Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 78 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Με είχαν καρακαυλώσει οι φωτογραφίες της με την τροφαντή κωλάρα της και αποφάσισα να την δοκιμάσω.
Ραντεβού στο Πριβέ. Έσκασε μύτη με πολύ ωραίο ντύσιμο περιποιημένο βάψιμο και ψηλά τακούνια, δείγμα ότι σέβεται τον πελάτη.
Πρόσωπο όμορφο και γλυκό με σαρκώδη χείλια, κορμί μπαμπάτσικο , γεροδεμένο με καλή ποιότητα δέρματος και περιποιημένα άκρα, μανικιούρ κλπ. Άλλωστε με την Άρτεμη δεν πας γιατί έχει κορμί μανεκέν αλλά επειδή είναι μια ζουμερή γυναίκα που ξεχειλίζει σεξουαλικότητα. Είναι σχολαστική με την καθαριότητα ( χωρίς υπερβολές με μαντηλάκια στο πουλί και τέτοια) και μοσχομυριστή.
Επίσης να προσθέσω ότι είναι Ελληνίδα άρα μπορείς να συνεννοηθείς σαν άνθρωπος και οτι είναι πανέξυπνη και πολύ ενδιαφέρον άτομο.
Στον αγώνα τώρα ξεκινήσαμε με πίπα από μεριά της, πολύ ωραία και αισθησιακή, μετά την περιποιήθηκα εγώ όπου το ευχαριστιέται πολύ . Μετά σκουφί και πισωκολλητό στην τρομερή κωλάρα της ! Δεν αλλάξαμε στάση διότι εγώ τουλάχιστον πήγα για αυτήν την θέα . Συνέχεια με πίσω πόρτα με βοήθεια λιπαντικού . Το τέλος ήρθε στο ζεστό της στόμα όπου σαν καλή νοικοκυρά τον καθάρισε καλά καλά χωρίς να της ξεφύγει τίποτα.
Συμπέρασμα , πέρασα μια όμορφη ώρα , που νομίζω ότι επειδή ήταν η πρώτη φορά που βρεθήκαμε , δεν ξετυλίχθηκε όλη της η σεξουαλικότητα . Ήταν ίσως λίγο κουμπωμένη και πιστεύω οτι σε επόμενες συναντήσεις μπορεί να σε απογειώσει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Διαγραμμένο μέλος 95429
Σπουδαίος
Εγγραφή:
1 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
37
Likes:
1.860
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 company of heroes tho, alpula, anthotypos και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού