Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 12 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Ημερομηνία συνάντησης μη ενδεικτική.
Συνάντηση σε ξενοδοχείο βόρειο-ανατολικού τομέα.

Γρήγορη επικοινωνία με το γραφείο και επιλογή της κορασίδας μετά από παρότρυνση και του γραφείου.

Ετοιμάζομαι στα γνωστά μου λημέρια σε διαφορετική ώρα απ' ότι συνήθως και χτυπάει η κορασίδα. Ανοίγω και βλέπω το πρώτο σοκ, άβαφτη τελείως Σάββατο βράδυ και έχοντας δει τις φωτό που ήταν τελείως μακειγιαρισμένη, ήθελα το κάτι παραπάνω. Μπαίνει μέσα με έναν αέρα και οικειότητα, φιλί στο στόμα κατευθείαν και να στέλνει μήνυμα στο γραφείο. Ξεκινάμε το σόσιαλ, οκαυ πράγματα αλλά πρέπει να επικεντρώνεται στο να μιλάει αγγλικά και μόνο. Ξεκινάει το γδύσιμο, απλά πράγματα... λες και βρίσκεται στο σπίτη της, τίποτα το αξιομνημόνευτο. Συνεχώς με ένα χαμόγελο, μαλλί οκαυ, σώμα όπως είναι στις φωτό με σχετική χαλάρωση μιας και είναι 32+ νομίζω, στη κοιλιά εμφανίζεται η χαλάρωση αρκετά κατά τις στάσεις. Ζήτησε μπάνιο πριν ξεκινήσουμε λόγω της μεγάλης διαδρομής.

Επιστρέφει και ξεκινάμε, αγκαλιές, φιλιά... ένιωθα κατευθείαν ότι πήγα στο πορνοξενοδοχείο και κάλεσα τη 15+ χρόνια γυναίκα μου για να είμαστε μακριά από τα παιδιά και για να ξεσκιστούμε. Με ρωτάει πως μου αρέσει το σεξ, χαλαρό ή άγριο... τη κοιτάω γτ δεν μου φαινόταν για αγριάδες κοπέλα και της λέω άγριο, τη ρωτάω και εγώ... και μου λέει... όπως θες αρκεί να γαμηθώ σωστά και καλά... για να σε δω της λέω. Φιλιά, αγκαλιές με το τσουβάλι, μύριζε όμορφα. Ξεκινάει πίπα, καλή σχετικά, τον ρούφαγε όλο, φτυσίματα, γλειψίματα παντού, MF, DT, αλλά αυτό το ρούφηγμα που κάνουν λίγες είναι επικίνδυνο, παραλίγο να τελειώσω εκεί. Σειρά μου και γλείψιμο ελάχιστη ώρα, όμορφο αλλά είναι αρκετά ανοιχτή ακόμα και τα δικά μου στάνταρτς. Ξαναπάμε πίπα και πλαστικό κατευθείαν για ιεραποστολικό. Εκεί έδωσε και έδωσα πόνο αλλά οι κραυγές ξεκινούσαν πρίν από μένα και κάπως με χαλούσε. Τέλος για μένα χωρίς να το πολυσκεφτώ, καθόμαστε εκεί και σόσιαλ όμορφο. Ντουζάκι από μένα αλλά όχι από εκείνη, με χάλασε αρκετά, έλεγε ότι κρύωνε και έβαλα το AC στο MAX, πήρε και σεντόνι. Αγκαλιές, φιλιά, χαλάρωση και σόσιαλ. Ωραίες απόψεις αλλά εγώ δεν ήμουν για αυτό το λόγο εκεί. Ξεκινάμε, γλείψιμο εγώ, πίπα αυτή και με πάει κατευθείαν στα 4. Μου λέει, γουστάρει από το κώλο, πάω και εγώ περιφερειακά να δω τι γίνεται, μου λέει γουστάρει στο κώλο δάχτυλα και να την γαμάνε... μιας και έχει πρωκτικό με το τρόπο της έλεγε γάμα με στο κώλο ρε μαλάκα.. διψάω για κώλο. Σαν μην γνώστης του θέματος, το αγνόησα γιατί περιμένω πρώτη φορά από άλλου είδους κοπέλες. Κεφάλι σε τοίχο!

Ωραία λέω, ξεκινάμε αλλά τελικά δεν άντεχε και ούτε ήθελε και πολλές αγριάδες, οπότε πάμε σε χαλαρό τέμπο, γυρνάμε σε doggy ξαπλωτό και εκεί δεν μπορούσε με τίποτα επειδή τον είχα "μεγάλο" όπως μου είπε, επίσης μου είπε ότι η στάση αυτή είναι για μικροτσούτσουνους, το ξέρω για αυτό και είναι η αγαπημένη μου της λέω. Εμμμμ Με αλλάζει σε ιεραποστολικό όπου φτάσαμε 10 λεπτά πριν το τέλος να χτυπάει ξυπνητήρι. Βαρέθηκα να το ακούω και σταματάω, μου λέει να τελειώσω... ιεραποστολικό πάλι και μετά από 5 λεπτά λέω με ρελαντί δεν θα γίνει ποτέ και ξανασταματώ. Μου πέρνει πίπα και της λέω, ας σταματήσουμε γιατί θέλω περισσότερα, ναι μου λέει κουρασμένος θα είσαι... τι να πω εγώ τότε?... το αγνόησα. Εμμμμ

Πάει για ντουζάκι, ντύνεται, μου λέει αν θέλω να μείνει, της λέω δεν γίνεται, αν θέλω να τη ξαναδώ, της λέω αν κάτσει η φάση. Παίρνει τα λεφτά, γλωσσόφιλο και εξαφανίζεται από την πόρτα.

ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ σε όσους θέλετε να έχετε εμπειρία με τη σύζυγο σας, δοτική σε όλα. Αν και προσπάθησε ενδείκνυται για GFE καταστάσεις με λίγες αγριάδες που δεν μου έβγαλε. Κουλ τυπάκι, μανούλα και φαίνεται γιατί ήταν στοργική μαζί μου και με πείραζε, κάτι που δεν θέλω από τις συναναστροφές πια. Έχει μία διαφορά στις φωτό και κυρίως στο σώμα που είναι πιο χαλαρό και ειδικά στη κοιλιά. Έχει πρόγραμμα και φαίνεται, την άφησα να δω πως θα το πάει και ήταν σε επίπεδα μέτρια - ικανοποιητικά. Θέλει να σε ευχαριστήσει, πολύ καλό αυτό, θέλει και να γαμηθεί καλά. Θα σας κρίνει για τις επιδόσεις σας επίσης. Ο τρόπος της είναι έτσι, χύμα στο κύμα και μερικές φορές ξεπέρασε και τα όρια ευγένιας καθώς ήταν λίγο υπερβολικό, αν και εγώ δεν κολλάω σε τέτοια. Προσπάθησε 3 φορές να δώσουμε παράταση και να τη ξαναδω, δεν είναι ότι δεν καταλαβαίνει αλλά μάλλον ο τρόπος της, οπότε εκεί την έκανα να το καταλάβει αφού δεν καταλάβαινε ευγενικά. Αν και είπε ότι αντέχει άγριο σεξ, δεν άντεξε και πήγαμε με το δικό της ρυθμό. Σίγουρα ξέρει για ποιο λόγο το κάνει, τα λεφτά και δεν κωλώνει σε κανένα θέμα. Μπορεί σε κάποιους να φανεί ότι κάνει θέλει να βγάλει περισσότερα λεφτά... που εν τέλει το ίδιο δεν κάνουμε όλοι? Χμμμ; Πρόβλημα ήταν που ζήτησε 5 φορές τα λεφτά και αναγκάστηκα να τη πάρω σχεδόν από το χέρι για να δει που είναι, αισθάνθηκε και αμήχανα τότε, τα μέτρησε μπροστά μου και τέλος. Ντουζάκι στο ενδιάμεσο δεν έκανε και δεν μου άρεσε. Η όλη συμπεριφορά της είναι αυτή που βλέπεις στα τικ-τοκ και δείχνουν πως αλλάζει η σχέση μετά από 2 χρόνια που συζείς με κάποια... οπότε να περιμένετε τέτοια πράγματα. Παλιότερα θα γούσταρα τέρμα οικειότητα αλλά τώρα θέλω να υπάρχει και μία κάποια απόσταση. Ο κώλος της είναι το μεγαλύτερο της ατού και ξέρει να στήνεται τέλεια και επιδεικτικά για πρωκτικό. Αν πάει κάποιος, ας δοκιμάσει και να μας πει... μπορεί να είναι και ένα αστέρι που περιμένουν αρκετοί σε αυτόν τον τομέα. Χμμμ; @TheTester δικιά σου, έτσι για να μάθεις Χαχαχα!

ΞΑΝΑ ΟΧΙ γιατί έβαλε από μόνη της ψηλά τον πήχη και απλά δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις μου... που εν τέλει αυτή έβαλε. Χαχαχα!
Δυστυχώς τίποτα το αξιομνημόνευτο, εκτός του ότι πρώτη φορά κορασίδα ζητάει να γαμηθεί από κώλο τόσο επίμονα, και τα περισσότερα ξεχάστηκαν ήδη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 18, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
redb
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
18 Αυγ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
144
Likes:
12.483
Πόντοι:
24.331
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, JOHN-PLAYER-SPECIAL, Pikatsu και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Δεκεμβρίου, 2021
Ωραίος.! Ένας άλλος τίτλος θα μπορούσε να είναι
"Όταν μια εκδιδόμενη θέλει extra 50 euro και δεν της τα δίνεις..."
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, paparovicz, redb
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1