Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 170 10
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ενημερωτικά προς όλους αυτή είναι μια διαφορετική κριτική από τα συνηθισμένα. Ίσως κάποιοι να την πείτε αγαπουλίστικη, άλλοι να την πουν ψεύτικη, και άλλοι απλά να καταλάβουν ότι καθώς τα χρόνια περνούν, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ψυχική ηρεμία που μπορεί να προσφέρει η κάθε κορασίδα.
Την Κατερίνα είχα να την συναντήσω πάνω από 4 χρόνια, καθώς μεταξύ μας, υπήρχαν πάντα "θερμές" στιγμές και εντάσεις, ανεξάρτητα ποιος απο τους 2 μπορεί να έφταιγε για αυτές. Σε κάποια φάση είπα να ρίξω τα δίχτυα για να δω αν τυχόν θα ήθελε να τα πούμε. Σημειωτέο, η Κατερίνα είναι από τις ελάχιστες γυναίκες που έχουν καταλάβει την ψυχοσύνθεση μου στο σεξ και για μένα αυτό παίζει μεγάλο ρόλο. Έστειλα μήνυμα και συμφωνήσαμε να τα πούμε. Μου έβγαλε βέβαια λίγο το λάδι, όπως πάντα, για να συνεννοηθούμε αλλά εν τέλει τα καταφέραμε. Κανονίσαμε σε ένα ξενοδοχείο στην Γλυφάδα.
Έφτασα, έκλεισα δωμάτιο, ενημέρωσα την μικρή και περίμενα. Btw ωραίο το δωμάτιο στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο. Όσο την περίμενα να είμαι ειλικρινής, είχα ένα μικρό άγχος πως θα την αντιμετωπίσω, καθώς είχα αποχή και από το sport λόγω εργασίας. Μπήκα έκανα ένα ντους και την ώρα που τελείωνα, εμφανίστηκε. Το " Γεια σου Τ.." είχα καιρό να το ακούσω έτσι. Μου έδωσε ένα πεταχτό φιλί και πέρασε μέσα. Η αμηχανία και στους 2 μας ήταν εμφανής. Της είπα να καθίσουμε να μιλήσουμε λίγο για να χαλαρώσουμε. Παρατήρησα κάτι το οποίο για μένα ήταν απίστευτα καλό. Στην συζήτηση που είχαμε, με ρώτησε πώς και ενώ έχει περάσει τόσο καιρός γιατί την προτιμώ, όπως και για ποιον λόγο δεν την έκραζα στο forum καθώς αρνιόταν να τα πούμε. Της έδωσα μία αποστομωτική απάντηση, η οποία κυριολεκτικά δεν ήξερε τι να πει. Μετά από αυτό πήγε και έκανε ένα ντους και γύρισε. Από εκεί και πέρα επιδοθήκαμε σε ένα τρελό γαμήσι μεταξύ μας. Λεπτομέρειες επ' αυτού δεν χρειάζεται να δώσω. Αυτό που θυμάμαι όμως είναι ότι ήθελε να με κλειδώσει και τελικά δεν της βγήκε σε καλό ή ίσως και να της βγήκε. ΕμμμμΕμμμμ Μετά από ένα 40λεπτο, βρεθήκαμε και οι 2 ξεθεωμένοι στο κρεββάτι για να χαλαρώσουμε. Κάναμε μπανάκι, εκείνη με ευχαρίστησε γιατί μου είπε ότι πέρασε πολύ καλύτερα από ότι το περίμενε και μετά εξαφανίστηκε στο έρεβος. Πλήρωσα και εγώ το δωμάτιο και γύρισα στο σπίτι, σκεπτόμενος ότι ήθελα να εκφράσω αυτές τις στιγμές. Κάποιες φορές η ζωή τελικά μπορεί να σου επιστρέψει αυτά που θεωρείς τελείως χαμένα από χέρι. Καλή συνέχεια σε όλους.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 21, 2021
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
olotyxeros
Σεβαστός
Εγγραφή:
10 Δεκ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
22
Likes:
2.027
Πόντοι:
1.796
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ντουνταράς, doc_lin, Διαγραμμένο μέλος 177357 και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού