Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 29 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Περισσότερο την επέλεξα από ένστικτο και όχι από τις κριτικές. Η φωτό με το πράσινο φορεματάκι κάτι μου έκανε.
Και δεν πέρασα άσχημα οφείλω να ομολογήσω! Είναι και εμβολιασμένη. Αυτό που το πας ? Χα χα !

Εμφάνιση: Ηλικία, αν και δεν τα πολυπετυχαίνω αυτά τα πράγματα, θα την έκανα λίγο πριν τα 30, οπότε δεν την λες κ πιπίνι, μάλλον προ-milf. Μετρίου αναστήματος, λεπτή κοπέλα, που έχει κάνει τη γυμναστική της. Κανα 2-3 κιλάκια παραπάνω τα θέλει όμως. Νομίζω ότι θα της πηγαίνει. Μεγάλο φτιαγμένο στήθος το οποίο δεν έχει όμως άσχημη αίσθηση. Έχει βάλει σιλικόνη κυρίως στη βάση , για να το κρατά σε μια σταθερή κατάσταση μιας και ήταν ήδη μεγάλο. Ωραία εκφραστικά μάτια, χαμογελαστή και μυρωδάτη. Έχει πειράξει λίγο και τα χειλάκια της, χωρίς όμως να χαλάει η αίσθηση στο φιλί. Προσεγμένη εμφάνιση με μπότες, στενό εφαρμοστό φορεματάκι, περιποιημένα άκρα, στενό κωλαράκι , χωρίς τατού κ Piercing. Καλή επιδερμίδα, απαλή με κάτι ελίτσες στην πλάτη. Λευκή κ ευαίσθητη , με την παραμικρή δαγκωνιά της αφήνει μεγάλο σημάδι. Προσέχτε ρε ! Αν κ γενικά πειραγμένα βυζιά κ χείλια με χαλάνε στη συγκεκριμένη δεν με πείραξε κ πολύ. Θα της έβαζα ένα γενικό βαθμό περίπου στο 7 όσον αφορά την εμφάνιση.

Συμπεριφορά: Πολύ φιλική κ επικοινωνιακή. Σπάει ο πάγος γρήγορα. Αγγλικά δεν είναι και για βαθυστόχαστες συνεννοήσεις, υπάρχει ένα θέμα εδώ οπότε πρέπει να το πας λίγο αργά για να καταλάβει τι ακριβώς λες ώστε να μην γίνονται παρεξηγήσεις. Σε χαλαρό κ gfe ρυθμό πήγε η όλη φάση. Δεν έπεσα κ με τα μούτρα. Είναι επικοινωνιακή, χαμογελάει αρκετά κ γλυκαίνει πολύ το προσωπάκι της. Λίγο μετά τις πρώτες συστάσεις κ μια μικρή κουβεντούλα περί ανέμων κ υδάτων περάσαμε και στο παρασύνθημα. Άρχισαν τα φιλιά κ τα χάδια. Παίρνει πιστοποίηση από συμπεριφορά. Δεν σου σπάει τα αρχίδια.

Υπηρεσίες: Φιλάει πολύ όμορφα. Δεν βάζει απλά τη γλώσσα της στο στόμα σου. Αισθησιακά, αργά κ χαλαρά στην αρχή όλο και πιο έντονα στη συνέχεια. Χαϊδολόγημα όλη την ώρα.
Επικό χαμούρεμα. Ωραίο μουνάκι με μικρά χείλη, ροζουλί και νόστιμο. Υγραίνεται αρκετά στην περιποίηση που της αρέσει ιδιαίτερα. Πολύ καλή αίσθηση στη διείσδυση. Δεν χρησιμοποίησε Jel στο πρώτο βόλι. Πίπα υγρή, με λίγο χέρι στην αρχή και δοντάκι που στην συνέχεια τα έκοψε. Τον έπαιρνε στο στόμα κ με κοίταγε στα μάτια το γλυκούλι μου. Όσο πέρναγε η ώρα όλο κ καλυτέρευε.
Δοκιμάσαμε διάφορες στάσεις. Κυρίως ιεραποστολικό που με κράταγε σφικτά πάνω της και φίλαγε δάγκωνε μουρμούραγε, πισωκολλητό και στο σαλόνι την έβαλα να καθίσει πάνω μου στο καναπέ και έχωσα τα μούτρα μου μέσα στις βυζάρες της. Το κορμί της ανταποκρίνεται στις θωπείες στα φιλιά και στο γλύψιμο με φυσιολογικό τρόπο χωρίς υπερβολικές αντιδράσεις. Υγραίνεται το μουνάκι της, σκληραίνουν οι ρώγες κ σε κοιτάει με ένα ύφος σαν να σου λέει μην διανοηθείς να σταματήσεις αυτό που κάνεις. Ανοίγει τα πόδια της τέρμα, τεντώνει το πίσω σύστημα, λυγίζει την λεκάνη της όσο πρέπει κ γενικά από τεχνικής απόψεως όλα καλά. Δεν είδα μα κ μου αν και δεν κάναμε κ τίποτα ακραίο.
Τελείωμα στις βυζάρες της την πρώτη φορά κ στο προφυλακτικό στο ιεραποστολικό την 2η.Σε όλη την διάρκεια διατηρεί οπτική επαφή κ σε φιλάει, σε χουφτώνει, σε γλύφει στο λαιμό. Μια χαρά. Που να κρατηθείς ? Λίγο το Jel στο 2ο βόλι μου την έσπασε λίγο , αλλά τι να κανς ? Να μαλοις ?
Καθαρά αγαπουλίστικη gfe amature θα χαρακτήριζα την όλη φάση , όπως μου αρέσει. Δεν νομίζω ότι κάνει αεροπλανικά η συγκεκριμένη. Τώρα αν της το βγάλει κάποιος δεν ξέρω. Αν στη μία άκρη του φάσματος βρίσκεται η Jessica, η Dasha μάλλον τοποθετείται στην άλλη άκρη. Δεν πρέπει κ να τρελένεται με τη δουλειά, απλά προσπαθεί να βγάλει λεφτά, χωρίς όμως να σου σπάει τα αρχίδια με την συμπεριφορά της. Φόλα δεν νομίζω ότι θα φας με την συγκεκριμένη, ούτε όμως θα γυρίσεις μαζί της και τσόντα.

Καθαριότητα άψογη, καθόλου ξυνίλα, πρόσχαρη και γήινη καθημερινή κοπέλα που θα μπορούσες να συναντήσεις και στο διπλανό διαμέρισμα και θα ήθελες να προχωρήσεις μαζί της για τα περαιτέρω. Ωραίο τυπάκι. Δεν έχω θέμα να την ξανασυναντήσω. Βάζω ίσως γιατί απλά δεν ξέρω τι άλλες επιλογές θα έχουμε όταν ξανάρθει.
Το γραφείο μια χαρά.

ΥΓ Έχουμε κ λέμε
Whitesnake - 49 ευρω
Iron Maiden - 80 ευρω
UFO - 29 ευρω
Nick Cave - 50 ευρω
Madrugada - 45 ευρω
Κι ακομα δεν εχω πάρει εισιτήριο για Judas Priest - Manowar - Iggy Pop - Muse - Bauhaus
Φέτος το καλοκαίρι θα πάμε συναυλίες ή θα παίρνουμε βίζιτες ή θα πάμε διακοπές. Και τα τρία μαζί δεν βγαίνει !!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 11, 2021
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
280€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Aragorn135
Ανώτατος
Εγγραφή:
1 Μαρ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
48
Likes:
11.484
Πόντοι:
10.446
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, HoneyVoskos, Elganador και 32 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Δεκεμβρίου, 2021
Καλα! Θα έρθουν όλοι αυτοί Ελλάδα? Σοβαρά τώρα?
review reaction 1 maradona7, hornyasfuck, Aragorn135
13 Δεκεμβρίου, 2021
Και άλλοι πολλοί!!! Clutch - Slipknot - Uriah Heep - Mogwai - Dead Can Dance - London Grammar - Pet Shop Boys - Within Temptation - Paradise Lost - Monophonics - Tricky - και άλλοι πολλοί.... Δεν ξέρεις που να πρωτοπας....
review reaction 1 maradona7, hornyasfuck, srek7
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2