Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 33 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 118220
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η ρουτίνα στο σεξ είναι άσχημο πράγμα. Αυτή η ρουτίνα είχε αρχίσει ( ως συνήθως ) να πυροδοτεί τις συνηθισμένες ανησυχίες και πάλι μέσα στο κεφάλι μου. Βίωνα μια έλλειψη, και τα ένστικτα δεν δείχνουν κατανόηση, απλά απαιτούν !!

Χαζεύοντας λοιπόν τις φωτογραφίες στα call girls είδα τη φωτογραφία της Melison Οι εντυπωσιακές καμπύλες στη φωτογραφία συμπληρωναν ένα είδος πρόκλησης. Εχω μάθει στη ζωή μου να απαντώ πάντα σε προκλήσεις. Και η πρόκληση έγινε αποδεκτή !!!

Η συνεννόηση με το γραφείο ως συνήθως ήταν απλή και γρήγορη. Η κοπέλα που απαντάει τα τηλέφωνα ευγενική, γρήγορη και ουσιαστική.

Η Melison είναι περίπου όπως φαίνεται στις φωτογραφίες. Γύρω στο 1,60 ίσως καιλίγο κοντύτερη, ξανθή πραγματική πράγμα που για τους βαρεμένους σαν την αφεντιά μου που ψάχνουν τις λεπτομέρειες φαινόταν από το χρώμα των λίγων τριχών στο καλλιτεχνικά ξυρισμένο μουνάκι της που ενδελεχώς μελέτησα !! Λίγα στοιχειώδη αγγλικά όσον αφορά τη συνεννόηση.

Γύρω στο 160, ωραίο λεπτό σώμα αλλά με μεγάλο τριάρι στήθος που κάνει εντυπωσιακή αντίθεση με τον λεπτό κορμό. Φτιαγμένο στήθος αλλά εξαιρετική δουλειά εχει αίσθηση φυσικού στήθους.Επίσης πολύ ωραία καθαρή και απαλή επιδερμίδα με λίγα μικρά τατουάζ. Πρόσωπο όμορφο με μια μικρή υπερβολή στο μακιγιάζ και ωραία μπλέ μάτια.

Στις υπηρεσίες τώρα. Ολη η Ιστορία στο σέξ είναι η διαδρομή. Ο προορισμός, δηλαδή το χύσιμο, ακόμη και με μαλακία επιτυγχάνεται. Ετσι πάντα αποφεύγω το τυπικό μοτίβο που έχει η άλλη στο πρόγραμμά της και την οδηγάω όπως εγώ θέλω.

Στο παραπάνω πλαίσιο άρχισα εγώ ένα συνδυασμό αργού γδυσίματος των πολύ γκαβλωτικών μαύρων εωρούχων της, και μπαλαμουτιάσματος με ταυτόχρονη εξερεύνηση του όμορφου σώματός της. Το κρυφό όταν γίνεται σταδιακά φανερό γίνεται πιο διεγερτικό από το σκέτο γυμνό. Επιπλέον κολακεύει και φτιάχνει ιδιαίτερα τις γυναίκες, που και πιο δύσκολα διεγείρονται ( ιδίως οι επαγγελματίες ), αλλά και αρέσκονται σε τέτοιου είδους παιχνίδια που τις βγάζουν εν μέρει από τη ρουτίνα τους, υπο τη θεμελιώδη προυπόθεση ότι τους αρέσει ο τρόπος που το κάνεις !!

Συνεχίζοντας την όλη φάση. Ο καλύτερος τρόπος που προσωπικά έχω βρεί για να ελέγχω το πόσο πραγματική η εικονική είναι η διέγερση μιας γυναίκας είναι το 69. Αυτό συμβαίνει για δυο λόγους. Ο πρώτος είναι γιατί στο 69 συνήθως ότι δίνεις παίρνεις !! Αρα έχεις άμεσο τρόπο να ελέγχεις πόσο καλό είναι αυτό που δίνεις !!

Επιπλέον όταν το γλύψιμο συνδυαστεί με αντίστοιχη δακτυλοσκόπηση της γυναικείας κωλοτρυπίδας η ένταση και η ταχύτητα της πίπας αυξάνει δραματικά. Και πράγματι η Melison μετά την ‘’ευγενική’’ εξερεύνηση της ροδαλής κωλοτρυπίδας της στο 69, και παρόλο που στα προκαταρκτικά την απέφευγε απέδειξε ότι διαθέτει ιδιαίτερη ‘’επιτάχυνση’’ και πολύ καλά ‘’ρεπρίζ’’. Αμεση απόδειξη ότι στο σέξ όπως και στη ζωή δεν έχει σημασία μόνο το τί κάνεις, αλλά το πότε και κυρίως το πως το κάνεις.

Η όλη διαδικασία κατέληξε σε ένα cow girl με αταυτόχρονο χούφτωμα των υπέροχων βυζιών της, και σε εναλλαγές 3 στάσεων με κατάληξη στην κοιλία της.
Λίγο μασάζ για χαλάρωμ α μέχρι η επάνάληψη να γίνει μητηρ της μαθήσεως στον δεύτερο γύρο.

Στα αρνητικά της. Είναι πολύ διστακτική στουλάχιστον αρχικά τα γλωσόφυλα και αυτό κάποιους θα τους ενοχλήσει.
Καλή ομως πίπα, ωραία στησίματα και καλή συμμετοχή στο σεξ με ωραίες καυλιάρικες κραυγούλες.
Επίσης είναι σχετικά στενή κάτω και το μουνί της έχει ωραία αίσθηση, που βοηθάει να τελειώσεις τη δεύτερη φορά που προσωπικά δυσκολεύομαι.

Συνολικά και σε εμφάνιση και σε υπηρεσίες μια ωραία συνάντηση.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Mindreader
Τιμημένος
Εγγραφή:
24 Φεβ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
110
Likes:
20.314
Πόντοι:
28.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, FIDEL Sk, Kontopodis και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Νοεμβρίου, 2021
Ωραία η κριτική. Θα επαναλάβω όμως τη ρήση του Clooney στον Αμερικάνο
Είπε σε μια ιερόδουλη: Θέλω να είσαι ο εαυτός σου. Δε χρειάζεσαι να προσποιείσαι. Ήρθα εδώ για να πάρω ευχαρίστηση, όχι να δώσω.
¨-)
Καλά κάνεις πάντως!
review reaction 1 Eros82, hornyasfuck, Phlmrg
23 Νοεμβρίου, 2021
Σωστά. Αλλά πρώτον για να είναι η άλλη ο εαυτός της πρέπει να της το εμπνεύσεις. Κα δεύτερον για να πάρεις πρέπει και να δώσεις. Νόμος στη ζωή γενικότερα αλλά και στην ηδονή στο sex. Δεν υπάρχει πιο σκαμπρόζικη κατάσταση από το να βλέπεις τις αντιδράσεις μιας γυναίκας που πραγματικά φτιάχνεται πάνω στο σεξ και το δείχνει.
review reaction 1 Eros82, hornyasfuck
28 Απριλίου, 2023
Φίλε δεχεται άνετα δάχτυλα πισω;
review reaction 1 hornyasfuck
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3