Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 20 10
Γενική βαθμολογία
 
9.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Ήθελα κάτι δυνατό αλλά δεν ήμουν προετοιμασμένος για την Flory.

Ανοίγει η πόρτα και βλέπω την κοπέλα στις φωτογραφίες χωρίς τη λάμψη. Το πρώτο πράγμα που είπα ήταν επιτέλους μια κοπέλα που ντύθηκε να πάει σε πελάτη και όχι στη λαϊκή. Δερμάτινο jacket, see-through μπλουζάκι, δερμάτινο κοντό σορτσάκι, καλσόν και λεπτά ψηλοτάκουνα μποτάκια. Όλα μαύρα.

Ήταν από την αρχή χαμογελαστή, ευδιαθετη και ορεξάτη.

Είχε κάνει μπάνιο οπότε μου πρότεινε να πιούμε λίγο κρασί, κάνοντας ένα τσιγάρο. Τα γλωσσοφιλα και τα χούφτωμα έπεφταν βροχή και από τους δύο. Χουφτώνει, δεν αστειεύεται.

Αρχίζει να βγάζει τα ρούχα, αρχίζοντας από κάτω. Μόλις βγάζει τη μπλούζα παθαίνω πλάκα. Τι βυζαρες είναι αυτές της λέω (3-4αρι σιλικόνη αλλά με πολύ καλή δουλειά, σαν αληθινά. Είμαι μέγα βυζολαγνος ). Πιαστα μου λέει τι τα κοιτάς, άλλο που δεν ήθελα και ορμηξα. Μετά από λίγο τη γονατίζω και την αρχίζω στο mouth funk. Κάθε λίγα δευ/τα της καρφωνα στο στόμα και της κρατούσα το κεφάλι να μη φύγει. Ένοιωθα τον ισοφαγο. Αφού κόντεψα να τελειώσω σταμάτησα για να γευτω το αιδοίο της. Πολύ όμορφο, εύγευστο και πολύ υγρό. (Δεν είναι καθόλου στενή, το έχει πηγάδι). Δέχεται δάχτυλα μπροστά, πίσω ούτε λόγος. Από ότι μου είπε τον κωλο της τον έχει μόνο για την τουαλέτα. Δύο δάχτυλα έμπαιναν αέρας μπροστά. Βάζω καποτα και μου λέει κάτσε να φέρω λιπαντικό γιατί τον έχεις μεγάλο και φοβάμαι μη σπάσει. Με το που σκιβει πάνω από την τσάντα την πάω από πίσω της τον φερμαρω και αρχίζω να γαμαω στα όρθια. Σιγά μη περίμενα το λιπαντικό έτσι που μου τον είχε κάνει. Της γυρίζω το ένα χέρι στη πλάτη από το οποίο κρατιόμουν για να τη γαμαω στα όρθια σκληρά. Πάμε κρεβάτι και έρχεται cow. Αυτή να κοπανιεται και εγώ ποτέ σαμπιλια στη κωλαρα της, πότε στα βυζια, πότε να τη πιάνω από το λαιμό. Μετά ιεραποστολικο και στο τέλος η Flory ξαπλωμένη μπρούμυτα με τον κωλο της τουρλομενο για να τον παίρνει όσο πιο βαθιά γίνεται. Λήξη πρώτου γύρου.

Μπάνιο και από τους 2 και ώρα για κρασί και τσιγάρο. Μιλάει καλά αγγλικά.

Αρχίζει ο δεύτερος γύρος όπως και ο πρώτος με πολύ καλή πιπα και mouth fuck. Την γυρίζω σε 69 ήθελα να γευτω πάλι το υπέροχο αιδοίο της. Καποτα και στα 4 όπου περνούσε τα πόδια της πάνω από τα δικά μου για να με κρατάει σταθερό και έβαζε τα χέρια της κόντρα στον τοίχο. Πραγματικό, αληθινό γαμησι. Μετά από λίγη ώρα μου έπεσε. Βγήκα και άρχισα να τον παίζω, ξάπλωσε μπροστά μου άνοιξε φουλ τα πόδια και έτριβε το αιδοίο της ενώ της είχα χώσει 2 δάχτυλα μέχρι τη μήτρα (λέμε τωρα). Είχαμε αποτέλεσμα. Ιεραποστολικο με τα πόδια πότε ανοιχτά, πότε να κοιτάνε στο ταβάνι (σαν ορθή γωνία) και πότε τα γόνατα στα βυζια. Σε όλη αυτή την ώρα να μου ρίχνει σφαλιάρες στον κωλο για πιο δυνατά, πιο σκληρά, πιο βαθιά. Τα εφτυσα. Μεγάλωσα πια. Προσπάθησε με πιπα αλλά και πάλι δεν τελείωσα. Δεν πειράζει, το απόλαυσα, το ευχαριστηθηκα, ήμουν πλήρης.

Την ώρα που ντυνόταν της λέω ο καλός σου έχει γίνει κόκκινος από τα χαστούκια. Δεν πειράζει μου λέει θα στρώσει.

Έφυγε και με άφησε να προσπαθώ να θυμηθώ πότε γαμησα τελευταία φορά έτσι. Πήρε τα λεφτά φεύγοντας. Τα είχα αφήσει από την αρχή στο κομοδίνο.

Τελειώνοντας να πω ότι το μόνο όχι που θα ακούσετε είναι για anal και κωλοδαχτυλα. Δεν υπάρχει όχι, πονάω, κουράστηκα, πιο αργά κ.λ.π. Είναι μηχανή του σεξ. Είτε τον έχεις μπροστά είτε στο στόμα. PSE είναι λίγο για να την χαρακτηρίσει. Σε όποια στάση και αν την έχετε στήνεται ιδανικά για να τον παίρνει όσο πιο βαθιά μπορεί. Ήρθε σχεδόν άβαφη. Μιλάει πολύ και δυνατά. Κλείστε της το στόμα με ότι έχετε πρόχειρο, κατά προτίμηση με την πουτσα σας. Α και κάτι για το τέλος. Είναι αδερφή της KELLY από το ίδιο γραφείο. Εννοώ κανονική αδερφή, όχι αδερφή ψυχή. Μη σας μπουν ιδέες για duo. Δεν κάνουν. Είναι αφύσικο όπως μου είπε. Επόμενος στόχος λοιπόν KELLY. Να γαμησω 2 αδερφές έστω και σε δόσεις.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 10, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
Εγγραφή:
25 Μαρ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
53
Likes:
3.438
Πόντοι:
7.131
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, kamikaze73, Dom1 και 25 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Δεκεμβρίου, 2021
Epic το σχόλιο για το γαμήσι στις αδερφές σε δόσεις! Αδερφικά γαμήσια σε δόσεις, ο Θεοδόσης.
review reaction 3 hornyasfuck, das379
11 Δεκεμβρίου, 2021
Σιγά ρε Illidan..
review reaction 3 hornyasfuck, das379
11 Δεκεμβρίου, 2021
Δυο αδερφες να ξέρουν να γαμηθουν ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ; Σπανιο. Συνήθως η μια ειναι ξεκωλο και η αλλη παρθενοπη.....
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, das379
11 Δεκεμβρίου, 2021
jik τόσα χρόνια gamer είπα να αλλάξω παιχνίδι αλλά τελικά το μικρόβιο δεν φεύγει, παρόλα αυτά όμως η πραγματικότητα ήταν αυτή, δεν ήμουν προετοιμασμένος

Toninno δεν με νοιάζει αν γαμιέται το ίδιο καλά, με φτιάχνει η ιδέα ότι θα έχω γαμήσει 2 αδερφές (εξ αίματος). Το σεξ είναι κυρίως εγκεφαλικό
review reaction 1 review reaction 2 911-Toninno, hornyasfuck
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4