Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 15 10
Call-Girls 32077
Γενική βαθμολογία
 
5.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Ημερομηνία συνάντησης ενδεικτική στο προηγούμενο τουρ της μία μέρα πριν έρθει η φίλη της Καρίνα και πάνε μαζί στη παραλία. Διακοπάρες οι κοπέλες.
Συνάντηση σε ξενοδοχείο βόρειο-ανατολικού τομέα.

Τηλέφωνο στο γραφείο και με αφήσανε να περιμένω κανά 10 δεύτερα που συζητάγανε κάτι μεταξύ τους οι τηλεφωνήτριες. ΟΚΑΥ λέω μέσα μου, μην το σηκώνεται καλύτερα.
Κατά τα άλλα γρήγορη επικοινωνία, άμεση ανταπόκριση στην επιθυμητή ώρα 20.00.

Τι να πω για τη Μαρίνα, γλυκιά, χαμογελάστη.... σκέτη γλύκα αλλά λίγο στο κόσμο της. Δεν τη νοιάζει να περάσεις καλά, ότι της βγει εκείνη τη στιγμή και αυτό είναι το καλύτερο(για αυτήν).

Για long daters σαν εμένα (τότε ήμουν) και αγαπούληδες που θέλουν να μιλάνε περισσότερο απ' όσο γαμάνε θα ήταν ΤΟΠ αν τα αγγλικά της ήταν τέλεια... τώρα όμως εκεί χαλάει το δέσιμο.
Αν χρειάζεται να επαναλάβω 3 με 4 φορές τη φράση μου, να μιλάω αργά κλπ κλπ δεν νομίζω κάποιος να θέλει να ασχοληθεί... για τα βασικά στο social είναι αρκετή και με το παραπάνω.

Ανοίγω τη πόρτα και ΤΣΟΥΠ εμφανίζεται.... υπήρχε μία διαφορά στο πρόσωπο και στο σώμα κυρίως πιο πλαδαρό σώμα, το περίμενα πιο σφιχτό αλά δεν με χάλασε.... λες και είναι η κοπέλα σου που δεν πάει ποτέ gym και είναι μόνο για netflix και chill. Τίποτα δεν είναι άσχημο αλλά τίποτα δεν μου έκανε εντύπωση. Αλλά, γλυκιά σαν καραμέλα, ναζιάρα σαν γατάκι και δεκτική σε πολλά εφόσον πας με ρελαντι - στο χαλαρό.

Γδύνεται και φόραγε τα γνωστά V.S. εσώρουχα, ωραία λέω... ντύσιμο ικανοποιητικό και στυλάτο για βραδάκι...
Τη ρωτάω αν θέλει να πιει τίποτα και λέει το γνωστό ... ουίσκι με κολα.. light! Της αρέσει η γεύση. Χαχαχα!
Καπνίζει iqos λογικά καθώς μύριζε καπνίλα λίγο. Μύριζε η ανάσα της λίγο Χμμμ; και φάνηκε κάπου στα μισά αλλά όχι ενοχλητικό και μασούσε τσίχλα που έβγαλε με τρόπο .

Ξεκινάμε, φιλιά στην αρχή πολυ διστακτικά και μετά ΦΟΥΛ βαθειά, παθιασμένα... δάγκωνε, έγλυφε...έτρωγε... τέλεια λέω.... εδώ είμαστε... ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΠΑΘΟΣ .... θα περάσω τέλεια και 95% συμβαίνει. Ναι!

Γλύψειμο παντού, από τη κορυφή ως τα νύχια, λαιμό, αυτάκια, στήθος, πόδια, ρωγίτσες... ΑΝΑΣΕΣ ΒΑΘΕΙΕΣ, το ένιωθε και το ζούσε.... αυτό το πράγμα με καβλώνει όσο τίποτε άλλο... τι πίπες και μαλακίες. Χαχαχα!

Γευστικό, όμορφο και καθαρό μουνάκι που από την αρχή μέχρι το τέλος έραιε χυμούς, τόσο πολύ μερικές φορές που χρειαζόταν να σκουπίζομαι στα σεντόνια. HIGHLIGHT για μένα στο σεξ... τελείωσε και δύο φορές όπου μου έμπυξε τα νύχια της στο κρανίο μου... Ουάου! Μου χάλασε και το μαλλί... να το θυμάστε αυτό Εμμμμ

Ξεκινάμε σεξ, βάζει σκούφο... σε στάσεις cowgirl, ιεραποστολικό και στα 4. Όλα σε χαλαρό τέμπο, δεν θέλει αγριάδες, πήγαινα με το ρυθμό της γιατί απλά γατζωνόταν πάνω μου για αγκαλιές και φιλιά.. Κάποια στιγμή δεν με άφηνε να ανασάνω αλλά και να πάω πιο γρήγορα που ήθελα.

ΠΡΟΣΟΧΗ... έτσι βάζει κόφτη και φάνηκε... αν και τελείωσε μερικές φορές στα session μας, δεν θέλει να το πάς γαμιόντας, και πολύ απλά κλέβει όσο χρόνο μπορεί, για αυτό δεν συνιστάται για PSE... επιδίωξα μερικές φορές και ευγενικά είπε ότι πονάει στις περισσότερες στάσεις.

Cowgirl, πήγαινε αργά, πολύ αργά, φαίνεται το ζούσε κάποιες φορές αλλά κάποια στιγμή κλείνω τα μάτια και νομίζω χασμουρήθηκα και όλας... ήταν βαρετό.... έβαλα λίγο ρυθμό παραπάνω και δέχτηκε αφήνοντας τα μούτρα της στο τοίχο του κρεβατιού λες και έχει κολλήσει... ήταν η φάση λίγο περίεργη.

Ιεραποστολικό συνεχώς πόναγε... αχ πόσο μεγαλό (ΔΕΝ) τον έχω... στα 4... εκεί λίγο ρυθμό αλλά άλλαζε θέση για να μην έχεις πλήρη διείσδυση. Μπατσάκια τα έφαγε στο ποπό αρκετά και της άρεσε.. χαλαρά πάντα και μου λέει προσοχή, my skin is tiv μου λεει... τι? my skin is stiv μου λέει...what? της λέω sensy skin....μου λέει ...sensitive της λέω? τέλεια πάρε καμία 10ρια μπατσάκια... ΣΕΞ ... ME SOCIAL κατά τη διάρκεια, πραγματικά ακόμα αναρωτιέμαι πως γίνεται να το κάναμε αυτό Χεχε!Χεχε! . Οικειότητα στο τέρμα... φιλιά συνέχως ... και συνεχώς ρώσικα στο αυτί μου έλεγε...ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΤΙΠΟΤΑ...μετά από κάποια στιγμή βαρέθηκα να της λέω ότι δεν καταλαβαίνω και της έλεγα DA.. DA... DA... και όλο γέλαγε. Στοίχημα με έβριζε Χμμμ; .

2 φορές τελείωμα, 40 λεπτά σεξ με 20 λεπτά social και χαμούρεμα καμία ώρα με social(ούτε ξέρω πως να το χαρακτηρίσω). ΑΛΛΑ ακούγαμε μουσική και πέφτει κομματάρα και αρχίζω το τραγούδι και με κοίταζε σαν χάνος. Μπορώ να πω ότι το δίωρο είχε και καραόκε και οι δύο μαζί που μάλλον ενοχλήσαμε με τις αγριοφωνάρες τους διπλανούς. Τα βογκητά από δίπλα σταμάταγαν ανά διαστήματα... sorry but i am NOT sorry για το συνάδελφο στο 203 με τις δύο σαμπάνιες, 2ωράκι το έκοβα και DUO.. γιατί ακούγαμε δύο γυναικείες φωνές και το κουτσομπολιό συνεχώς για εμάς. Εμείς χαχανίζαμε συνεχώς σαν 15χρονα, χόρευε, τραγουδάγαμε.. καλά ήταν ναι.

Αυτά μου έμειναν από τη συνάντηση, μέτρια πράγματα... σεξ αδιάφορο...πίπα ούτε που θυμάμαι... τίποτα αξιοσημείωτο εκτός από τη τρέλα που είχε και που μου έβγαλε... ΤΡΟΛ τελείως. Πάντως πέρασα γαμάτα αφού ήταν συνάντηση με μια friend with benefits, όχι όμως escort. Aυτή νομίζω πέρασε ακόμα καλύτερα χωρίς να της έχω χαλινάρι στο τι θα κάνει και τι θα πρέπει να πει.

Είπε ότι θέλει να με ξαναδεί επειδή ήμουν πολύ τρυφερός, της φέρθηκα υπέροχα κλπ κλπ. Τσινάει αρκετά όταν πας να κάνεις πράγματα που δε θέλει και τότε σίγουρα δε θα περάσει κανείς καλά.

Ξανά ίσως DUO με Καρίνα για να δω τι φίλες είναι. Θα πέσει πολύ Κατσικογάμης εκεί πραγματικά. Τη κόβω για bi και περισσότερο να θέλει το σεξ με γυναίκες.
Φαντάζομαι στο επόμενο ΤΟΥΡ να Κατσικογάμης τη ΚΑΡΙΝΑ και η ΚΑΡΙΝΑ να κάνει αλλαξοκωλιές με τη ΜΑΡΙΝΑ. Θα είναι τρέλα, θέλει δοκιμή ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.

ΠΡΟΤΕΙΝΩ για long daters που θέλουν πραγματικό GFE με μία δόση τρέλας αλλά θέλει υπομονή στην επικοινωνία καθώς τα αγγλικά της δεν βοηθάνε. Λέει ότι μαθαίνει. Το ελπίζω για όλους μας.
Για τους υπόλοιπους, αξίζει για αυτά τα 30λεπτά - 1 ώρα όταν θες μόνο σεξ ... όχι όμως για περισσότερο. Χεχε!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 22, 2021
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
280€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
redb
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
18 Αυγ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
144
Likes:
12.468
Πόντοι:
24.331
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, GALLAS, paparovicz και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Οκτωβρίου, 2021
Γραψτε πεντε γραμματα ουσιας ρε σεις..
Τι κατεβατα με αερολογιες εναι αυτα, λες και μας ενδιαφερει ποσο γαμιαδες ειστε!!!

ΕΛΕΟΣ..
review reaction 1 review reaction 3 busterd, Makis99, gortsia
23 Οκτωβρίου, 2021
@ΦΑΚΙΡΗΣ Συμφωνώ απόλυτα, μη διαβάζετε τις κριτικές μου εκτός από τις τελευταίες 2-3 παραγράφους... δεν αξίζει τίποτα άλλο Χαχαχα!

Για αυτούς όμως που τις διαβάσουν γράφω πράγματα που μου έκαναν εντύπωση και χρησιμοποιώ κεφαλαία καμιά φορά... μπορεί κάποιο από αυτά να βοηθήσει σε επιλογή ή μη της κορασίδας. Καθώς διαφορετικοί άνθρωποι είμαστε και μερικούς τους χαλάνε κάτι μικροπράγματα.Χμμμ;
review reaction 1 hornyasfuck
24 Οκτωβρίου, 2021
@redb συνεχισε να γραφεις ετσι...
λεπτομερειες θελουμε
review reaction 1 review reaction 2 Leviathan, hornyasfuck, redb
25 Οκτωβρίου, 2021
Συμφωνῶ μὲ τὸν @roughfucker... Ἐντάξει ἡ κριτική σου: κάνει τὴ δουλειά της...
review reaction 1 redb, Aragorn135
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4