Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 21 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Με μηδενική προεργασία λόγω έκτακτης αλλά ευπρόσδεκτης ευκαιρίας για "διασκέδαση", επιδόθηκα σε μια αναζήτηση τελευταίας στιγμής. Οι επιλογές μου ακόμα πιο περιορισμένες, μιας και αναζητώ αποκλειστικά εμβολιασμένες κοπέλες. Με περισσή ευγένεια και υπομονή, η τηλεφωνήτρια του γραφείου με βοήθησε να επιλέξω τη Sasha. Υπάρχουν ήδη αρκετές κριτικές για να σχηματίσει κάποιος άποψη για την κοπέλα, συνεπώς θα καταγράψω σύντομα τη δική μου άποψη.

Καταρχήν υπάρχει η αναμενόμενη απόκλιση από τις ρετουσαρισμένες φωτογραφίες. Τη μεγαλύτερη απόκλιση εντόπισα στο πρόσωπο όπου κρύβουν κάποιες γωνίες, όχι τόσο κολακευτικές. Το πρόσωπό της ωστόσο παραμένει γλυκό με πολύ όμορφα μάτια. Το σώμα είναι ψιλόλιγνο - θα ήθελα περισσότερες καμπύλες - αλλά γενικά όμορφο, με καταπληκτικά μακριά πόδια και καλοσχηματισμένο στήθος με ωραία ρώγα, η οποία προδίδει πότε περνάει καλά. Πολύ απαλό, βελούδινο δέρμα το οποίο σίγουρα περιποιείται αρκετά. Φιλιά ωραία, αισθησιακό παιχνίδι με τα τρυφερά της χείλη και τη γλωσσίτσα της, αλλά όχι να σε κατασπαράξει όπως κάνουν μερικές. Καλό και το σεξ, αλλά, όπως έχει γραφτεί, ξεχάστε το σφυροκόπημα και τα πορναστριλίκια. Εδώ παίζουμε τρυφερά και απαλά! Αν πάτε να ανεβάσετε εντάσεις, θα σας το θυμίσει ευγενικά (μπορεί και στα ρώσικα, ευγενικά πάντως). Καλή, αισθησιακή πίπα που πάει πέρα από τα βασικά.

Επομένως για να "χαρεί" κανείς τη Sasha, πρέπει να προσαρμοστεί στα δεδομένα και να απολαύσει αυτό που έχει να προσφέρει. Αυτά λοιπόν που εγώ απόλαυσα κυρίως (και αναγνωρίζω ως λόγους να προτιμήσει κάποιος το συγκεκριμένο κορίτσι), είναι τα εξής:

1. Πανέμορφο μουνάκι που μπορείς να γλείφεις όση ώρα θες. Δεν πρόκειται να σε σταματήσει αν δει ότι το απολαμβάνεις (μπορεί να είναι και βολικό για την ίδια), ακόμα και αν φας όλο το ραντεβού γλείφοντας. Σίγουρα το απολαμβάνει και η ίδια, αφού υγραίνεται αρκετά και εύγευστα. Τα ίδια ισχύουν και για το κωλοτρυπίδι της.

2. Ως φανατικός ποδολάγνος, ελάχιστες φορές έχω συναντήσει τόσο τρυφερά ποδαράκια. Πολύ καλοσχηματισμένα και με ωραίο πεντικιούρ, μπορείτε να τα γλείψετε όσο θέλετε! Επίσης το απολαμβάνει. Τσιμπούκωσα επιμελώς κάθε ένα από τα ποδοδακτυλάκια της και μπογιάτισα με τη γλώσσα μου της απαλές πατούσες της ανηλεώς. Σε αυτό το τελευταίο ανταποκρίθηκε ιδιαιτέρως. Ποδολάγνοι you are in for a treat.

3. Δεν προσπαθεί να πάρει όσκαρ υποκριτικής και έτσι αποφύγαμε τις εκνευριστικές (και συχνά γελοίες) κραυγές υπέρτατης ηδονής μόλις την ακουμπάς. Απολαμβάνει τις περιποιήσεις με χαμηλόφωνα αισθησιακά επιφωνήματα. Εδώ θα αναφέρω ένα χαριτωμένο περιστατικό: κατά το γλειφομούνι διαρκείας, κάποια στιγμή προσποιήθηκε ότι τελείωσε με σπασμούς κλπ κλπ. Φυσικά εγώ δεν είχα τελειώσει το "πιάτο" μου και συνέχισα, όπου μετά από λίγο έχυσε πραγματικά (ως αφοσιωμένος γλειφομουνάκιας μπορώ εύκολα να διακρίνω πότε πραγματικά έχουμε γκολ).

4. Προσπαθεί να είναι κάπως αποστασιοποιημένη ως επαγγελματίας, αλλά στην πραγματικότητα είναι ΠΟΛΥ τρυφερό πλάσμα. Στο τέλος και ενώ είχαν μείνει λίγα λεπτά που άνετα μπορούσε να τα ξοδέψει στο ντους, ήρθε να την πάρω αγκαλιά. Στην ουσία σήκωσε το χέρι μου, μπήκε από κάτω και κούρνιασε το κεφάλι της στο στήθος μου, χαιδεύοντάς με. Το ίδιο έκανα και εγώ φυσικά.

Τέλος παρά τα ελάχιστα αγγλικά της, είπαμε κάποια πραγματάκια. Γελάσαμε και λίγο.

Συνοψίζοντας, οι φίλοι "ξεμουνιαστές" ας προσπεράσουν. Όσοι ανήκουν όμως στο club των "αγαπούληδων" (όπως εγώ, ας μην κρυβόμαστε) θα έχουν αρκετές όμορφες στιγμές με τη Sasha.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 08, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
eridon1877
Ανώτερος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
48
Likes:
4.415
Πόντοι:
6.490
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, mysterious, Annapurna και 27 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Νοεμβρίου, 2021
Τύπε σε ερωτεύτηκε. Παντρέψου την. Κελεπούρι ?
Πέρα από την πλάκα, ένα ακόμη ρεσιτάλ άψογης κριτικής!! Well done!!
review reaction 1 TOMCRUISE, hornyasfuck, TheTester και 1 ακόμα μέλος
10 Νοεμβρίου, 2021
@manaconda13 χαχα μπα δεν νομίζω τύπε μου. Απλά είναι τρυφερό το κορίτσι. Θενκς
review reaction 1 TOMCRUISE, manaconda13, hornyasfuck και 1 ακόμα μέλος
10 Νοεμβρίου, 2021
οι φίλοι "ξεμουνιαστές"
Χεχε!Χεχε!Χεχε!Χεχε!Χεχε!Χεχε!Χεχε!
ωραίος
review reaction 1 review reaction 3 TOMCRUISE, eridon1877
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3