Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 86 10
Call-Girls 191505
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Σωτήριον έτος 2014... ο κύριος Πίπης (τρομάρα να του έρθει) παίρνει τηλέφωνο το πρακτορείο Yourangels για να κλείσει ραντεβού με το τότε μεγάλο αστέρι του γραφείου την ανεπανάληπτη Βερόνικα Έρωτας Απογοητευμένος από την απάντηση της τηλεφωνήτριας ότι ήταν full booked για τις επόμενες 2 μέρες το μάτι του έπεσε στις φωτο κάποιας , άγνωστης τότε για αυτόν, Nicol και κανόνισε ραντεβού μαζί της. Το ραντεβού στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και όταν η Nicol έφυγε από το δωμάτιο ο κύριος Πίπης είχε ένα χαμόγελο μεγαλύτερο και από αυτό του Jack Nicholson όταν υποδυόταν τον Joker Πλατύ χαμόγελο Την επομένη ξαναπήρα και η τηλεφωνήτρια μου είπε περιχαρής ότι ήμουν πολύ τυχερός γιατί είχε γίνει μια ακύρωση την τελευταία στιγμή στην Βερόνικα και θα μπορούσε να μου την στείλει αυθημερόν και μάλιστα την ώρα πού συνήθως με βόλευε. Την κακομοίρα ... θα πρέπει να της έπεσε το τηλέφωνο από τα χέρια όταν γύρισα και της είπα με κυνισμό ότι δεν θέλω και κανόνισα επαναληπτικό ραντεβού με την Nicol. Κάπως έτσι γνωρίστηκα με την Nicol μετέπειτα γνωστή ως Αλέξια Sexy (και όποιος αντέξει... Κουλ ) τόσο σαν ανεξάρτητη όσο και σαν κοπέλα του AGN.

Παλιά καραβάνα στον χώρο, πιθανόν να πλησιάζει τα 40, για την οποία έχουν γραφτεί λίγο πολύ όλα. Ειδικά οι επιδόσεις της στο sex είναι πολύ γνωστές, τα γλωσοφίλια της σπάταλα, το στοματικό της για σεμινάριο, τα στησίματα της και τις κινήσεις της όταν είναι αυτή από πάνω θα τα ζήλευε και η καλύτερη πορνοστάρ, για να μην αναφερθώ στο πρωκτικό ειδικά όταν κάνει reverse cow. Χωρίς ταμπού και αναστολές σου προσφέρει απλόχερα αυτό που θες. Ένα πραγματικό ηφαίστειο στο sex!!!

Εγώ όμως θα ήθελα να σταθώ λίγο παραπάνω στον φανταστικό χαρακτήρα της. Ένας άνθρωπος που ξεχειλίζει με θέληση να σε ικανοποιήσει . Ίσως το καλύτερο χαρακτηριστικό της είναι ότι σε κάθε συνάντηση από την πρώτη στιγμή που θα μπει στο δωμάτιο είσαι το επίκεντρο της προσοχής της με έναν τρόπο που σε κάνει να νιώθεις μοναδικός. Θέατρο θα πούνε αρκετοί και πιθανότατα δεν θα έχουνε και άδικο, αλλά τελικά η διαφορά ενός μέτριου ηθοποιού με έναν καλό δεν έχει και μεγάλη απόσταση από την διαφορά ενός μέτριου από ένα καλό Call Girl.

Συνοψίζοντας η Αλέξια είναι ένα Call Girl με αρκετά χρόνια στο ενεργητικό της , όσες φορές όμως έχουμε βρεθεί δίνει πάντα τον καλύτερο εαυτό της σε κάθε συνεδρία. Δεν υπάρχουν χημείες και μαλακίες για να σου δώσει το 100% από αυτό που μπορεί και όλα αυτά χωρίς καμία τυποποίηση στο πρόγραμμα της . Aν μάλιστα σε ξέρει από παλιά ή σε πάρει λίγο με καλό μάτι θα πάρεις όχι το 100% αλλά πολύ παραπάνω. Προφανώς και η τιμή είναι πια λίγο τσιμπημένη, όχι ότι δεν το αξίζει, αλλά ειδικά όσοι την παίρναμε στα 100 σαν ανεξάρτητη το φυσάμε και δεν κρυώνει Δάκρυ Προσωπικά δύσκολα παίρνω κάποια που στο παρελθόν την έχω πάρει πιο φτηνά, η Αλέξια όμως είναι ίσως η μοναδική που έχει την διαβολεμένη ικανότητα να με κάνει να τον παραβιάζω ορισμένες φορές όπως και έγινε στην πρόσφατη συνάντηση μας. Προφανώς αν θα έπρεπε να φτιάξω το δικό μου "υποκειμενικό" all time top 10 για local call girls (όχι city tours) η Αλέξια θα ήταν σίγουρα μέσα σε κυρίως γιατί ποτέ της δεν βάδισε τον εύκολο δρόμο δηλαδή τον δρόμο της αρπαχτής, της ξεπέτας και του "μωρό μου σόρρυ δεν είχαμε χημεία" Μαλακία και το κυριότερο ποτέ δεν επαναπαύτηκε στις δάφνες της μετά από μερικές καλές κριτικές.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
170€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
spipis71
Ανώτατος
Εγγραφή:
16 Απρ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
34
Likes:
13.624
Πόντοι:
17.346
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, Senor_Love, Υπουργός και 36 άλλα μέλη

Σχόλια

10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Νοεμβρίου, 2021
Επειδή είχα την τύχη στο παρελθόν να βρεθώ κ εγώ με την Αλεξία συμφωνώ σε όλα... η προθυμία της να ικανοποιήσει τον παρτενέρ είναι μοναδική
review reaction 1 olddog, giorgos2226, Aragorn135 και 3 άλλα μέλη
15 Νοεμβρίου, 2021
Εγώ είμαι ακριβώς αντίθετη περίπτωση ! Ήθελα τη Nicol κ μου στείλανε τη Veronica ...χα χα...μετά τις έπαιρνα με τη σειρά δίωρα κ τρίωρα ..πότε τη μία και πότε την άλλη....και οι 2 είναι στο τοπ5....απλά βάζω Veronica no1 λόγω του ότι είμαι ....αγαπούλης...ποτέ δεν μπόρεσα να τις πάρω μαζί όμως...το μεγαλύτερο απωθημένο όλων των εποχών είναι αυτό..
Η Αλεξία κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι το νο1 στα Local call girls αυτή τη στιγμή....σε κάνει να νιώθεις πρωταγωνιστής σε τσόντα...δεν υπάρχει η κοπέλα...αστέρι σε όλα της ...κι όπως έχω πει σε κριτική που έχω βάλει ναι μεν η τιμή είναι τσιμπημένη αλλά όταν το κάθε τσαχλοκούδουνο σιτιρούρι ζητάει 150 κ 160 την ώρα τι θα έπρεπε να ζητάει η Αλεξία ??
review reaction 1 olddog, giorgos2226, Borgia21 και 4 άλλα μέλη
15 Νοεμβρίου, 2021
το πρωκτικο δωρο?
review reaction 1 hornyasfuck
15 Νοεμβρίου, 2021
ρε ..κατσε φρόνιμα ..δεν ειναι για την ηλικία μας αυτα ...
review reaction 3 review reaction 1 giorgos2226, olddog, Aragorn135 και 2 άλλα μέλη
15 Νοεμβρίου, 2021
Καταλάβαμε. Έκρηξη Κρακατόα - καταβύθιση νησιού - τσουνάμι.
review reaction 1 review reaction 3 olddog, giorgos2226, hornyasfuck και 2 άλλα μέλη
15 Νοεμβρίου, 2021
Γεράκο μου..έβαλες καινούρια μασέλα..και ξεκίνησες το τσιμπολογημα βλέπω.......!!!
Καλή συνέχεια.......!!!!!!!
review reaction 3 review reaction 1 giorgos2226, hornyasfuck, spipis71 και 1 ακόμα μέλος
15 Νοεμβρίου, 2021
@Aragorn135: Αγαπούλη μου εσύ Χαχαχα!

@dxounia: όχι απλώς στην πρόσφατη συνάντηση που είχα μαζί της δεν πήρα, (το ξέρω εγκλημάτησα...) η αναφορά μου στο πρωκτικό έχει να κάνει με παλαιότερες συναντήσεις.

@Roger Rabit: Αν είναι να πεθάνουμε από αυτό φίλε σπαθάτε χαλάλι Πλατύ χαμόγελο

@vltepdr: Ναι! Ναι! Ναι!

@borbi2525: Χράτσα χρούτσα με την μασελίτσα Γερο-μύστης
review reaction 1 review reaction 3 giorgos2226, olddog, hornyasfuck και 1 ακόμα μέλος
15 Νοεμβρίου, 2021
η γυναίκα είναι πολύ καλό παιδί και απίστευτη στην δουλειά της!!
gpd
gpd
review reaction 1 olddog, giorgos2226, hornyasfuck και 1 ακόμα μέλος
15 Νοεμβρίου, 2021
Μάλιστα...γι' αυτό είναι fully booked
review reaction 1 olddog, hornyasfuck, Aragorn135 και 1 ακόμα μέλος
16 Νοεμβρίου, 2021
τι μου θυμησες τωρα Βερονικα, την ειχα προλαβει τις τελευταιες μερες που δουλευε, δεν ξερω αν αληθευει οτι ειναι σε κλειστο κυκλο τωρα

Οσο για τη ΝΙκολ/Αλεξια πολυ καλη οταν ηταν σε γραφειο αλλα ως Αλεξια sexy ο χαρακτηρας της ηταν ιδιαζων, αναλογα σε τι φαση θα την πετυχεις ως ανεξαρτητη

Ισως την ξαναδοκιμασω, να'σαι καλα για τις αναμνησεις που μου εφερες στο μυαλο Καπέλο
review reaction 1 olddog, hornyasfuck, Aragorn135 και 1 ακόμα μέλος
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10