Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 78 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Με την Άρτεμη συναντήθηκα πριν λίγο καιρό.
Η αμέσως προηγούμενη κριτική, όσον αφορά το σκέλος της που αφορά την ίδια την κοπέλα, με βρίσκει σύμφωνο σε αρκετά σημεία της.
Στα υπέρ της της πιστώνω ότι είναι πολύ καλή στην ανθρώπινη προσέγγιση, ότι έχει όμορφα χαρακτηριστικά προσώπου, γιαυτό και θα προτιμούσα να βάφεται λιγότερο έντονα απ' ο,τι συνηθίζει, έως και καθόλου, και βέβαια ότι προσφέρει καλό σεξ, όχι όμως σούπερ λόγω έλλειψης φιλιών (ας όψεται η πανδημία) και επειδή ήταν η 1η μας συνάντηση, άρα δεν υπήρχε τόση οικειότητα όση ενδεχομένως στις επόμενες. Είναι όμως από τις κοπέλες εκείνες του χώρου που χωρίς υπερβολές και "θόρυβο" θέλει να περάσεις καλά μαζί της και να περάσει, ει δυνατόν, κι αυτή καλά μαζί σου.
Πιο συγκεκριμένα στο σεξ μαζί της μου άρεσε πολύ το πολύ καλό στοματικό της, που αν παρασυρθείς και την αφήσεις και είσαι και φορτωμένος σε τελειώνει εύκολα και για πλάκα έτσι, και οι πολύ ανθρώπινες και καβλωτικές αντιδράσεις της στο αντίστοιχο δικό μου, καθώς βέβαια και το anal που προσφέρει, και μάλιστα χωρίς προϋποθέσεις μεγέθους πέους και λοιπά τσαλίμια, όπως άλλες συνάδελφοί της, με μόνη εξαίρεση ότι θέλει να γίνει με τον δικό της τρόπο μόνο, στα 4.
Επίσης της πιστώνω ότι είναι ευγενική, καθαρή, προσέχει την υγιεινή της, και με καλή διάθεση και αν το ίδιο είναι κι ο πελάτης της, τότε του το ανταποδίδει και με το παραπάνω. Επιπλέον είναι μορφωμένη, ξύπνια, ετοιμόλογη αλλά και διακριτική, και αυτό βοηθάει κάποιον που δεν έχει το σεξ μόνο ως μοναδικό ζητούμενο από το ραντεβού μαζί της, να περάσει μια γεμάτη και όμορφη ώρα (και κάτι) μαζί της.
Όπως δηλ. ακριβώς συνέβη και στη περίπτωσή μου, παρότι όπως αναφέρω και στον τίτλο της κριτικής μου, δεν είναι του στυλ μου σωματικά, μιας και μου αρέσουν τα πιο λεπτά σκαριά γυναικών ή έστω τα καμπυλωτά και τσουμπωτά αλλά 1-2 κλικ πιο μικροκαμωμένα και λεπτά απ' αυτό της Άρτεμης, που για τα δικά μου γούστα ανήκει στη κατηγορία της κρεββατογεμίστρας, αν όχι της νταρντάνας.
Πιο συγκεκριμένα θα την ήθελα λίγο πιο λεπτή στον κώλο, που είναι βέβαια σφιχτός για να είμαι δίκαιος απέναντί της και λόγω μεγέθους ανήκει στην κατηγορία της κωλάρας, άρα είναι ιδανικός για χούφτωμα και ερωτικές μπατσές την ώρα που την παίρνεις στα 4. Κυρίως όμως θα την ήθελα πιο λεπτή στα πόδια, όπως δηλ. δείχνει στις φωτό που ανεβάζει, που σ' αυτές φαίνεται ζουμερή μεν αλλά λίγο λιγότερο "βαρυκόκκαλη" απ' ό,τι θεωρώ ότι είναι στη πραγματικότητα.
Παρόλα αυτά όμως, χάρη σε όσα θετικά της ανέφερα πιο πάνω, πέρασα καλά μαζί της, κι αυτό κατ' εμέ φανερώνει την αξία της κοπέλας ως cg, ότι δηλ. μπορεί να σε κάνει να νιώσεις στο τέλος του ραντεβού ότι τα χρήματα που ξόδεψες για να την συναντήσεις έπιασαν τόπο, έστω κι αν δεν είναι εμφανισιακά αυτό που σε ξεσηκώνει.
Άρα θα την ξανασυναντήσω ενδεχομένως κάποια στιγμή, έχοντας όμως πλέον κατά νου τα κατά τη κρίση μου υπέρ και κατά της, χωρίς όμως να είναι η πρώτη μου προτεραιότητα, μιας και από τότε που την συνάντησα ανέβασε στην ουσία και κατά € 20 την χρέωσή της για όσους δεν αρκούνται σε 1 μόνο γύρο σεξ κατά τη διάρκεια του μονόωρου ραντεβού, όπως δηλ. συμβαίνει και με μένα.
Βέβαια αυτή έχει το καρπούζι, αυτή και το μαχαίρι, κι όποιος από εμάς θέλει το ψωνίζει με την νέα χρέωση, αλλιώς πάει στον επόμενο πάγκο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 30, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σεβαστός
Εγγραφή:
16 Αυγ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
3.765
Πόντοι:
1.446
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 koumanidas, ant-ant, gymaster και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Οκτωβρίου, 2021
Έχει μεγάλα μουνόχειλα και κλειτορίδα?
28 Οκτωβρίου, 2021
Δεν θυμάμαι κάτι το υπερβολικό, κανονικά θα έλεγα.
29 Οκτωβρίου, 2021
Πολύ λεπτομερής κριτική , ανέλυσες τα πάντα , όσον αφορά την εμφάνιση μου , τον χαρακτήρα μου και τις υπηρεσίες μου ! Σε ευχαριστώ πολύ ! Χαμόγελο
(Όσο για τα πόδια , 100κιλα squats κάνω .....λογικό να μην έχω λεπτά ποδαράκια , άλλωστε γι'αυτό είναι σφιχτά και όχι ζελεδενια! Στις φωτό παίζει ρόλο η γωνία λήψης ) Χαχα , σε φιλώ και σε ευχαριστώ και πάλι!
review reaction 2 Baby face
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3