Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 57 10
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Επιτέλους συνάντηση με τη Τζίνα.. και λέω επιτέλους γιατί είχα ξαναπροσπαθήσει πριν μερικούς μήνες αλλά δεν έτυχε να τα βρούμε στην μέρα & ώρα.

Κατ' αρχάς εύκολη επικοινωνία, κλείσαμε το ραντεβού με μερικά μηνύματα.

Η Τζίνα έχει ένα τρομερό σώμα με ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΌ κώλο. Δεν έχω δει στη ζωή μου πιο καλοσχηματισμένο κώλο. Που να σου στηθεί στα 4.. Αψεγάδιαστο για τα δικά μου δεδομένα σώμα και εμφάνιση.

Στα του αγώνα, θα παραβλέψω τα κλασικά και θα αναφέρω συγκεκριμένα highlights. Στα highlights της βραδιάς λοιπόν, το ΑΝΕΠΑΝΆΛΗΠΤΟ στήσιμο στα 4. Η Τζίνα πρέπει να παραδίδει μαθήματα σε κοπέλες για το πως να στήνεσαι σωστά στα 4. Επίσης, μη μπορώντας να αντισταθώ στο πεντακάθαρο και με ωραία αίσθηση μουνάκι της, την έγλυφα για αρκετή ώρα, εννοείται στα 4. Αν και αρκετά σφιχτή, δεν χρησιμοποιεί gel και φαίνεται να αντέχει και πιο hardcore καταστάσεις.

Γενικώς η Τζίνα είναι δεκτική σε όλα, κοιτάει να σε ευχαριστήσει και δεν λέει όχι σχεδόν σε τίποτα. Φρόντισα βέβαια να την ρωτήσω αν δεν της αρέσει κάτι στο σεξ, γιατί σκοπός είναι να περάσει και αυτή καλά. Είναι πολύ γλυκιά κοπέλα και μπορείς εύκολα και άνετα να συζητήσεις μαζί της κατά τη διάρκεια του break.

Τέλος, σχετικά με το κόστος, το αν είναι χαμηλό ή υψηλό, εξαρτάται από τη τσέπη του καθενός. Συγκριτικά με το τι κυκλοφορεί στην αγορά, και τι παίρνεις, για εμένα είναι με διαφορά ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί σε ανεξάρτητη αυτή τη στιγμή.

Τζινάκι θα τα ξαναπούμε σύντομα!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 06, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σεβαστός
Εγγραφή:
10 Ιαν 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
27
Likes:
1.159
Πόντοι:
1.011
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ntaffy2, erethis72, Lagnias και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού