Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 6 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Συνάντηση με την κοπέλα στο πιο γνωστό ξενοδοχείο της πόλης.
Σχετικά με την εμφάνιση της κοπέλας, θα πω απλά ότι είναι μια γκόμενα χαμαιλέων. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι πάνω από 30 χρονών (31-33). Όταν τη ρώτησα σε κάποια φάση μου είπε χαμογελαστά 23... Αν τη δεις με ρούχα καλά για βραδυνή έξοδο, δείχνει 30+. Αν τη δεις με κολάν και γενικά αθλητικό ντύσιμο και γυαλιά ηλίου την κάνεις για 20αρα. Αν τη δεις με πορνοεσώρουχα την κάνεις για 27-28. Αν τη δεις με βρεγμένα μαλλιά και μπουρνούζι την κάνεις για 22-23. Σώμα υπέροχο, χωρίς περιττά κιλά, στήθος έντονα φτιαχτό αλλά καλό μέγεθος, άκρα περιποιημένα χωρίς τεράστια νύχια, μαλλί μακρύ. Πρόσωπο πραγματικά όμορφο. Γενικά μια πανέμορφη κοπέλα που θα χαιρόμουν να την βλέπω δίπλα μου 24/7 και σε οποιοδήποτε μέρος.

Επικοινωνία καλή με αρκετό χαβαλέ. Η τύπισσα έχει γράψει στο μουνί της τον καθωσπρεπισμό, ξέρει τη δουλειά κάνει και είναι ανοικτός άνθρωπος. Ακούει και μιλάει.

Αφού ήπιαμε κανα ποτάκι, πήγε για ντους και επέστρεψε με όρεξη να κάνει αυτά που μου έλεγε νωρίτερα. Πιστεύει ότι παίρνει καλή πίπα και πως μπορεί να τελειώσει κάθε άντρα μόνο με πίπα. Εγώ της έλεγα πως χύνω μόνο μετά από δική μου απόφαση και γενικά είχαμε κάποιες στιγμές χαβαλέ. Όντως ξεκίνησε μια πολύ καλή πίπα, με σάλιο και χέρι σε καλές δόσεις. Γενικά πίπα με κίνηση σε όλο το σώμα. Μετά από κάνα 15λεπτο αφού η πούτσα είχε πιάσει μέγιστες διαστάσεις και σκληρότητα και είχε πάρει φωτιά, της λέω να ανέβει πάνω μου. Μου λέει όχι από κώλο... Της λέω οκ... Πήδημα για κάμποση ώρα και σε κάποια φάση ενώ ήταν στα τέσσερα, μου λέει το επικό... you want free anal? Φυσικά δεν εννοούσε χωρίς καπότα αλλά χωρίς λεφτά. Της λέω όχι, μόνο με λεφτά... Γέλια πάλι, και την στείνω σε πορνοσταρική στάση, με την κωλοτρυπίδα να κοιτά ταβάνι. Εε τον έτρωγε όλο και έπαιζε με τρελή δύναμη το μουνί της. Δυνατό γαμήσι, και μετά από λίγο χύσιμο από απόσταση 1,5 μέτρου στο πρόσωπο και στο σώμα της.
Έλιωσα για λίγο δίπλα της και αυτή μου μαλαζε τον πούτσο με στοργή και αρκετά ερωτικά. Ας είναι καλά τα μπλε, άμεση επαναφορά σκληρότητας στο 85% με αυτή να μένει μαλάκας. Άλλο τελείωμα δεν έπαιξε αλλά γενικά θα μπορούσα, κάτι σπάνιο για μένα.

Ντουσάκι μαζί, ντύσιμο μαζί και λίγη κουβέντα.
Θα μπορούσα άνετα να την παίρνω κάθε μέρα. Μια χαρά τύπισσα, όμορφη για τα δικά μου γούστα, μιλφοκατάσταση με σώμα πιο νέας, και επικοινωνιακή και ανοιχτή.
Δεν ξέρω αν ξέρει και να μαγειρεύει καλά...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 09, 2021
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
350€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
36
Likes:
2.288
Πόντοι:
2.410
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, Annapurna, alladalla και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού