Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 11 10
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Σύντροφοι τώρα εγώ τι να πω!
Έφυγε πριν 5 λεπτά και γράφω κριτική!!!
Η συνεννόηση άψογη με το γραφείο για άλλη μια φορά που ζητάω αν υπάρχει κάποιο κορίτσι που θα μπορούσε να έρθει σε μια ώρα στο χώρο μου.
Μου προτείνουν μερικά ονόματα και όταν ρώτησα για 2 από αυτά μου πρότειναν την Νικα γιατί μόλις είχε φτάσει!
Φτάνει λοιπόν η Νικα εξ Ουκρανίας 5 λεπτά νωρίτερα και με το που μπαίνει πολύ φιλική απέναντι μου με καλά αγγλικά.
Εμένα μου φάνηκε ακριβώς ίδια με τις φωτογραφίες και είναι περίπου στα 26 ,στο 1,65 και φυσιολογικά κιλά που όμως είναι αρκετά μαλακό επειδή παλιά είχε κιλακια παραπάνω και τα έχει χάσει και μακριά ξανθά μαλλιά. χειλάκια πειραγμένα πω (είναι μόδα εκεί που δεν θα τελειώσει ποτέ ) και ήρθε με ένα σακάκι και κια φούστα ενώ από κάτω φόραγε μόνο τα εσώρουχα επομένως ήταν φωτιά!
Πάει για μπανακι και την ρωτάω αν θέλει να πιει κάτι, λίγο κρασάκι για αρχή και δοκιμάζει και για πρώτη φορά ρακόμελο με τη συνοδεία γενικής συζήτησης.
Ξεκινάμε φιλιά χωρίς σταμάτημα όπου το απολάμβανε και την αφαίρεση το βρακάκι της. Ενώ όμορφο μουνακι βλέπω όπου είναι περιποιημένο απίθανα καλά και εκεί έβαλα στο παιχνίδι τη γλώσσα όπου όπως πήγαινε το απολάμβανε όλο και περισσότερο καθώς με χαιδευε σε χέρια και κεφάλι. Πηγαίνω δίπλα της όπου συνεχίζουμε με φιλιά και δάκτυλο όπου πρώτη φορά έχω βάλει για τόση ώρα δάκτυλο και χωρίς σταμάτημα. Η Νικα το απολάμβανε και είχε γίνει μούσκεμα και ξεκίνησε και αυτή να με χαϊδεύει στα χαμηλά όπου ξεκίνησε μια εκπληκτική πιπα για 10+ λεπτά, με χέρια, χωρίς χέρια, βαθιά, με γλώσσα παντού όπου πραγματικά ήθελε να με κάνει να χυσω στο στόμα της. Ζητάω σκουφάκι και την ανεβαίνει πάνω και ξεκινάει ένας τρομερός γύρος, μια χαλαρά με φιλιά γλυψιματα, μια άγρια χωρίς σταμάτημα όπου τελείωσε σίγουρα μια φορά όπως φάνηκε και μου είπε κατά τη διάρκεια ενώ σε δεύτερη φάση αγγίζει το μουνακι της και λέει too much water , πράγμα που ένιωθα στα αρχιδια μου. Κάποια στιγμή αφού είχε αρχίσει να κουράζεται και αν έχει ιδρώσει αρκετά την βάζω στα 4 όπου έδωσα ότι ενέργεια είχα για να ικανοποιήσω και τους δύο. Ήρθε το τέλος με μεγάλη χαρά
Μπανακι και έτοιμη να φύγει γιατί είχαν περάσει 55 λεπτά λέγοντας μου ευχαριστώ και ότι ήμουν ο πρώτος πελάτης σημερα και ότι έφτασε εχθές Ελλάδα, ότι το χάρηκε πολύ που πραγματικά την πίστεψα.
Θα προσπαθήσω για πρώτη φορά επανάληψη σύντροφοι!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 27, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
14 Ιουν 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
21
Likes:
831
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 George_1969, hornyasfuck, alpula και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού