Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 98 10
ΠροβεβλημένηHot
Call-Girls 264208
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η αλήθεια είναι ότι για την Σοφία έχουν γραφεί και έχουν ειπωθεί αρκετά οπότε ο καθένας έχει βγάλει ήδη τα συμπεράσματά του και ξέρει πάνω κάτω τι θα συναντήσει όταν βρεθεί μαζί της. Οπότε βάζοντας αυτή τη 2η κριτική μέσα στην ίδια χρονιά δεν έχω να προσθέσω κάτι καινούριο αλλά να επιβεβαιώσω ότι παραμένει στο ίδιο υψηλό επίπεδο υπηρεσιών κ συμπεριφοράς. Επιπλέον πιστεύω ότι όταν μιλάμε για local call girls θα πρέπει να κάνουμε συχνό update γιατί είναι μαζί μας για μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν είναι σαν τα σιτιτούρια που μπορεί να τις δεις μια φορά και μετά τζίφος. Οπότε χρειάζεται τακτική ενημέρωση κατά τη γνώμη μου.

Η Σοφία ΔΕΝ είναι πιπίνι ή μοντέλο, ΔΕΝ είναι skinny ή Petite οπότε αν τα γούστα σας είναι εκεί δεν ξέρω πώς θα σας φανεί. Είναι μια μιλφάρα πλούσια τα ελέη Θεού, απόλυτα συνειδητοποιημένη όσον αφορά αυτό που κάνει, με εξαιρετικές υπηρεσίες κ συμπεριφορά που ειδικά για όσους είμαστε από μια ηλικία κ πάνω είναι και το ζητούμενο.
Θα πεις και δυο ανθρώπινες κουβέντες και η συνάντηση δεν πρόκειται να κάνει κοιλιά.
Είναι εκεί μαζί σου στο ραντεβού χωρίς να χαζογελάει, να χαζεύει στο κινητό ή να αράζει στον καναπέ βλέποντας tv ( γιατί τα έχουμε δει κι αυτά κατά καιρούς)..σε σκανάρει, σε διάβάζει και αρχίζει το ματς...μπορείς να το πάς αργά - γρήγορα, έντονα - αγαπουλίστικα, προς GFE , προς pSE κι ότι τέλος πάντων κάνουν 2 καυλωμένοι άνθρωποι σε ένα κρεβάτι για να τους φύγει η κάψα...γλειψίματα, χάδια, φιλιά, χουφτώματα, χυσίματα, μπες - βγες, δαχτύλιασμα ( εγώ ρε , όχι η κοπέλα ), ξανά φιλιά, γλυψίματα, χουφτώματα και δώστου ξανά...αντιδράσεις αληθοφανείς χωρίς να σε ξενερώνουν ψεύτικες φωνές και θεατρινίστικα λόγια....τελικά ούτε δίωρο φτάνει...
έχει πάρει και κανα 2 κιλάκια χωρίς να χαλάει το σύνολο...έχει 2-3 τατού που δεν σε χαλάνε όμως...όλα φυσικά πάνω της με ιδιαίτερη αναφορά σε κωλάρα, μπουτάρες κ βυζάρες...ευλόγησον !!

η εμφάνιση καταλαβαίνω είναι κάτι υποκειμενικό...αλλά από υπηρεσίες κ συμπεριφορά βάζω άριστα...και στο κρεβάτι κ στο σαλόνι καλά θα περάσεις...
Τι άλλο να πούμε ? Όταν έχεις περάσει καλά δεν έχεις κ πολλά να προσθέσεις ...να είναι καλά κι αυτή κι εμείς και να βρισκόμαστε να αγαπιόμαστε..

Υγιαίνετε κ κάντε εμβόλιο ρε να ξεμπερδεύουμε να πάμε κ σε καμιά συναυλία να χτυπηθούμε. Όχι καθιστοί...όρθιοι διάολε !! Κάτι λένε το καλοκαίρι για MUse, Juadas Priest, Slipknot, Nick Cave, Mogwai...άντε να δούμε..

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 11, 2021
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
300€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Aragorn135
Ανώτατος
Εγγραφή:
1 Μαρ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
48
Likes:
11.479
Πόντοι:
10.446
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, delipas, HoneyVoskos και 33 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Οκτωβρίου, 2021
δυο ωρες μαγγα μου,πρεπει να το διαβασες καλα το αναγνωσμα.θα τα εμαθες ολα απεξω.ωραιος και εις ανωτερα.κωλαθρα ομως αρτηθηκες η το αφησες?λογω ηληκιας,οχι τιποτε αλλο.η σοφουλα την δινει απλοχειρα εχω διαβασει.
review reaction 1 hornyasfuck, Aragorn135, Dragon18
14 Οκτωβρίου, 2021
αυτα για το καλοκαιρι... ισχυουν !! και πολλα αλλα, να λιωσουμε στα ξυδια στα λαιβ και να κλεισει η φωνη απ το ποσο δυνατα θα τραγουδαμε.
review reaction 1 hornyasfuck, Aragorn135
14 Οκτωβρίου, 2021
Έχεις έναν τρόπο να περιγράφεις πού ζηλεύω, ευτυχώς θα την δώ ! Μασάζ σού έκανε? Πρέπει να δοκιμάσεις, με δίπλωμα είναι το κορίτσι μας..

Σε κουράζει και σε ξεκουράζει...
review reaction 1 olddog, hornyasfuck, Aragorn135
14 Οκτωβρίου, 2021
Ωραίος. Καλό γαμήσι και ωραίες μουσικές. Πάμε γερά
review reaction 1 hornyasfuck, Aragorn135
14 Οκτωβρίου, 2021
@Frank63. Οχι κόλλησα στο νινί της.... Next time..
review reaction 3 hornyasfuck
14 Οκτωβρίου, 2021
@Dragon όχι αυτή τη φορά... Μου έχει κάνει μασαζακι σε άλλο ραντεβού... Ναι μια χαρά είναι... Χαλαρώνεις μετά το ματς.. Κάτι σαν αποκατάσταση μετά τον αγώνα!! Χα χα!!
review reaction 1 hornyasfuck
30 Οκτωβρίου, 2021
Ωραία κριτική!.....
Αλλά super και τα συγκροτήματα που αναφέρεις!!!!!!.... μακάρι να είναι πιο χαλαρά τα πράγματα το καλοκαίρι....όλο και κάτι καλό θα γίνει!
review reaction 1 Aragorn135
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7