Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 10 10
Call-Girls 25749
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Ακολουθώντας τα χνάρια του Charlie Sheen και το δρόμο που χαράξαμε με τον IvanTheGreat, το Σάββατο βράδυ ήταν άλλη μια επική βραδιά και μείναμε πιστοί και προσηλωμένοι στο στόχο του project. Με τον Ivan είχαμε θέσει έναν αρκετά ρεαλιστικό στόχο, να πηδήξουμε όλα τα διαθέσιμα δεκάρια του πλανήτη Γη (λολ). Αυτή τη φορά δεν ήμουν μόνος, με πήρε τηλέφωνο για ενισχύσεις ο κοινός μας φίλος με τον IvanTheGreat, o Elon.
Η ψυχολογική μου κατάσταση μέχρι την ώρα που βρεθήκαμε με τον Elon δεν ήταν και η καλύτερη. Παίρνω YourAngels, βγαίνει η Νικόλ, ο Elon είχε ήδη διαλέξει τη Bianca, εγώ για ακόμα μια φορά κινέζος και ζητάω να μου προτείνουν βάσει των αναγκών μου. Μου δίνουν Alisia, εμπιστεύομαι τυφλά (YOLO) και δίνω οκ. Μπαίνω μετά να τη δω (YOLO) και από τις φωτό δεν τρελάθηκα κιόλας... Λέω δε γαμιέται, για να μου την προτείνουν συνήθως κάτι ξέρουν, η στατιστική μου δεν είναι κακή μέχρι στιγμής.
Και το γνωστό disclaimer από την πλευρά μου, το value των κριτικών μου μπορούν να το εκτιμήσουν οι αγαπουλίνοι αγκαλίτσες φωτεινούληδες σαν εμένα, που ενδεχομένως να κουράστηκαν από το ασταμάτητο σφυροκόπημα PSE του παρελθόντος τίγκα χαπακωμένοι και γουστάρουν κάτι πιό αισθησιακό και ερωτικό.
Alisia: Κατ' αρχήν μιλάμε για μια ζουζούνα παιχνιδιάρα γυναικάρα μέσα στη χαριτωμενιά, ΠΟΛΥ πιό νέα από αυτό που βγαίνει στις φωτό, με πολύ πιό καβλιάρικο πρόσωπο και γυναικεία χάρη. Μηδενική γνώση αγγλικών, επικοινωνιακά η στάση της ήταν τόσο οκ και άνετη που πραγματικά δεν κατάλαβα ότι δεν είχε ιδέα τί της έλεγα! (λολ). Σώμα: μικρό στήθος φυσικό, σφιχτό δέρμα και κορμί αρκετά γυμνασμένο με πολύ ερωτικές καμπύλες. Βλέμμα λάγνο, μέσα στην κάβλα και παιχνιδιάρικο. Πολύ ωραίο θηλυκό μαλλί με απαλή μπούκλα και ζουζουνίστικο ανέμελο κοτσίδι.
Στοματικό πολύ οκ, σε 69 ήταν πολύ θετική και ανταποδοτική, και χωρίς να της το ζητήσω να κατεβαίνει μόνη της με μανία να μου γλείψει τον κώλο. Προσπάθησα αρκετές φορές να της γλείψω και το δικό της αλλά δεν με άφηνε. Ωστόσο αυτή επέμενε για το δικό μου (λολ)! Οκ λέω, η γυναίκα έχει μπει από μόνη της σε mood να γουστάρει και να προσφέρει χωρίς αντάλλαγμα, το δέχθηκα και το εκτίμησα. Εξάλλου εμένα με βοηθάει να μπει η παρτενέρ στο mood ότι γουστάρει και ζει τη στιγμή, γιατί με κινητοποιεί να της δώσω και να μου δώσει και να γίνει της κολάσεως. Και έτσι έγινε. Η γυναίκα γουστάρει τρελά το σεξ, πολύς ερωτισμός, παιχνίδι και διάθεση, είχα πάρει τα πάνω μου. Και εννοείται ότι κατάφερα να τελειώσω δυνατά.
Ζητάει μικρό διάλειμμα (λογικό), αλλά εδώ ξανά είναι το σημείο που εφιστώ την προσοχή στους συναγωνιστές να μην την πατήσουν, ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ. Μην πέσετε στη λογική της πάρλας που δεν έχει τέλος, εσείς είστε υπέυθυνοι να ηγηθείτε και η γυναίκα να σας ακολουθήσει. Και έτσι έγινε, είδα μετά από 5 λεπτά ότι θα μπούμε σε mode PR και ψυχανάλυσης και απλά την πιάνω, τη σηκώνω με τα πόδια της τυλιγμένα πάνω μου με βαθιά γλωσσόφιλα και τη ρίχνω για δεύτερο γύρο. Όχι μόνο δεν αντέδρασε αρνητικά, αλλά έσκασε τρελό χαμόγελο και ζητούσε η ίδια επιπλέον σεξ (πολύ γαμάτη). Και τελείωσα και δεύτερη φορά (πάντα το θεωρώ κατόρθωμα για μένα, γι αυτό και εκτιμώ τις παρτενέρ μου όταν αυτό συμβαίνει).
Προσωπικά για μένα η γυναίκα αυτή ήταν η γκόμενα των χιλίων γαμησιών (the girl of one thousand fucks), ήτοι δεν τη χωρίζεις πριν γαμηθείτε χίλιες φορές. Αλλά αυτό γνωρίζω ότι θα μου κόστιζε από μισή έως ολόκληρη Lambo, είτε την είχα κανονική γκόμενα είτε ως απλή συνοδό. Το σκέφτομαι όμως συνεχόμενα να διέθετα 500+ ευρώ να περάσω κάμποσες ώρες μαζί της γιατί πέρασα φανταστικά, καταπληκτικά, ανεπανάληπτα.
Τρομερή επιλογή για όσους γουστάρουν παιχνιδιάρικο GFE, με αρκετή κάβλα και πολλά PSE στοιχεία, η γυναίκα βγάζει να τα γουστάρει αν δεν γίνουν με εξευτελιστικό τρόπο απέναντί της.
Ευχαριστούμε το YourAngels και τις κοπέλες για τις value for money υπηρεσίες που παρέχουν, Respect στη Νικόλ για την πρότασή της, Kudos to IvanTheGreat, in Charlie Sheen We Trust!! Καλή συνέχεια στους συναγωνιστές με ηδονές και απολαύσεις, και θυμηθείτε ότι ζούμε μονάχα μια φορά!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 23, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
chaoserevos
Ανώτερος
Εγγραφή:
10 Ιαν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
59
Likes:
3.082
Πόντοι:
7.110
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 arxidakos, monogamous, koukoskoukou και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού