Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 15 10
Call-Girls 32077
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Η δική μου εμπειρία διαφέρει πολύ από τις εμπειρίες των συναγωνιστών πιο κάτω. Μιλάμε για μεγάλη διαφορά όμως, σε σημείο να λές ότι είναι άλλη γκόμενα.
Σε γενικές γραμμές θα έλεγα από εμφάνιση κ υγιεινή η κοπέλα είναι μια χαρά, από συμπεριφορά μέτρια κ από υπηρεσίες απαράδεκτη.
Αλλά ας τα πω πιο αναλυτικά.

Βράδυ κατά τις 22.00 παίρνω τηλέφωνο στο γραφείο με λιγοστές ελπίδες να την κλείσω αλλά ω του θαύματος μου λένε είναι διαθέσιμη το δίωρο που την θέλεις 24.00 - 02.00..βέβαια βράδυ Σαββάτου κ διαθέσιμη από την μία λες οκ είμαι τυχερός από την άλλη σε πιάνει μια αμφιβολία. Anyway.

Έρχεται στην ώρα της κ μπαίνει σαν σίφουνας στην τουαλετα για κατούρημα ( !! )..οκ ανθρώπινο λέω ο μαλάκας, θα έφυγε τρέχοντας το κακόμοιρο από τον προηγούμενο κ δεν πρόλαβε να ξαλαφρώσει. Βγάζει τις γόβες κ κάθεται στον καναπέ. Περιποιημένη, με μακιγιάζ τόσο όσο, μύριζε όμορφα. Κοντά στις φωτό κ πιο όμορφη από κοντά θα έλεγα πρόσωπο 8 άνετο και σώμα 7 λόγω μέτριου στήθους κ μιας χαλάρωσης ( όχι κυταρίτιδα ) μιας κα δεν είναι γυμνασμένη. Καθόλου πλαστικούρες, ένα μικρό τατουάζ στην πλάτη κι αυτό ήταν όλο. Μια χαρά εμφάνιση. 26 χρονών, δεν έχει γράψει χιλιόμετρα στη δουλειά. Τον τελευταίο χρόνο δουλεύει κ μάλιστα 5 μήνες τους δούλεψε στην Τουρκία.
Πίνει την μπυρίτσα της, ανάβει το τσιγαράκι της ...μια χαρά τα περνάμε λέω ε ? Ω yes yes...μου λέει.
Ρωτάω από υπηρεσίες ισχύουν αυτά που γράφει στην σελίδα του το γραφείο ή είναι κάτι που δεν κάνεις ? Μου λέει κάνω ότι λέει στην καρτέλα μου στο γραφείο. Ωραία λέω ..δεν αφήνουμε τις κουβέντες να πάς για ντουζάκι ?...με τα πολλά την κατάφερα ( !! ) κ πήγε αφού πρώτα της έδωσα τα χρήματα. 280 ευρω για 2 ώρες. Γενικά αφήνω 10 λεπτά στα κορίτσια να χαλαρώσουν, δεν πέφτω με τα μούτρα, αλλά η Μαρίνα πολύ το πλατείαζε το θέμα.
Όχι απλά έκλεισε την πόρτα του μπάνιου, αλλά διπλοκλείδωσε κιόλας...μάλιστα την άκουσα να μιλάει κ στο τηλέφωνο ( !! ) θα πρέπει να έφαγε κ κανα πεντάλεπτο στο μπλα μπλα. Εδώ κάτι μου έλεγε την έφαγες τη φόλα...δεν την διώχνεις όταν βγει τουλάχιστον ο ...επόμενος να την πάρει ξεκούραστη - πλυμένη κ συ να γλυτώσεις τα γαμησιάτικα ?? Ε δεν το είπα ο μαλάκας...

Βγήκε μετά από κανα τέταρτο....σύνολο το φάγαμε το μισάωρο μέχρι τώρα κ μπαίνουμε κρεβατοκάμαρα...φιλιά δεν..χείλη ερμητικά κλειστά..κάνω υπομονή...πάω για λαιμό, με σπρώχνει πιο κάτω...κάνω υπομονή...γλύψιμο ρώγες δεν με άφηνε...κάνω υπομονή....ξεκινάω γλυφομούνι πάρτο από δω, πάρτο απο κει, όχι τόσο γρήγορα, όχι τόσο δυνατά..κάνω υπομονή.....κάποια στιγμή κάνει ένα αχ..κ με τραβαέι μακριά της ..κ καλά έχυσε κ θέλει λίγο το χρόνο της...κάνω υπομονή...
λέω δεν κάνεις καμια πίπα μπας κ χύσω κι εγώ ?...ξεκινάει όχι κι άσχημα, αλλά βάζει το ένα χέρι να τον παίζει ..το τραβάω διακριτικά...μετά από 5 δευτερόλεπτα βάζει το άλλο...κάνω υπομονή...της κρατάω κ τα δυο κ με κοίταζε.. σου λέει τι θέλει αυτός ??...χα χα...άστο της λέω...ξάπλωσε να χύσω με μαλακία...
παιδιά έβαζε το ένα χέρι χαμηλά μην πάνε τα σκάγια πάνω από την κοιλίτσα προς το στήθος και το άλλο χέρι στο πρόσωπο, το οποίο το γύρισε και στο πλάϊ ( !!!) για να μην την πάρουν κ εκεί τα σκάγια...ε κάποια στιγμή η υπομονή πάει περίπατο...
χωρίς φωνές κ υστερίες, έτσι απλά σαν να μην τρέχει τίποτα, σηκώνομαι κ αρχίζω να ντύνομαι....με κοιτάζει με απορία.. έκανα κάτι λάθος, με ρωτάει ??..
Σε ρώτησα όταν ήρθες για τις υπηρεσίες σου κ μου είπες κάνεις ότι γράφει στο site...αλλά στην πραγματικότητα δεν κάνεις τίποτα...κούναγε τους ώμους κ δεν απαντούσε οπότε της είπα κι εγω.....πήγαινε για ντουζ σχόλασε ο γάμος...
Πήρα τηλέφωνο το γραφείο ...,είχαν περάσει 45 -50 λεπτά κ τους είπα παιδιά δεν ισχύει το δίωρο..ελάτε να την πάρετε...με ρώτησαν γιατί, τους είπα δεν τηρεί τις υπηρεσίες κ χωρίς περαιτέρω διαβουλεύσεις το ματς πήρε τέλος...
Μάλιστα βγήκε από το ντουζ , άφησε με ύφος τα χρήματα στο τραπέζι της 2ης ώρας...την ξεπροβόδισα στην πόρτα την καληνύχτισα κ ούτε που μου μίλησε λες κ της έκανα και ...χαλάστρα! Χα χα ! Ρε μου έκανε κ μούτρα στο τέλος !! Χα χα !! Ήταν το μόνο που έμοιαζε με gfe amature αλλά από τα αρνητικά !

Πρώτη φορά το παθαίνω αυτό μάγκες..να διώξω γυναίκα στη μέση του γαμησιού...στην αρχή πριν ξεκινήσει ο αγώνας το έχω κάνει, αλλά στην αρχή...στη μέση πρώτη φορά.
Με ενόχλησε η κουτοπονηριά της κοπέλας, όχι ότι δεν ήθελε το ένα ή το άλλο. Για σας που τις παίρνετε σε ξενοδοχείο για μισή ή μία ώρα δεν είναι μεγάλο το κακό. Αμα δεν γουστάρεις, φεύγεις πριν καν ξεντυθείς ή ρίχνεις έναν στο μισάωρο κουτσά στραβά, λες κάτι έτυχε και την κάνεις. Αλλά σε μεγάλα ραντεβού στο σπίτι σου σπάει τα νεύρα ! Να φύγεις από το σπίτι σου δηλαδή ?? Χα χα !!

Με το γραφείο κανένα παράπονο...

