Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 15 10
Call-Girls 32078
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Σάββατο βράδυ ελεύθερος χωρίς υποχρεώσεις αλλά με μηδενική διάθεση για σεξ. Κανονικά υπό άλλες συνθήκες θα παρτάραμε με IvanTheGreat σε YOLO mode, αλλά χθες για άλλη μια φορά δεν ήταν αυτή η φάση. Λέω μόνος μου 'YOLO', δεν χάνω το κενό μου αλλά δεν θα το ξοδέψω σε επιλογές κάτω του 10 απόψε, παίρνω YourAngels και δεν βρίσκω την Angie... Είμαι σίγουρος ότι προκαλώ την τύχη μου, χωρίς Ivan και χωρίς Angie είμαι στο έλεος της γρουσουζιάς μου. Το παίζω κινέζος όπως πάντα και ζητάω να μου προτείνουν βάσει του δικού μου εξατομικευμένου προφίλ που η Angie το κατέχει και αν δεν έχει ήδη PhD στην ψυχολογία, θα έπρεπε να της το δώσουν τιμητικά. Μου προτείνουν Μαρίνα ή Μαριλένα, ρίχνω κέρμα επί τόπου και επιλέγω Μαρίνα. YOLO.
Και το γνωστό disclaimer από την πλευρά μου, το value των κριτικών μου μπορούν να το εκτιμήσουν οι αγαπουλίνοι αγκαλίτσες φωτεινούληδες σαν εμένα, που ενδεχομένως να κουράστηκαν από το ασταμάτητο σφυροκόπημα PSE του παρελθόντος τίγκα χαπακωμένοι και γουστάρουν κάτι πιό αισθησιακό και ερωτικό.
Μαρίνα λοιπόν: ΠΟΛΥ όμορφη γυναίκα με θηλυκότατο πρόσωπο και φυσικό γυναικείο κορμί (στήθος-πισινός-γλουτοί-πόδια) χωρίς προσθήκες με σφιχτή επιδερμίδα. Προσωπικά θεωρώ ότι οι φωτογραφίες την αδικούν, είναι πολύ πιό ερωτική από κοντά. Βλέμμα που λαμπυρίζει, πολύ καλή διάθεση για επικοινωνία. Το γενικό παρουσιαστικό να αποπνέει το πλαίσιο που κυνηγάω (θηλυκότητα με λίγη δόση προστυχιάς που υπό άλλες συνθήκες να παρέπεμπε σε PSE προδιάθεση). Οκ λέω, μέχρι εδώ καλά φτάσαμε, δεν μου έχει σκάσει καμία επικοινωνιακή μαλακία και προχωράω.
Γυμνοί πριν ξεκινήσουμε της λέω ότι θα περάσει κ αυτή καλά, βλέπω θετική αντίδραση από την πλευρά της (must για μένα) και ξεκινάμε όλα αυτά τα ωραία που αγκαλίτσες φωτεινούληδες αγαπουλίνοι σαν εμένα γνωρίζουν καλά και δεν χρειάζονται λεπτομέρειες. Στοματικό καλό, χρησιμοποιεί αρκετό σάλιο μέσα στο στόμα της με πολύ γαμάτο αποτέλεσμα. Με καβαλάει και της λέω τώρα γάμα με όπως εσύ γουστάρεις, ΜΠΑΙΝΕΙ στο mood, ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ με πολύ θετικές αντιδράσεις και μπαίνω κ εγώ στο mood και γίνεται κόλαση. Η γυναίκα το ζούσε, ήταν εκεί, μου έδινε κάβλα να της τη δώσω πίσω. Και είναι αυτό που απαιτείται εν τέλει για να τελειώσω, τελειώσαμε και οι 2.
Ενώ της προτείνω -αφού τελειώσαμε- να τη γλείψω ώστε να τελειώσει και κλειτοριδικά, ζητάει διάλειμμα και εδώ είναι το μοναδικό αστεράκι που συμβουλέυω τους συναγωνιστές να έχουν το νου τους, αν αναζητήσουν παραπάνω σύνδεση με τη γυναίκα την πάτησαν γιατί έχει προδιάθεση να φάει άνετα όσο χρόνο δώσουν. Εγώ έδωσα 10 λεπτά να πάρει ανάσες και να πούμε 2 λόγια, και μετά της ζητάω να επανέλθουμε για δεύτερο οργασμό δικό μου με στοματικό δικό της. Ήταν θετική παρόλο που από το vibe κατάλαβα ότι μάλλον θα ήθελε να μην ήταν. Αλλά ανταποκρίθηκε άμεσα χωρίς να χρειαστεί να της το αναπτύξω, οπότε περνάει το checklist.
Στο overall, άλλη μια εξαιρετική επιλογή για τους προσανατολισμένους συναγωνιστές σε GFE! Πολύ όμορφη, γλυκιά και συμμετοχική. Τώρα αν κάποιος γουστάρει να της αλλάξει τα φώτα σε PSE, αυτό που μου έβγαλε είναι ότι μπορεί και να δώσει οκ, μπορεί και όχι, σε κάθε περίπτωση συνιστώ να μιλάτε με το πρακτορείο για τις ανάγκες σας. Γιατί εγώ χθες έπεσα στην Κρίστυ που δεν με γνώριζε, και παρόλα αυτά κράτησε με τις επιλογές που μου έδωσε το YourAngels στo god level επίπεδο που έχει κατακτήσει επάνω μου!

Ευχαριστούμε το YourAngels και τις κοπέλες του για τις υπηρεσίες που παρέχουν! Καλύ συνέχεια στους συναγωνιστές, Kudos to IvanTheGreat!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 16, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
chaoserevos
Ανώτερος
Εγγραφή:
10 Ιαν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
58
Likes:
3.022
Πόντοι:
7.110
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 George_1969, olddog, hornyasfuck και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Οκτωβρίου, 2021
Πες στον Ivan να αφήσει τους έρωτες και τα Kudos και να αρχίσετε τα party animals γιατί προβλέπεται δύσκολος χειμώνας, αντε αρκετά απέχει απο το σπορ, φτάνει πχια Πλατύ χαμόγελο
review reaction 1 hornyasfuck, chaoserevos
17 Οκτωβρίου, 2021
@andronikos3
Dude, δεν έχει σημασία τι θα του πω, έχει σημασία τι μπορεί πλέον να κάνει.
Είχαμε βάλει ένα ρεαλιστικό στόχο, να πηδήξουμε όλα τα διαθέσιμα δεκάρια της γης. Τα είχαμε υπολογίσει περίπου στο 1.000.000
Για αυτό κ τα μοιράσαμε μεταξύ μας έτσι ώστε να τα καταφέρουμε (λολ) ή να πέσουμε προσπαθώντας!
Ακολουθούμε πιστά τα μονοπάτια που χάραξε ο Charlie Sheen. Ο Ivan προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμος (σεβαστό), εγώ κάνω μόνος μου ο,τι μπορώ! Δεκτές οι προτάσεις να ενώσουμε δυνάμεις να ολοκληρώσουμε αυτό το τιτάνιο project! (Λολ)
review reaction 1 review reaction 3 andronikos3, hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2