Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 4 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Στα ίχνη του Charlie Sheen άλλο ένα Σάββατο βράδυ, αυτή τη φορά είχα όρεξη από το πρωί αλλά πάλευα να αποδεσμευτώ από τις υποχρεώσεις για να προλάβω να έχω κενό. Ένιωθα σαν τον Dexter, αν δεν ικανοποιούσα τις ορμές μου θα αποσυντονιζόμουν με καταστροφικές συνέπειες στην ψυχική μου ισορροπία Αγκομαχώντας να προλάβω, καταφέρνω να επικοινωνήσω με το πρακτορείο στις 8. Λέω τα κατάφερα νωρίς αυτή τη φορά, θα είμαι τυχερός. Για άλλη μια φορά οι επιλογές μου περιορισμένες λόγω της προχειρότητας και ανοργανωσιάς μου. Respect στους συναγωνιστές που δεν αφήνουν αιδοίο διαθέσιμο για τους yolo τύπους σαν εμένα της τελευταίας στιγμής Σάββατο βράδυ! Αυτό δείχνει ότι ο κόσμος κάνει σεξ, άρα λιγότερη κατάθλιψη στον κόσμο και περισσότερη ηδονή και αυτοεκτίμηση.
Ακολουθεί η γνωστή ρίψη κέρματος για τις επιλογές μου (τέρας οργάνωσης), βγαίνει Βαλέρια, αλλά την ώρα που την κλείνω η ίδια καλεί το πρακτορείο και ενημερώνει ότι τελειώνει τη βάρδιά της μετά τις 11. Επομένως Αντζελίνα για μένα και πάλι καλά όπως αναλύω στη συνέχεια.
Και το γνωστό disclaimer από την πλευρά μου, το value των κριτικών μου μπορούν να το εκτιμήσουν οι αγαπουλίνοι αγκαλίτσες φωτεινούληδες σαν εμένα, που ενδεχομένως να κουράστηκαν από το ασταμάτητο σφυροκόπημα PSE του παρελθόντος τίγκα χαπακωμένοι και γουστάρουν κάτι πιό αισθησιακό και ερωτικό.
Αντζελίνα: ένα cool τυπάκι με casual ντύσιμο για καφέ, με παρουσιαστικό που στο δρόμο περνάει απαρατήρητο, στο μπαρ επιλέγεις να προσεγγίσεις τη φίλη της. Τρομερά επικοινωνιακή σαν προσωπικότητα, το vibe που ένιωσα με το καλησπέρα ήταν ότι ήρθε μια φίλη μου επίσκεψη να παίξουμε επιτραπέζιο (λολ). Αρκετά καλά αγγλικά για συντρόφισσα, η επικοινωνία σε άριστο επίπεδο. Γυναίκα με αυτοπεποίθηση, χαμόγελο και χιούμορ. Βγάζει μπότες, μπαίνει από μόνη της στο δωμάτιο και ξεκινάει και γδύνεται, πάντα κρατώντας την επικοινωνία σε γαμάτο επίπεδο και μου τη λέει κιόλας με χιούμορ που δεν έχω γδυθεί ακόμα! RESPECT. Όσο χαμηλό επίπεδο παρουσιαστικού έβγαζε από το ντύσιμο, τόσο μεγαλύτερο ήταν το ευχάριστο σοκ όταν την είδα γυμνή. Λίγα περιττά κιλά, δέρμα σφχιτό, περιποιημένα άκρα, πολύ τίμιο κωλαράκι και στήθος τουμπανίνη, ένα πολύ ελκυστικό σύνολο. Έρχεται προς το μέρος μου κάτι να με ρωτήσει, εγώ δεν άκουγα γιατί είχα θολώσει και την πιάνω και ξεκινάμε τα γλωσσόφιλα.
Οι λεπτομέρειες στο σεξ δεν έχουν και πολύ σημασία μπροστά στο πόσο συμμετοχική είναι η γυναίκα! Γουστάρει το σεξ και το απολαμβάνει, είναι ο τύπος της γκόμενας που σε καβλώνει για να της δώσεις και να σου δώσει. Αυτό που έζησα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να στηθεί εσκεμμένα ως υπηρεσία προς πώληση! Η εμπειρία στο proximity ήταν ακριβώς αυτή που βγαίνεις ραντεβού με γυναίκα και καταλήγει σε σεξ με ένταση. Το ζούσαμε και οι 2 στο κάθε δευτερόλεπτο της συνάντησης, τελειώσαμε αμφότεροι (εγώ 2 φορές, αυτή δεν κατάλαβα πόσες), διάλειμμα δεν προλάβαμε από την ένταση. Δεκτική σε οτιδήποτε έκανα ή της ζήτησα να κάνει (διείσδυση στο κωλαράκι της με τη γλώσσα μου, γλείψιμο δάχτυλα ποδιών, γλώσσες γενικά). Από τη μια ώρα της συνάντησης, τα 50 λεπτά ήταν ασταμάτητο σεξ. Και ξαναλέω, κατά τη γνώμη μου τα δεκάρια GFE μεταξύ τους δεν συγκρίνονται, απλά αποτελούν διαφορετικές εκδόσεις της ίδιας εμπειρίας, και η διαφορετικότητα είναι αυτή που το κάνει ενδιαφέρον.
Σύνοψη: γαμιστερό GFE, μεγάλο RESPECT, συνίσταται ανεπιφύλακτα. Η γυναίκα έχει δυναμική και για πορνοκατάσταση άνετα, ρωτήστε τί δέχεται αν το επιλέξετε. Αγνοήστε εντελώς το ντύσιμο και την πρώτη εικόνα που θα πάρετε, είναι καμουφλάζ τύπου κάλυψη-απόκρυψη.
Ευχαριστούμε το YourAngels και τις γυναίκες του για τις υπηρεσίες που παρέχουν, kudos to IvanTheGreat, in Charlie Sheen We Trust! Καλή συνέχεια στους συναγωνιστές!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 20, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
chaoserevos
Ανώτερος
Εγγραφή:
10 Ιαν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
59
Likes:
3.082
Πόντοι:
7.110
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TheTester, alpula, hornyasfuck και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού