Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 31 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Δε θέλω να πω πολλά, νομίζω τα είπα όλα στον τίτλο.
Καταρχήν η κοπέλα είναι ΜΟΥΝΑΡΑ και οι φωτογραφίες της είναι κατώτερες από αυτό που θα συναντήσεις. Η γυναίκα είναι σκέτη καύλα, τη βλέπεις και χύνεις με τα στησίματα της, με το πως παίζει με τον καθρέφτη, τα μάτια της, το σώμα της και εσένα!

Μετά το ντουζάκι βγήκα και άρχισε μια ωραία πίπα, δεν μπορούσε να τον χωρέσει όλο μέσα αλλά ήταν περιποιητική και μου άφησε να της γαμήσω το στόμα.
Πάμε στο μουνάκι που είναι από τα ομορφότερα που έχω γλύψει, ένα πραγματικό λουλούδι.
Μετά από όλα αυτά ενώ στην αρχή κινούμασταν σε GFE καταστάσεις, μετά ήθελα να την ξεσκίσω στην μπούτσα, αυτό μου έβγαζε σε σημείο που το παράκανα γιατί παίχτηκε πολύ δυνατό, γρήγορο παιχνίδι σε πολλές στάσεις, γαμήσαμε όλο το δωμάτιο με αποκορύφωμα αυτή να με τραβάει με τα νάζια της εκεί που ήταν ο μεγάλος καθρέφτης στη γωνία στις ντουλάπες, να σηκώνει κατακόρυφα το ένα της πόδι και εγώ να τη γαμάω στα όρθια.

Τελικά δυστυχώς δεν έχυσα, αλλά από 100% δικό μου σφάλμα γιατί το παράκανα με το γρήγορο τέμπο και τερμάτισα από κούραση. Αφού και η ίδια μου είπε θα με πεθάνεις, χαριτολογώντας μεν αλλά έτσι που την τρόμαξα μετά δε δέχτηκε να τον πάρει από κώλο, ίσως και λόγο μεγέθους, γιατί αρχικά το σχέδιο ήταν για 1ώρα ραντεβού με πρωκτικό.

Το συμπέρασμα είναι, ότι είναι μια υπέροχη παρουσία αλλά θέλει μια πιο γλυκιά μεταχείριση και όχι τόσο brutal που ήμουν εγώ.
Έτσι ξαναλέω Ρε τι έχανα τόσο καιρό ο μαλάκας.....Ρε τι έχανα τόσο καιρό ο μαλάκας....Ρε τι έχανα τόσο καιρό ο μαλάκας...Ρε τι έχανα τόσο καιρό ο μαλάκας
Ρε τι έχανα τόσο καιρό ο μαλάκας...Ρε τι έχανα τόσο καιρό ο μαλάκας....Ρε τι έχανα τόσο καιρό ο μαλάκας...Ρε τι έχανα τόσο καιρό ο μαλάκας!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
90€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
De marco 156
Μέγας
Εγγραφή:
27 Ιαν 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
49
Likes:
1.677
Πόντοι:
4.381
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 elpotero, olddog, mancunian1986 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού