Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 48 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Αν θα μου έλεγε κάποιος να περιγράψω την εμπειρία μου με την Jess σε μια μόνο φράση θα έλεγα άψογη επαγγελματίας, με την καλή την έννοια, δλδ άψογη σε συμπεριφορά κ υπηρεσίες, προσεγμένη εμφάνιση, πολύ καλή συμμετοχή, ενδιαφέρεται να περάσει καλά ο πελάτης της ότι πρόγραμμα κι αν γουστάρει. Εγώ είμαι του GFE αλλά τώρα άμα καυλώσει η άλλη τι Gfe αγάπες κ λουλούδια...αρχίζει το heavy metal...
Δεν είχα σκοπό να την πάρω, αλλά κάποια στιγμή το βραδάκι λέω βρέχει έξω, φυσάει, δεν παίρνεις κανα τηλέφωνο να δεις τι παίζει ? Καμιά φορά δεν ξέρεις. Πήρα κ ήταν διαθέσιμη σε δύο ώρες μετά για ένα δίωρο μυοχαλάρωσης κ ορθοκωλομπρούμητης απόλαυσης, οπότε βουρ στον πατσά ! Το μόνο αρνητικό επειδή δεν κρατάω πολλά λεφτά στο σπίτι κ δεν είχα υπολογίσει να πάρω κάτι είχα μόνο 300 συν κάτι ψιλά ευρώ στο σπίτι. Κα το πήρα πρέφα λίγον πριν έρθει, οπότε δεν υπήρχε χρόνος να πάω σε ΑΤΜ. Αντίο κώλος λοιπόν! Δεν γαμιέται είπα, βάλε ένα κρασάκι κ περίμενε το ντριν ντριν.

Εμφάνιση: ηλικία θε έλεγα Mid 30's, αρχίζει ο χρόνος να επιδρά πάνω της μιας κ στο προηγούμενο tour ήταν κάτω από τα 30 οπότε μιλάμε για κατηγορία milf. Η κοπέλα είναι γυναίκα που ξέρει τι θέλει κ όχι κοριτσάκι που θα σου σπάσει τον πούτσο. Κοντά στο 1.65-1.68 ύψος, κανονικό σωματάκι χωρίς πολλές γυμναστικές, όχι όμως παρατημένο, μικρό κ χαλαρό βυζάκι ( χωράει όλο στο στόμα, μια χαρά ) ρώγα κορόμηλο ανταποκρίνεται αμέσως, μικρός κωλαρίγκος, περιποιημένα άκρα, ματάρες, καυλιάρικο κ πρόστυχο βλέμμα τόσο όσο πρέπει. Δεν είναι μουνάρα, είναι όμως μια άκρως αισθησιακή καυλιάρα milfαρα που θέλει να γαμηθεί μαζί σου κι αυτό είναι το ζητούμενο !
Στα αρνητικά να σημειώσω τα πειραγμένα χείλια (που όμως έχουν καλή αίσθηση στο φιλί), κάποια υαλουρανικά στα ζυγωματικά ίσως και κανα 2 τατου. Χρειάζεται 2-3 κιλά επειγόντως να βάλει πάνω της. Ο κώλος έχει μαζέψει πολύ κ το βυζάκι έχει χαλαρώσει. Δεν θα την χαλάσει να πάρει λίγο βάρος. Επιδερμίδα απαλή κ μυρωδάτη. Μουνάκι όμορφο, ροδαλό κ σφικτό. Δείχνει μουνάκι 25 χρονης κ όχι ώριμης γυναίκας. Άνετο 7.

Συμπεριφορά: Εξαιρετική επικοινωνία στα αγγλικά αφού τα κατέχει τέλεια, μιλάει αρκετά αλλά σταματάει όταν της το πεις, δλδ. την αρπάξεις κ κατευθύνεις το στόμα της αλλού.
Δεν χαζεύει στο κινητό, στην τηλεόραση, δεν λέει αρλούμπες, δεν στα πρήζει μη αυτό κ μη εκείνο, δεν κάνει χαζές ερωτήσεις κ γενικά συμπεριφέρεται όπως θα έπρεπε να συμπεριφέρεται η κάθε καλή επαγγελματίας call gilr, escort κλπ. Άνετο 9.

Υπηρεσίες: πολύ καθαρή και μυρωδάτη. Ντουζ στην αρχή στο ημίχρονο κ στο τέλος. Καμία ύποπτη μυρωδιά από πουθενά. Εκτός από το γαμήσι να πω για το επικό χαμούρεμα που έπεσε παντού. Από τη στιγμή που μπήκαμε στο ασανσέρ με πλάκωσε στα γλωσόφιλλα και με χούφτωνε παντού. Ωραία λέω ! Πάρε να΄χεις αγαπούλη που θέλεις μακια κ νιαου νιαου.
Όταν μπήκαμε στο σπίτι της ζήτησα να πάμε λίγο αργά, έχουμε ώρα μπροστά μας , θα πάμε αργά αισθησιακά και θα με φιλάς συνέχεια της είπα κ έβαλε τα γέλια ! Οπότε έπεσε ανελέητο γλωσσοφίλιασμα κα γλύψιμο παντού κι από τους 2 μας. Παντού όμως ! Έχει μια γλωσσάρα, έλεος ! Δε σε περνάει απλά πάνω κάτω, σε παπαριάζει κανονικά. Το σεντόνι στο τέλος ήταν μούσκεμα από υγρά, χύσια κ σάλια. Δεν σου λέει όχι σε τίποτα στην ουσία. Πηδάς σε όποια ένταση κ ταχύτητα θέλεις, δάχτυλα παντού, χύνεις όπου θέλεις, φωνές κακό υγρά παντού. Τι να πω ? Η κοπέλα το έχει άγρια το θέμα. Κατά τη γνώμη μου δεν χρειάζεται να πάει όλο το ραντεβού στα κόκκινα.
Απλά θέλεις κάποια στιγμή να την κρατάς δυνατά από τον αυχένα κ τα μαλλιά ενώ σε έχει πάρει όλον μέσα ? Το κάνεις.
Θέλεις να βάλεις δυο δάχτυλα στη σουφρίτσα της ? Θα βάλεις.
Θέλεις να πηδήξεις σαν να έχεις καταπιεί κομπρεσέρ για όσο ώρα αντέχεις , μέχρι να πας 160 παλμούς ? Θα το κάνεις.
Κι άλλα πολλά όταν πρέπει, για όσο πρέπει. Έχει την επιλογή να το κάνεις χωρίς μα κ μου.
Κάτω στο χαλί, στον καναπέ, στο κρεβάτι, όρθιοι πισωκολλητό στη σιφινιέρα, στο κρεβάτι ιεραποστολικό, cow, στα 4, στο πλάϊ...στι διάολο πήγα ο έρμος..δεν κουράζεται ρε πούστη μου ?...με πετσόκοψε...
Είναι βέβαια λίγο υπερβολική στις κραυγούλες κ στα κοπλιμέντα, αλλά μεγάλοι άνθρωποι είμαστε, κάνουμε το μαλάκα κ της κλείνουμε το στόμα με το γνωστό τρόπο. Πέος ή γλώσσα.
Παίρνει ότι διάολο πιστοποίηση θέλεις κανείς από call girl ...Όλα Μέσα !! Τι να πω κι εγώ ο μεσήλικας αγαπούλης ?? 9 άνετο.
10 σε όλα παίρνει μόνο η LOlaaaaaaaaaaaa !!!!

Γραφείο άψογο όπως πάντα.

Αγαπάτε αλλήλους.

ΥΓ1 Το καλοκαίρι εκτός από Muse, Slipknot, Nick Cave, Mogwai, Judas Priest έρχονται Clutch, Kaleo, Manowar ( αρρώστια !!!!! ), UFO, Whitesnake ( ναι ρε πούστη μου !! ), Within Temptation ( !!!! ), Evanescence, Parov Stelar, Beth Hart, και το Σεπτέμβρη οι Madrugada....μαλάκες δεν θα μας μείνει φράγκο...πολύ γουστάρω !! Μιλάμε κάθε μέρα βγαίνει κ καινούριο όνομα !! Χαμός !! Ρε λέτε να ξαναφτιαχτούν και οι Τρύπες για ένα καλοκαίρι έστω ???? Όλα πουτάνα !!!
ΥΓ2 Σε σχέση με το παρελθόν που την είχα πάρει τέλη 15 , αρχές 16..δεν θυμάμαι κ καλά, είχε τότε κόκκινο μαλλί που της πήγαινε τέλεια, μιλάμε για τελείως άλλη αίσθηση. Το ξανθό είναι κάπως κοινότυπο γι αυτή. Το κόκκινο με το πράσινο μάτι άλλη ιστορία...



Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 27, 2021
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
320€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Aragorn135
Ανώτατος
Εγγραφή:
1 Μαρ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
48
Likes:
11.484
Πόντοι:
10.446
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, Elganador, delipas και 35 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Νοεμβρίου, 2021
Bravo αρχοντα, θα την δω συντομα...χαχα
review reaction 1 Aragorn135
28 Νοεμβρίου, 2021
Άσχετο αλλά οι Within Temptation που παίζουν μόνοι τους στην Τεχνοπολη τον Ιούλιο , τον Απρίλιο παίζουν στο Ο2 μαζί με Evanescence. Ελπίζω αν δεν εχω κατέβει νωρις για Πάσχα να τους δω και τις δύο φορές. Στο μεταξύ ακομη δεν εχω δοκιμάσει Jessica ?
review reaction 1 Aragorn135
02 Δεκεμβρίου, 2021
Να δκιμάσεις jessica ...κ το σημαντικότερο ? έρχονται οι Maiden ....16/7 OAKA !!! πουταναριό !!
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3