Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 24 10
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Για έναν άντρα δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια γυναικεία αγκαλιά, ένα γυναικείο χάδι και ένα ζεστό φιλί. Και αν είναι αγορασμένα, σημασία έχει αυτή που τα δίνει να νιώθει την ανάγκη αυτή που έχει ένα αρσενικό και να τα προσφέρει απλόχερα και με την ανάλογη ζεστασιά. Μας ξεγελάει εμάς αυτό και ο εγκέφαλος δίνει ισχυρά σήματα στο σώμα και ειδικά στο κάτω κεφάλι.
Στην μετά λοκνταουν σεξουαλικη ζωή διαπίστωσα ότι δυσκολευομουν να απολαύσω τις συνευρεσεις. Σε κάποιες περιπτώσεις δεν μπόρεσα 2η φορά, σε κάποιες δυσκολεύτηκα στην πρώτη και σε ελάχιστες τα κατάφερα για 2ο γύρο αλλά με μεγάλη δυσκολία. Μιλάμε για 5-6 συνευρεσεις μέχρι την σημερινή μέσα στο 2021, που δεν τις απόλαυσα όσο θα ηθελα. Σίγουρα μεγαλώνοντας αλλάζουν κάποια πράγματα στην φύση μας, και γινόμαστε πιο δύσκολοι όσον αφορά τα τελειώματα. Πίστευα ότι πέρασαν τα χρόνια μου και είναι φυσιολογικό αυτό που μου συμβαίνει... Τελικά κατάλαβα ότι όλα είναι θέμα χημείας. Η Ντανα το επιβεβαίωσε.

Η αλήθεια είναι πως η πρώτη μου εντύπωση μπαίνοντας στο δωμάτιο του γνωστού ξενοδοχείου δεν ήταν και η καλύτερη. Η κοπέλα βαμμένη, την φίλησα και γέμισα κραγιόν. Σκέφτηκα, μπας και το κάνει επίτηδες για να αποφύγει τα φιλιά; βγαίνοντας όμως από το μπάνιο έπαθα πλάκα. Η κοπέλα εχει φυσική ομορφιά (εννοείται είχε καθαρίσει το μεικ απ). Δεν ξεκόλλησε από πάνω μου σε όλη την συνεύρεση. Φιλιά πολλά βαθειά με θέρμη, μου έδειχνε ότι της αρεζε, φυσικά έκανε την δουλειά της, αλλά το ζούσε μαζί μου! Παράλληλα με τα φιλιά ζήτησε να της βάλω δάχτυλο και μάλιστα μου έδειξε και πως το θέλει. Μουσκεψε και είχε έντονες αντιδράσεις σε όλη την διάρκεια. Να μην επεκταθώ, να πω μονο ότι πήρα ότι ήθελα και με το παραπάνω! Πάντα με ρωτούσε τι θέλω και τι μου αρέσει! Γλύψιμο πολύ καλό και η γλώσσα της καυτή στις μπάλες για ώρα...το πρώτο τέλος ήρθε ιεραποστολικα και το δεύτερο χωρίς δυσκολία και με τρέμουλο στα πόδια μου, με αυτήν από πάνω. Έτσι σε ρυθμούς gfe πήγε όλη η ώρα. Στο τέλος μου είπε για το αγαπημένο της τραγούδι, το "save your tears", λέγοντας ότι αν κάνουμε αυτό που λένε οι στίχοι του θα περνάμε όλοι πολύ καλά. Save your tears for another day = κράτα τα δάκρυα σου για άλλη μέρα. (Δεν θα κλάψουμε ποτέ δηλαδή γιατί πάντα θα τα κρατάμε για την επομενη) !

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 14, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
19 Ιουλ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
429
Πόντοι:
291
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 company of heroes tho, Greekbladerz, CaptainK και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Δεκεμβρίου, 2021
" Και αν είναι αγορασμένα, σημασία έχει αυτή που τα δίνει να νιώθει την ανάγκη αυτή που έχει ένα αρσενικό και να τα προσφέρει απλόχερα και με την ανάλογη ζεστασιά. "

Respect ... αυτό είναι ένα απο τα κομβικά σημεία για να χαρακτηριστεί μια συνάντηση επιτυχημένη !

"Μας ξεγελάει εμάς αυτό..."
αλλά αυτό είναι το ζητούμενο και αυτό αγοράζουμε !
review reaction 1 houdin, Constantinos27, rakalos1212 και 1 ακόμα μέλος
17 Δεκεμβρίου, 2021
Αγαπητέ Houdin ,

Θα συμφωνήσω απόλυτα ότι είναι θέμα χημείας (ότι κι αν σημαίνει αυτό) .
Kι εγώ νόμιζα πως είχα μεγαλώσει λίγο μέχρι που μια κοπελιά με
ξετίναξε και τρίτη φορά σε μία συνέυρεση (σαφώς όχι της μίας ώρας όμως).

Έτσι!
review reaction 1 Leviathan, houdin, hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2