Τώρα τι έφταιξε ?? Έγινε κάτι στο δρόμο κ την πλήρωσα εγώ ? Τσακώθηκε με το Boyfriend και της απαγόρεψε τα πολλά πολλά με τους πελάτες ? Μάζεψε όσο μπαγιόκο ήθελε κ τώρα πάει για ...εύκολο χρήμα ? Βρωμάγαν τα χνώτα μου ? ( ποιος είμαι ρε πούστη μου, ο Ματζουράκης ?? χα χα)...δεν μπορώ να ξέρω κ δεν μπαίνω κ σε διαδικασία να το εξηγήσω.
Όταν λέμε GFE - amature το κορίτσι σε κάνει να νιώθεις μια οικειότητα, σε πλησιάζει αγκαλιάζεστε φιλιέστε κ δημιουργείται ατμόσφαιρα ερωτική-αγαπησιάρικη ένα πράγμα. Εδώ μιλάμε για απλή ξεπέτα κ τέλος. Και μην ακούω για χημείες κ ότι είναι ...άμαθο κ ερασιτέχνης. 5 μήνες στην Τουρκία φτάνουν για να γίνει ξεφτέρι....αλλά δεν θα πληρώνουμε εμείς τις μαλακίες που κάνουν οι άλλοι. Ήμαρτον.
140 ευρώ για 15 λεπτά γλυφομούνι και μια πίπα του πεντάλεπτου δεν τα λες κ Value for Money.
Καμία σχέση με τις άλλες κριτικές το καταλαβαίνω, αλλά σε εμένα αυτά συνέβησαν, αυτά αναφέρω. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

ΥΓ1 Μπαίνει η Αλεξία και η Σοφία σπίτι μου κ μετά από μισή ώρα είναι σαν να με έχει πατήσει τρακτέρ. Αν η γυναίκα θέλει να γαμηθεί μαζί σου, κάνει μπάμ απο τα αποδυτήρια...
ΥΓ2 LLLooooollllaaaaaaaa...γύρνα πίσω !
ΥΓ3 Πάλι καλά που κάπνισε κανονικό τσιγάρο κι όχι αυτή τη μαλακία το iqos που βρωμάει σαν ψόφιο βουβάλι ...έλεος ρε καπνιστές με την μαλακία !!


Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 09, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Aragorn135
Ανώτατος
Εγγραφή:
1 Μαρ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
48
Likes:
11.460
Πόντοι:
10.446
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, Elganador, company of heroes tho και 26 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Οκτωβρίου, 2021
Μία φορά σε συνάντηση με Σοφία μού έχει πει ότι είσαι πολύ κύριος, ευγενικός και της φέρεσαι με πολύ σεβασμό, αν έχοντας τέτοιο χαραχτήρα αυτό το κορίτσι σού φέρθηκε έτσι καλά έκανες και την εδιωξεσ, δεν είναι συμπεριφορά εσκορτ προς ένα ευγενικό πελάτη...
review reaction 1 olddog, hornyasfuck, TOMCRUISE και 1 ακόμα μέλος
10 Οκτωβρίου, 2021
"Πίνει την μπυρίτσα της, ανάβει το τσιγαράκι της ...μια χαρά τα περνάμε λέω ε ? Ω yes yes...μου λέει....."

Φιλε μου θυμισες 1ο επεισοδιο απο της Ελλαδος τα παιδια, που σκανε οι σμηνιτες στο γραφειο του Κακαλου...

-Καλημέρααααααααααααααααααα
-Βρε καλως τα παιδια...Τι κανουμε, καλα ?
-Δε βαριεσαι, στρατος
-Βολευτηκατε ?
-Βολεμενοι μια ζωη ειμαστε
-Αι στο διαολο περαστε εξω ρε
review reaction 3 hornyasfuck, TOMCRUISE, Yatoputso και 3 άλλα μέλη
10 Οκτωβρίου, 2021
Μάλλον στενοχωρέθηκε που ξέχασε τα εσώρουχά της σε μένα ερχόμενη πριν από σένα.
Χεχε!
review reaction 1 review reaction 3 hornyasfuck, gpd
11 Οκτωβρίου, 2021
@Dragon18...φίλε μου η Σοφία είναι Κυρία..με Κ κεφαλαίο....το σεβασμό σου και την καλή σου συμπεριφορά τα κερδίζει με τον χαρακτήρα της και τους τρόπους της ..ευτυχώς που γύρισε να μας φέρει λίγο στα ίσα μας !! Χα χα !!

@roughfucker...και μη χειρότερα !!τι να πεις ρε συ ?

@Annapurna...σε σένα μωρέ ξέχασε το βρακί της κ έψαχνε μια ώρα μέσα στη τσάντα της ?..τι ψάχνεις λέω ? προφυλακτικά ? μην ψάχνεις.....έχω εγώ της είπα (που να ήξερα τι θα επακολουθήσει !!).......μου λέει ξέχασα το βρακάκι μου κ είναι πολύ όμορφο...διάλογος να σου πετύχει ε ??

review reaction 3 Annapurna, hornyasfuck, TOMCRUISE και 1 ακόμα μέλος
12 Οκτωβρίου, 2021
Υπάρχουν δύο ερμηνείες για το πατατράκ: εστειλαν άλλη κοπελα ή η εν λόγω κυρια κουβαλουσε κακή διαθεση απο προηγουμενο ραντεβου/ή καποιο γεγονός εξωθεσμικο. Υπαρχει και η εκδοχη να ηταν κουρασμενη, αλλά τουτο δηλωνει αντιεπαγγελματικη σταση, οπως και να μαζεψε τα απαιτουμε φράγκα περιμενονταν την ημερα αποχωρησης ως αγγαρεία.
Τώρα για προϋπαρχουσες θετικες κριτικες, τα εχουμε πει: εδω μεσα δεν εμπιστευομαστε τιποτα και κανεναν. Εκτος και πει θετικα λόγια ατομο τής απολύτου εμπιστοσυνης κι οχι username με πολλές τάχα-τάχα κριτικές.

Και κατι ακομη, που δυστυχώς πολλοί πράττουν: μην λετε τα username στις εργαζομενες, ουτε άλλα προσωπικα δεδομενα. Θα τα μεταβιβασουν στα γραφεια και οχι μόνο. Υπάρχουν και διάφοροι που ρωτούν τις πορνες στα διαλείματα ταχα για κουτσομπολιο ποιο μελος του σάιτ ξέρεις και πως ειναι. Αυτα ειναι γνωστά και εχουν γραφθει δημοσια. Οπότε μην απορείτε μετά πως ξερει την εμφάνισή σας & τ'όνομά σας το μισό σάιτ.
review reaction 1 Bartender 74, piko, hornyasfuck και 1 ακόμα μέλος
12 Οκτωβρίου, 2021
@Aragorn135
Πριν φύγει από μένα αναρωτιόταν αν είχε ξεχάσει κάτι.
Κοιτάω λίγο πρόχειρα γιατί συνήθως ξεχνάνε τα gel τους.
Όμως δεν βλέπουμε τίποτα.
Πριν κοιμηθώ βλέπω κάτι να προεξέχει κάτω από τα μαξιλάρι μου.
Ήταν το ολόσωμο εσώρουχό της.
Τελικά δεν έχασες και τίποτα που δεν το φόρεσε σε σένα ...
Χαχαχα!
Γλυκό κορίτσι αλλά για χαλαρή συνάντηση.
Για τα χρήματα που έδωσα δεν πέρασα άσχημα.
Την κράτησα πάνω από μισή ώρα ... σχεδόν 1 ώρα.
Έτσι!
review reaction 1 hornyasfuck
12 Οκτωβρίου, 2021
Η συγκεκριμένη δεν κάνει για τίποτα, όχι για χαλαρές συναντήσεις.....άντε για καμιά μαλακία νωρίς το απόγευμα μετά τον καφέ...
review reaction 1 Bartender 74
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7