Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 63 10
ΠροβεβλημένηHot
Call-Girls 152459
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Το αν είναι ωραία στον παράδεισο, ελάτε να με ρωτήσετε οταν έρθει η ώρα μου και αν πάω προς εκείνα τα μέρη, που δεν το βλέπω, θα ξέρω. Το σίγουρο είναι ότι δεν έχει μουνί εκεί πέρα έστω και αν κριθείς ότι υπήρξες καλός άνθρωπος και πας ακόμα και στον παράδεισο. Με αυτά τα λόγια συνεχίσαμε μια κουβέντα με τον μπάρμπα-borbi καταλήγοντας για ακόμα μια φορά πως ό,τι γίνει, ας γίνει τώρα, γιατί μετά δεν έχει. Η kelly, βρίσκεται και πάλι, Αθήνα. Την έχεις ξανα δει, την ξέρεις, σε ξέρει, της έχεις εμπιστοσύνη. Δεν θέλει και πολύ να σκεφτείς, ζητάς να έρθει στον χώρο σου.

Tα μάτια της που έχουν κάτι από λίμνη και θάλασσα σαν χρώμα, με κοιτούσαν με έναν λάγνο τρόπο. Την έβλεπα σαν υπνωτισμένος, με γήτευε και με γοήτευε για ακόμα μια φορά που την έβλεπα μπροστά μου. Την πλησίασα και αυτη μου γύρισε την πλάτη της ενώ ταυτόχρονα έκατσε στην άκρη του κρεβατιού. Τράβηξε στην άκρη τα πανέμορφα ξανθά μαλλιά της και μου ζήτησε να χωρίσω το κουμπί από την κουμπότρυπα πού ενωναν τον λαιμό της μπλούζας της. Κρίμα για το ζευγάρι, αλλά αναπόφευκτα, έτσι έπρεπε για να ζευγαρώσω εγώ με την Kelly. Με το που σηκώθηκε έβαλα αμέσως χέρι μέσα από το ύφασμα που τύλιγε το κορμί της, πιάνοντας τα στήθια της και φιλώντας την στον λαιμό. Εκείνη να προτάσει το στήθος της επιδεικτικά ενώ τριβόταν με τα οπίσθιά της επάνω μου προκλητικά, όσο προκλητικός και συνάμα πρόστυχος ειχα γινει και εγω. Φιλούσε με πάθος με τα απαλά χείλη της και την ζεστή της γλώσσα.

Βρεθήκαμε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι και ενώ είχα σκοπό να κατέβω χαμηλά να την περιποιηθώ, βρέθηκε η ίδια να φροντίζει με το στόμα της το γέρικο πουλί μου. Οι εκπλήξεις από μεριά της δεν σταμάτησαν εκεί. Αφού έχω πάρει αρκετή δόση περιποίησης, της λέω τώρα σειρά μου να ανταποδώσω. Ναι, απαντάει, αλλά κάτσε εκεί που είσαι. Και ανεβαίνει στο στόμα μου και εγώ να γλείφω το αιδοίο της σαν υπάκουος σκλάβος της.

κάναμε sex με αυτήν να ανέβαινει πάλι πάνω μου και να κουνάει το κορμί της ενώ τον έβαζε μέσα της. Την γυρνάω στην κλασική στάση ενώ έχω σηκώσει τα πόδια της. Αυτή ανάσαινε βαριά αλλά άντεχε. Την γύρισα στα τέσσερα, όσο απολάμβανα την kelly σε αυτήν την στάση άλλο τόσο ένιωθα μια μεγάλη ευχαρίστηση με το αρρωστημένο μου μυαλό εκείνη την ώρα. Φανταστείτε ένα, χούφταλο και κακομοίρη να ρουφάει και να μην χορταίνει από ευχαρίστηση ένα νέο και καλλίγραμμο κορμί και η ίδια να μην το αρνείται, αλλά να είναι εκεί να σου προσφέρει αυτήν την ευχαρίστηση που τόσο ποθείς μέχρι να εκσπερματώσεις επάνω της.

Της το ανταπέδωσα με μερικές όμορφες ατάκες, που τις αξίζει ομολογουμένως, και με ένα ποτήρι λευκό κρασί που της είχα ήδη με το που μπήκε στο δωμάτιο. Η ίδια συνέχιζε, παρόλο που δεν κάναμε άλλο γύρο να είναι εκεί και όλη δικιά μου, για έμενα. Λες και της είχα κλέψει το μαντήλι της, όπως συμβαίνει, σύμφωνα με τον μύθο στις νεράιδες. Η συγκεκριμένη όμως νεράιδα, δεν χρειάζεται να της το κλέψεις, αλλά θα στο δώσει μόνη της και θα σου μιλήσει με τα άπταιστα Αγγλικά της, γλυκά με την ωραία φωνή της, θα σου γελάσει, θα σε κάνει να γελάσεις και θα είναι εκεί για εσένα για όση ώρα την κάλεσες να έρθει. Μόλις έρθει η ώρα να αποχωρήσει, ξέρει να παίρνει και το μαντήλι της πίσω αφού σου έχει αφήσει την γλυκιά εμπειρία μαζί της για ανάμνηση. Μέχρι την επόμενη φορά που θα την ξανά καλέσεις.

Τα καμπανέλια μου στεκόντουσαν ξεκούρδιστα, άδεια και ζαρωμένα. Έφτασα στην δουλειά και είδα όλα τα προβλήματα και τον κάθε λογής σπασαρχίδη, να με περιμένουν με ένα διαβολικό γέλιο σαν να μου έλεγαν, καλώς τον, τώρα θα σου αλλάξουμε τα φώτα κουφάλα! Τους κοίταξα με ένα ειρωνικό βλέμμα και είπα μέσα μου, βαράτε βιολιτζήδες, δεν σας παίρνω χαμπάρι. Το πάνω και το κάτω κεφάλι είναι άδεια και παίρνουν μέσα πράμα. Είχε φροντίσει η kelly γι αυτό.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
8 Μαϊ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
42
Likes:
25.556
Πόντοι:
25.846
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Karelis69, THV, kamikaze73 και 29 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Δεκεμβρίου, 2021
Ωραίο φιναλε Ζεμπουδι Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!
review reaction 1 Constantinos27, olddog, TOMCRUISE και 2 άλλα μέλη
17 Δεκεμβρίου, 2021
Ρε τρισκατάρατε γεροπαραλή, πρωτοξάδελφο του μαθουσάλα, εσύ που ανάγκασες με τα βίτσια και τις αμαρτίες σου τον χαμουραμπί να κάτσει και να γράψει κώδικα, το μωυσή να ανέβει στο σινά και τον μωάμεθ να τρέχει στη μεδίνα, σταμάτε ρε πια κάθε φορά που ακούς το όνομα κέλλυ να κάνεις σαν ξαναμμένος ταύρος και συλλογίσου πια την ηλικία σου κι όλους εμάς που θα τρέχουμε στο κρεβάτι που τελικά θα μείνεις...
Και κράτα κανα φράγκο που έρχονται χριστούγεννα να δώσεις σε κανέναν που έχει ανάγκη (εμένα).
Άει σιχτίρ πια με τις γκομενοδουλειές σου....
J
john100
review reaction 3 review reaction 1 savvass, old boy, Constantinos27 και 5 άλλα μέλη
17 Δεκεμβρίου, 2021
Αυτό που ζητάνε να τις βοηθήσουμε να ξε κουμπωθούν το κάνουν 2 κατηγορίες εργαζομενων . Οι πολύ επαγγελματίες city tour κ αυτές που πραγματικά γουσταρουν τον παρτενέρ . Είσαι γίγαντας ρε !!! !!!Καπέλο
review reaction 1 Constantinos27, protaris2018, olddog και 4 άλλα μέλη
17 Δεκεμβρίου, 2021
Γερο μου...όσο τα καμπανελια σου στέκονται ξεκουρδιστα...άδεια...και ζαρωμένα...εσύ θα έχεις κερδίσει άλλη μία ημέρα στον παράδεισο......!!!!
Πάντα τέτοια!!!!
review reaction 1 olddog, old boy, Constantinos27 και 2 άλλα μέλη
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4