Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 9 10
Call-Girls 23611
Γενική βαθμολογία
 
10.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Η Καμίλα είναι σίγουρα το πιο όμορφο Call Girl που έχω πάρει. Το πρόσωπο της είναι πανέμορφο 10αρι με πράσινα μάτια και το κορμί λεπτό μοντελέ με κωλάρα σαν καρδιά. Βυζιά φτιαγμένα με ρώγες που βγάζουν μάτια. Είναι μικρή σε ηλικία ~23 και έχει τον ενθουσιασμό της νιότης. Μπορώ να πω ότι είναι καλύτερη όταν την βλέπεις από κοντά από τις φωτογραφίες της. Το βράδυ μου ήρθε περιποιημένη με ωραία ρούχα σαν να ήταν σε έξοδο. Απορώ πως μας έστειλαν τόσο καλό κομμάτι στην Ελλάδα που τον τελευταίο χρόνο όλο μπάζα μας στέλνουν. Είχα καιρό να δω κάποια City Tour που δεν είναι λέτσος στο ντύσιμο, βρωμιάρα, χοντρή, γριά και καμμένη. Η Καμίλα είναι α' διαλογής call girl καμιά σχέση με τα τριτοτέταρτα που μας στέλνουν τα τελευταία χρόνια. Στο σύνολο των τελευταίων City Tour που πήρα χτυπούσα το κεφάλι μου στον τοίχο για τι μαλακία που έκανα και έκλαιγα τα λεφτά μου. Η Καμίλα είναι από τις λίγες City Tour που αξίζουν αυτά τα λεφτά και μου θυμίζει τα μοντέλα που βλέπω στο instagram που παίζουν στο Dubai. Ελπίζω να μας ξαναέρθει σύντομα και ακόμα καλύτερα να έμενε μόνιμα στην Ελλάδα. Στον αγώνα είναι gfe στυλ και είναι σαν να κάνεις έρωτα με την κοπέλα σου η οποία είναι όμως μοντέλο 10αρι. Εμένα με γούσταρε για τους δικούς της λόγους οπότε πέρασα καλά μαζί της και δεν παρατήρησα να είναι κρύα. Αντίθετα ήταν ευδιάθετη σε όλο τον αγώνα.
Διαβάζοντας τις κριτικές περίμενα να είναι καμιά παγοκολώνα που θα με ξενερώσει αλλά τελικά αποδείχτηκε το ακριβώς το αντίθετο. Απ'οτι καταλαβαίνω από τους προηγούμενους που έγραψαν αρνητική κριτική στο κομμάτι της διάθεσης στο σεξ ήθελαν να γράψουν μάλλον το ότι κατάφεραν να την ξεκλειδώσουν ή να την κάνουν να χύσει με διαρκείας γλυφομούνι αλλά τελικά πήραν τα @@. Προσωπικά δεν δοκίμασα να κάνω γλυφομούνι οπότε δεν μπορώ να έχω άποψη για την ήττα που φάγαν οι προηγούμενοι στην προσπάθεια τους να την φέρουν σε οργασμό. Τώρα για την βαριά, αντρική φωνή δεν ισχύει απλά έχει την κλασική ρωσική προφορά των αγγλικών που έχουν πολλές ρωσίδες. Έτσι μιλάει πχ και η Irina Shayk.
Γενικά βαριέμαι να γράφω κριτικές αλλά είναι κρίμα να μην μας ξαναέρθει τέτοιο καλό κομμάτι.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 17, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Syrios
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
20 Μαϊ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
1.374
Πόντοι:
216
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 john100, hornyasfuck, ntinosam και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Δεκεμβρίου, 2021
Συγνώμη φίλε μου αλλά τώρα σοβαρά...;;;; δηλαδή εσένα να εμπιστεύομαι που βαριέσαι να γράφεις κριτικές και όχι τον Paparovits παρακάτω που έχει ματώσει με 93;;; Καλο ειναι να μην μας ξανάρθει το κορίτσι, χορτάσαμε κορίτσια που θέλουν ξεκλειδωματα
review reaction 1 redb, Johnny_Castle, paparovicz
19 Δεκεμβρίου, 2021
@Syrios τώρα σοβαρά "Η Καμίλα είναι από τις λίγες City Tour που αξίζουν αυτά τα λεφτά και μου θυμίζει τα μοντέλα που βλέπω στο instagram που παίζουν στο Dubai", ''δεν δοκίμασα να κάνω γλυφομούνι οπότε δεν μπορώ να έχω άποψη'' ''αντρική φωνή δεν ισχύει απλά έχει την κλασική ρωσική προφορά των αγγλικών που έχουν πολλές ρωσίδες. Έτσι μιλάει πχ και η Irina Shayk''
από όλα αυτά ξέρεις τη συγκράτησα ''Γενικά βαριέμαι να γράφω κριτικές''
P
paparovicz
review reaction 3 review reaction 1 redb, piko, andronikos3
19 Δεκεμβρίου, 2021
Όλα 10 στη βαθμολογία για μένα είναι αδύνατον εκτός και αν ήταν από τις αρχικές φορές που πας με πολύ ωραίες γυναικές και σε συνεπήρε ο ενθουσιασμός του "τι γάμησα μόλις".
Εγώ πιστεύω ότι έτσι το ένιωσε ο συναγωνιστής και έτσι το έγραψε.. Αλλά και εμένα μου έμεινε από τη κριτική ότι ''Γενικά βαριέμαι να γράφω κριτικές''.
review reaction 1 paparovicz, protaris2018
19 Δεκεμβρίου, 2021
….αγαπητέ @syrios προφανώς η φρασεολογία και αναίτια επίθεση σου σε κάνει αφερέγγυο και ελλιποβαρή στα…αρχ@@@α…..εάν τα ¨έχεις ¨ λοιπόν δημοσίευσε την μηνιαία σου σύμβαση ¨εργασιας¨ με το Γραφειο που συνεργάζεσαι για να γράφεις σαν κακός προμοτορας…..ενώ θα μπορούσες με εξυπνότερο τρόπο να αντιπαρέλθεις της αλήθειας και να δημιουργήσεις αμφίβολιες για τις ΑΛΗΘΙΝΕΣ κριτικές όλων των άλλων…. Αλλά είναι obvious εκτός απο κάτω είναι ελλιποβαρες και το πάνω….είσαι ο δον Ζουάν των προμοτορων κακών υπαλλήλων …στην φαντασία σου …. Καλές γιορτές….
review reaction 1 pipinofagos(2), paparovicz
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4