Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 8 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Χρωστουμενη κριτική στην Πάμελα η οποία δε πρέπει να λείπει. Δε χρειάζεται να πούμε τα του γραφείου,ολοι ξέρουν ότι είναι επαγγελματίες. Ας περάσουμε στο κοριτσι.

Εμφάνιση : ίσως λίγο μεγαλύτερη από όσο λεει, προσωπο λιγο σπασμένο λόγω ηλικίας αλλά προστυχοφατσα, βυζι σιλικόνη λιγο πεσμένο, έχει μια χαλάρωση στην κοιλια, ποδαρες ατελειωτες,καλο κωλαρακι, ωραιο μουνι.

Παιχνίδι : ξεκινήσαμε το παιχνίδι από το ντουζ με φουλ γλωσσοφιλα μέχρι π επεσε στα γόνατα κ εδειξε τα παρασημα της. Πίπα σεμινάριο βαθιά με φτυσιματα κ ξεκίνησα ενα mouthfuck χωρίς τελειωμο(δεν δυσανασχετησε κθλ ουτε με σταματησε κ ας πνιγόταν) . Αφού με κανει κ ενα ισπανικό λεω ήρθε η ωρα να παμε κρεβατι.

Στο κρεβάτι ξεκινάμε με 69 οπου απ'την καβλα έτριβε κ πιεζε το μουνι της στο πρόσωπο μου (δαχτυλο νιετ) μέχρι π κάποια στιγμή τελειωσε.αυτη απο την αλλη πλευρα κατέθετε τα διαπιστευτήρια της οπου κ της πεταω την καποτα γτ θα με καθαριζε αν την αφηνα. Την περνάει με το στόμα κ ξεκιναει το καβαλημα. Λιγες στάσεις παιξαμε, αυτή απο πανω κανονικά κ reverse κ στα 4. Γουστάρει σφαλιαρες στον κωλο να τραβας μαλλιά αφηνει κ να την πιανεις απο το λαιμο. Στο τέλος θολωμενος τελείως την βαζω να ξαπλώσει ανάσκελα με το κεφάλι στην ακρη του κρεβατιού κ αρχιζω το σφυροκόπημα. Το τέλος με βρήκε να τον παιζω, αυτή να γλείφει τις μπαλες κ καταθεση βαθιά μεσα στο λαρυγγι της λέγοντας την ατακαρα ευχαριστω για την πρωτεΐνη μωρό μ. (Ρεσπεκτ)

Περναμε για ντουζακι μαζι όπου κ εκεί ήταν ο βασικός λόγος που την διάλεξα μόλις την ειδα.. παθητικό g.s. Ναι! μ ειχε ξεκαθαρίσει οχι πρόσωπο κ ξεκιναμε. Αφου προσεχω κ στοχευω σωμα ξαφνικά μ ανοιγει διάπλατα το στόμα. Ξαφνιαζομαι κ λεω θες εκει, λέει ναι μωρό μ κ ξεκιναω. Κ εκεί που δινω πονο κ πλεον εχω καβλωσει φουλ πλησιάζει κ ξεκιναει ταυτόχρονα το dt. Κ γω να τα χω δει όλα κ να διαγραφω νοητά πράγματα από το bucket list μου. Τελειωνουμε κανει μετα κανονικο μπανιο κ στο τελευταίο τέταρτο πιάνουμε κουβεντουλα περί ανέμων και υδάτων μέχρι που εφυγα.

Συμπέρασμα : αξιζει η επίσκεψη, είναι πααααρα πολυ καλη σε αυτό π κανει, ξεκάθαρο vfm κ το πιο σημαντικό είναι πολύ καλός χαρακτήρας. Όταν ξανανέβει Θεσσαλονίκη σγρ θα την επισκεφτώ παλι.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 20, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Michael Scott
Ανώτερος
Εγγραφή:
5 Νοε 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
20
Likes:
23.717
Πόντοι:
8.346
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 koukoskoukou, BUT-TMAN, STAVROS6969 και 26 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Νοεμβρίου, 2021
Παθητικό Golden Shower και πλήρωσες μόνο €120…;
review reaction 1 hornyasfuck
07 Νοεμβρίου, 2021
Καλημέρα.
Όχι φίλε. 120 είναι η τιμή για 1 ώρα ( ειμαι καινούριος εδώ κ νομιζα ότι εκεί γράφουμε απλά την βασική χρέωση ). Οι έξτρα υπηρεσίες της ειναι από 20€
review reaction 1 hornyasfuck, Athens, Thundercat
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2