Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 57 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0


Η Τζίνα είναι επαγγελματίας με φοβερό σώμα, όμορφο πρόσωπο, χαρακτήρα και πολύ καλό social. Προς διευκρίνιση να ανφέρω πως δεν πολύ καίγομαι για πρωκτικό και δεν μου αρέσουν τα φιλιά με γλώσσα οπότε δεν έχω άποψη. Επίσης δεν μου αρέσει ο όρος «value for money”. Value for money είναι ένα τετράθυρο 1000αρι αυτοκίνητο με 4 πόρτες, όχι οι κοπέλας που συναντάμε. Κοινώς είτε 50 δώσω, είτε 150, αν δεν περάσω καλά, δεν πέρασα καλά. Τέλος.
Στο σεξ… τα λόγια περιττά.. υπάρχουν αναφορές και κριτικές. Ήμουν πιεσμένος λόγω δουλειάς και με το καλημέρα της είπα να το πάρει πάνω της ? κάτι που έκανε με επιτυχία.. με «ανέλαβε» και τελείωσα δυο φορές κάτι που δεν περίμενα (για την δεύτερη φορά). η μια ώρα πέρασε πολύ γρήγορα κάτι που ανέφερε και η ίδια. Πέρασα γαμάτα και θα την ξανασυναντήσω.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 09, 2021
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
sigman
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
1 Φεβ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
1.056
Πόντοι:
366
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ntaffy2, john1975bi, anthotypos και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Οκτωβρίου, 2021
μεγάλε το value for money όπως λέει και η φράση η ίδια απο μόνη της αναφέρεται σε οτιδήποτε ανταλλάσεται με χρήμα είτε είναι προϊόν είτε υπηρεσία. Η κοπέλα πουλάει κάποιες υπηρέσιες και ο πελάτης αγοράζει σε αυτή τη περίπτωση γίνεται η αξιολόγηση της υπηρεσίας που αγόρασε για το αν αξίζει τα λεφτά της. Αν το έκανε τσάμπα τότε δεν θα υφίσταται τέτοιου είδους αξιολόγηση γιατί δεν θα υπήρχε το money!!!
review reaction 1 Kikko, Le Blanc, buzzkill και 3 άλλα μέλη
09 Οκτωβρίου, 2021
Πραγματικά η Τζίνα είναι εξαιρετική συμπεριφορά, εμφάνιση.
Το μόνο που με χάλασε την τελευταία φορά που την είδα είχε φούσκωση χείλια....
γιατί βρε κορίτσι μου κούκλα είσαι, μην το χαλάς !
review reaction 1 Reuzel, sigman
09 Οκτωβρίου, 2021
@dxounia Νομίζω είμαι ξεκάθαρος. Αν δεν περνούσα καλά με την Τζίνα και 80 ευρώ να έπαιρνε ΔΕΝ θα την ξανασυναντούσα. Ανάλογα με την Veronika πού έχω γράψει κριτική, δεν θα τη ξανασυναντούσα ακόμη και με 5 ευρώ. Δεν κάνω εκπτώσεις σε εμφάνιση ή συμπεριφορά (σε λογικά πλαίσια πάντα). Δεν θα πάω με 50αρα γιατί με 60 τα δίνει όλα. Δεν υπάρχει VFM. Τι δεν καταλαβαίνεις δλδ. Αν εσυ λες πως για 80 ευρώ πέρασες καλά αλλά για 120 ευρώ δεν πέρασες ή αν για 80 ευρώ είναι όμορφη αλλά για 120 δεν είναι, δικό σου θέμα. Άποψή σου και πορεύεσαι με αυτή. Για εμένα είναι λάθος προσέγγιση.
review reaction 1 Ragnar Bjornson
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3