Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 3 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Οφείλω να καταγράψω κι εγώ την εμπειρία μου για την συγκεκριμένη. Επικοινωνία με το γραφείο όπως πάντα άψογη. Την υποδέχθηκα στον χώρο μου και έφτασε με μικρή καθυστέρηση για την οποία ενημερώθηκα έγκαιρα. Φορούσε ακριβώς το outfit που ζήτησα και με ελαφρύ βάψιμο για να μην δώσω και τροφή για σχόλια στην γειτονιά. Δίνει πολύ ωραία φιλιά με γλώσσα χωρίς ρούφηγμα όπως κάνουν κάποιες άλλες. Η κοπέλα είναι περίπου είκοσι τρία βαριά είκοσι πέντε.Εχει εργαστεί λίγο στην διπλανή χώρα και μετά εδώ όπου μας επισκέπτεται πρώτη φορά.
Μην περιμένετε αγριαδες και pse φάση γιατί το κορίτσι είναι gfe και μετρα μικρό χρονικό διάστημα στην πίστα...Χαλαρό μασαζακι στην αρχή δεν είπε όχι και στα δάχτυλα αρκεί να μην γίνει έντονη η δαχτυλοσκοπηση...
Η πίπα της είναι μαθητική όπως πρέπει και το πεταχτο ρουφηγμα στις μπάλες με ξάφνιασε αλλά το έκανε πολύ καλά...Παίρνει πρωτοβουλίες και με δική της παρότρυνση μπήκαμε μαζί για μπάνιο. Μόλις βγήκαμε μου τράβηξε την πετσέτα και πέσαμε στο κρεβάτι σαν ερωτευμένο ζευγάρι. Ακολούθησε ερωτική μάχη που τελείωσε μετά από δυο γύρους και με πολύ ιδρώτα. Άψογη από την αρχή μέχρι το τέλος με ευχαρίστησε για την συνάντηση και υποσχέθηκε την επόμενη φορά που θα με δει να μου φέρει κατι από την χώρα της...Αν έρθει φυσικά σύντομα... Σε περιμένω στο επόμενο τουρ. Αυτά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 31, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
Εγγραφή:
6 Οκτ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
38
Likes:
4.805
Πόντοι:
2.846
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 aris pa, alpula, piko και 24 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού