Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 11 10
Call-Girls 17980
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Άλλο ένα Σάββατο βράδυ εγώ χωρίς ιδιαίτερη όρεξη και αρκετά ταλαιπωρημένος από τις υποχρεώσεις μου, έχω κενό λέω και δεν το χάνω για κανένα λόγο όπως και να είμαι. Καλώ το πρακτορείο των αγγέλων στις 9, βγαίνει η Κρίστυ και μου τα ψάλλει γιατί κάλεσα αργά και οι επιλογές μου είναι περιορισμένες (respect στους συναγωνιστές που χθες ήταν proactive και έκλεισαν τα πάντα από νωρίς). Για τις επιλογές που μου έδωσαν ρίχνω κέρμα επί τόπου (yolo), βγαίνει Joy. Η μοίρα και η ψυχολογική μου διάθεση που κάνουν την ανοργανωσιά μου αναπόφευκτη, καθόρισαν τον επόμενο σταθμό στο τιτάνιο project που έχουμε δεσμευτεί με τον IvanTheGreat (kudos!) να υλοποιήσουμε, κάνοντας σεξ με όλα τα διαθέσιμα δεκάρια του πλανήτη Γη.
Και το γνωστό disclaimer από την πλευρά μου, το value των κριτικών μου μπορούν να το εκτιμήσουν οι αγαπουλίνοι αγκαλίτσες φωτεινούληδες σαν εμένα, που ενδεχομένως να κουράστηκαν από το ασταμάτητο σφυροκόπημα PSE του παρελθόντος τίγκα χαπακωμένοι και γουστάρουν κάτι πιό αισθησιακό και ερωτικό.
Την ώρα που έγινε η άφιξη της Joy, με καλεί το πρακτορείο, βγαίνει η Angie κ απευθείας η διάθεσή μου εκτοξεύεται στα ύψη, καθώς νιώθω το proximity ότι ακόμη και παλτό να φάω, θα βγάλω άκρη με την πιό ικανή entertainement manager που γνωρίζω. Για την εμπειρία με την Joy o συναγωνιστής paparovicz περιγράφει λεπτομερώς και με ακρίβεια την ίδια εικόνα που είδα κ εγώ, αλλά διαφοροποιούμαι ως προς τους χαρακτηρισμούς, το πώς την έζησα καθώς και το τελικό συμπέρασμα. Η φάση ήταν όπως την περιγράφει (εμένα τελικά δεν με χάλασε και το αναλύω στη συνέχεια). Δεν ένιωσα ερωτισμό στη βλεμματική επαφή, ανεπαρκής επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα. Π.χ. την προηγούμενη φορά που ήμουν με την Alisia που είχε το ίδιο μηδενικό επίπεδο αγγλικών με τη Joy, μου πήρε αρκετή ώρα να καταλάβω ότι η Alisia δεν είχε ιδέα τί της έλεγα ή τί τη ρωτούσα, καθώς ήταν γαμάτη στο μη γλωσσικό κομμάτι της επικοινωνίας.
Η κατάσταση από την αρχή έδειχνε ότι δεν πήγαινε για GFE, οπότε λέω δε γαμιέται είμαι ανοικτός να ανακαλύψω νέους κόσμους. Συγκρατημένα φιλιά με γλώσσα, άγγιγμα χωρίς ερωτική διάθεση, αλλά ένα κορμί άγαλμα με σφιχτή επιδερμίδα. Πριν δεχθώ στοματικό με ψέκασε με τεράστια επιμέλεια (WTF??), στοματικό γενικά οκ, άρχισα να χτίζω μόνος μου τη φαντασίωση βλέποντάς τη με μαζεμένο μαλλί με τις ζαρτιέρες να με γλείφει, έβλεπα τη στιγμή σαν να είμαι με μια γκέισα σε χαρέμι κ έτσι το έσωσα. Σε 69 ήταν δεκτική, και ήταν επίσης δεκτική σε γλωσσική διείσδυση στο υπέροχο κωλαράκι της, οπότε χτιζόταν σιγά σιγά μέσα μου η διαφορετικότητα της εμπειρίας. Ένιωσα ότι είμαι με μια επαγγελματία που δεν έχει καμία απολύτως διάθεση να το ζήσει, αλλά θα κάνει ό,τι γουστάρω για να με ικανοποιήσει και το εκτίμησα. Και έτσι έκανα τελικά, λέω η γκόμενα αποκλείεται να συμμετέχει, αλλά είναι το στυλ της παθητικό και με αφήνει να βγάλω γούστα. Και τελικά προέκυψε ότι σωστά έκανα, καθώς τελείωσα δυνατά με τη Joy από πάνω μου.
Μετά της προτείνω να της δώσω εγώ στοματικό οργασμό, το απορρίπτει κατηγορηματικά λέγοντας ότι η δουλειά της είναι να νιώσω εγώ ωραία και όχι αυτή. Παίρνω λοιπόν επίσημα την επιβεβαίωση ότι βγάζω γούστα χωρίς έλεος και με τη βούλα και ξεκινάω δεύτερο γύρο, με επιτυχή κατάληξη.
Ως τελική εικόνα, πέρασα καλά παίρνοντας κάτι από το παρελθόν εκτός των συνηθισμένων και συνειδητοποίησα ότι υπάρχουν γυναίκες που μπορείς να περάσεις καλά ακόμη και αν δεν συμμετέχουν, χωρίς να φας παλτό de facto. Με τη σημαντική διαφοροποίηση όμως ότι η γυναίκα ήταν δεκτική και δεν με έκανε σε καμία περίπτωση να νιώσω άσχημα. Απλά έτσι είναι το στυλ της, και η διαφορετικότητά της είναι ότι στην παθητική της στάση δεν έβγαλε καμία ξυνίλα ή δυσαρέσκεια για αυτό που ζούσε. Στα θετικά αναφέρω ότι το στυλ της σε καμία περίπτωση δεν έβγαλε ότι είναι από τις συνοδούς που προσπαθούν να κλέψουν χρόνο.
Καταλήγοντας, στους συναγωνιστές που αναζητούν GFE προτείνω να δουν άλλες επιλογές. Στους προσανατολισμένους σε PSE, προτείνω να ρωτήσουν εκ των προτέρω τί δέχεται η γυναίκα, καθώς αναγνωρίζω σε αυτή ΤΕΡΑΣΤΙΟ potential! Προσωπικά μπήκα σε σκέψεις να επαναλάβω με τη Joy με άλλη προδιάθεση. Αν ήμουν σε θέση να επικοινωνήσω μαζί της, θα τη συμβούλευα να κατευθυνθεί εκεί. Σε όσους απλά γουστάρουν να κάνουν σεξ με ένα θεϊκό κορμί χωρίς ιδιαίτερες συναισθηματικές απαιτήσεις και να νιώσουν άρχοντες, νομίζω ότι πρόκειται για μια σίγουρη επιλογή. Επίσης η επιλογή της γυναίκας προτείνεται σε όσους δυσκολεύονται να επιβάλλουν όρια σε άλλες συνοδούς που κλέβουν χρόνο και κλαίνε τα λεφτά τους. Η επιλογή της γυναίκας δεν προτείνεται σε συναγωνιστές με συναισθηματικά κενά και ανασφάλειες που αναζητούν σύνδεση.
Ευχαριστούμε το YourAngels και τις κοπέλες για τις υπηρεσίες που παρέχουν, kudos to IvanTheGreat!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 13, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
chaoserevos
Ανώτερος
Εγγραφή:
10 Ιαν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
59
Likes:
3.082
Πόντοι:
7.110
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, kwstasxat, hornyasfuck και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Νοεμβρίου, 2021
Πολυ σωστή αναλυση
review reaction 1 hornyasfuck, chaoserevos
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1