Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 7 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Πρόσφατη συνάντηση με την τύπισσα, ύστερα από την επιθυμία μου για ένα σχετικά δυνατό γαμήσι διαρκείας.
Οι φωτογραφίες δείχνουν μια κοπέλα πολύ πιο φρέσκια. Το πρόσωπο είναι ταλαιπωρημένο, ακρα αν και περιποιημένα κάπως σκληρά, και σώμα καλό αλλά με αρκετή χαλάρωση. Ας πούμε ότι είναι μια μέτρια 35αρα, που αν φτιαχτεί και βαφτεί για να βγει βράδυ, κάποιοι θα την δουν ομορφότερη και κάποιοι θα χρειαστούν κανα ποτό παραπάνω για να την γουστάρουν. Ίσως λόγω κούρασης να ήταν και λίγο πιο βαριά και δυσκίνητη στην αρχή, οπότε αυτό να έκανε πιο έντονη την εντύπωση της "κυριούλας" που αρχικά σχημάτησα.

Ποτάκι για αρχή, το βασικό 300αρι στο κομοδίνο, με το υπόλοιπο πάκο, να φαίνεται διακριτικά στο ανοικτό τσαντάκι μου. Είναι επικοινωνιακή και γενικά εξυπνούλα. Θα ρωτήσει και 2 πράγματα για σενα, και αν της τραβήξεις το ενδιαφέρον, θα κάνει και κουβέντα και θα ανοιχτεί σε κάποιο βαθμό. Δεύτερο ποτό και οι 2 μας, και ξεκινάει μια καλή πίπα όσο κάπνιζα το τσιγάρο μου. Γενικά της αρέσουν οι πούτσες. Θέλει να μπορεί να την πιάνει με τα 2 χέρια, να γλύφει επιφάνειες, να νιώθει οτι αυτή καταφέρνει να κάνει ένα ζαρωμένο κομμάτι ζυμάρι να μεταμορφώνεται σε μπαγιατικη μπαγκέτα.
Μετά από πολύ καλή πίπα, ντουσάκι με σεξάκι χαλαρό για κανα δεκάλεπτο. Αφού ένιωσε οικεία με το πουλί μου, πήγαμε στο κρεβάτι, όπου με περιποιήθηκε παρα πολύ καλά. Sex για πάνω από μια ώρα, με πολύ μικρά break, που συνολικά είχε απ'όλα. Κώλο δεν δίνει. Πράγματα διάφορα, βάζει και στον κώλο και στο μουνί της. Μαζί μου είχα 3 προφυλακτικά και τελικά χρειάστηκαν 5. Αν και δεν είναι ξεκάθαρα πορνοσταρική, τα πήγε πολύ καλά... με αποτέλεσμα να χρειαστεί αρκετή ώρα στο τέλος για να ξαναμπογιατίσει το πρόσωπό της.

Στο 20λεπτο - μισάωρο που είχε απομείνει, αράξαμε στο κρεβάτι, δεν άφησε λεπτό τον πούτσο μου από τα χέρια της, και πιάσαμε συζήτηση για τα χάπια. Της είπα αρκετές αλήθειες για εμένα, όπως ότι σχεδόν πάντα, παίρνω ένα χαπάκι μπλε για να σηκωθεί το πουλί μου στα σίγουρα στο 100% και πως μου έχουν τύχει φορές που μέσα σε μια μέρα έχω πάρει και 4-5. Γενικά γέλιο και άνεση.

Συνολικά ένα καλό session, παρά το μικρό αρχικό ξενέρωμα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 24, 2021
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
350€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σπουδαίος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
36
Likes:
2.291
Πόντοι:
2.410
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 JACK SPARTALOW, monstercock greece, alpula και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού