκα απευθείας στο mood της απόλυτης ηδονής, τέλειο GFE που κορυφωνόταν όσο περνούσε η ώρα. Στοματικό καλό με βλεμματική επαφή, πολύ ερωτική γυναίκα. 69 και δεκτική να της γλείψω τον κώλο, η ίδια για να μπορέσει να ανταποκριθεί και στους υπόλοιπους συναγωνιστές της βάρδιας συνειδητά κρατά τους οργασμούς της. Όταν με καβάλησε και κατάλαβα ότι είναι επιφυλακτική σε βαθιές διεισδύσεις, της λέω γάμε με εσύ όπως γουστάρεις χωρίς να πονάς, και εκεί η γυναίκα απελευθερώθηκε πλήρως, χαλάρωσε και το σεξ για άλλη μια φορά ήταν μαγικό! ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΕΚΑΡΙ ΣΕ GFE!!!! Δεκάρι σε συμμετοχή, δεκάρι σε διάθεση, δεκάρι σε απελευθέρωση. Το σεξ είναι 2-way παιχνίδι, όταν το ζουν και οι 2 (ή περισσότεροι ανάλογα με τα γούστα) είναι πολύ διασκεδαστικό. Τελείωσα 2 φορές, αυτή ενώ κρατιόταν τελικά τελείωσε μία δυνατά και με μάλωσε αλλά τί να κάνουμε, σεξ είναι κ οι οργασμοί συμβαίνουν. Η γυναίκα δεν βγήκε καν από το δωμάτιο για διάλειμμα, έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση και τρομερή διάθεση να ικανοποιήσει (αλλά και να ικανοποιηθεί). Και για όσους συναγωνιστές καταλαβαίνουν, ΑΝΟΙΓΕΤΑΙ και απελευθερώνεται αν την αντιμετωπίσετε όπως πρέπει να αντιμετωπίζουμε οποιοδήποτε ανθρώπινο πλάσμα.

Για τις γιορτές είχα στο μυαλό μου εκτός από τα προσωπικά μου datings να έκλεινα τα top 3 της χρονιάς ταυτόχρονα σε ένα χριστουγεννιάτικο όργιο (προφανώς χαπακωμένος σε τέτοια πρόκληση), ωστόσο η Ρουσλάνα προσεχώς αναχωρεί (λυπημένη φατσούλα για μένα), όποιος την προλάβει πρόλαβε (και τον Κύριο είδε).

Ευχαριστούμε το YourAngels και τις υπηρεσίες του, Kudos to IvanTheGreat (bro κάνω ό,τι μπορώ μόνος μου για το τιτάνιο project), Respect and Love to Angie, in Charlie Sheen We Trust!!! Καλή συνέχεια στους συναγωνιστές!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 19, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
chaoserevos
Ανώτερος
Εγγραφή:
10 Ιαν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
59
Likes:
3.082
Πόντοι:
7.110
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, George_1969, Kontopodis και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Δεκεμβρίου, 2021
Επειδή μπορεί να έχεις μπερδευτεί, η χρήση αγγλικών όρων και λέξεων είναι καθαρά δείγμα αμορφωσιάς...
review reaction 1 chaoserevos, ΦΑΚΙΡΗΣ
21 Δεκεμβρίου, 2021
@Makedonas1971: σωστά τα λες, δεν είμαι μπερδεμένος. Αμόρφωτος είμαι κ να με συμπαθας για αυτή μου την αδυναμία.
review reaction 3 hornyasfuck
21 Δεκεμβρίου, 2021
chaoserevos επιμένω ότι έχεις μπερδευτεί, χωρίς φυσικά να υπονοώ κάτι για το επίπεδο μορφώσεώς σου, αφού δεν σε γνωρίζω. Γνωρίζω πολύ καλά όμως ότι κυρίως οι νέοι, από μόδα αλλά και αμορφωσιά χρησιμοποιούν αγγλικές λέξεις θέλοντας να εντυπωσιάσουν τον/τους συνομιλητή τους. Οι μεγαλύτεροι που το κάνουν, απλά πιθηκίζουν, προσπαθώντας να το παίξουν μοδάτοι και να ταυτισθούν με την πιτσιρικαρία, υιοθετώντας τον τρόπο ομιλίας της. Για να το κλείσω, όταν δεν μπορείς να βρεις μία ελληνική λέξη, για να την τοποθετήσεις στην θέση μίας αγγλικής για παράδειγμα, τότε είσαι αμόρφωτος διότι δεν γνωρίζεις ούτε Ελληνικά αλλά ούτε Αγγλικά.
22 Δεκεμβρίου, 2021
@Makedonas1971: εντάξει, αφού επιμένεις. Αναγνωρίζω την άποψή σου και το δίκιο σου. Δεν ξέρω πόσο νόημα έχει να το αναπτύσσουμε σε ένα review thread μιας βραδιάς καλού σεξ. Είμαι μπερδεμένος, αμόρφωτος, πίθηκος και κομπλεξικός, εφόσον καλύπτεσαι. ΧαμόγελοΚουλ
review reaction 3 hornyasfuck
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4