Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 57 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Πολλα εχουν υποθει στο νημα της μικρης , εγω δεν θα πλατιασω αλλα θα εστιασω στα βασικα.

Το 7 στο προσωπο το βαζω μονο και μονο λογω της πλαστικης στα χειλια , επειδη της χαλαει ενα πολυ ομορφο και προστυχο μουτρακι. Δεν ειναι μοντελο αλλα ουτε μια αδιαφορη κοπελα. Ειναι ομορφη και εχει πολυ ωραιο σαρδονιο χαμογελο οταν σκιζετε παθιασμενα.

Το σωμα ειναι 10αρι στην χειροτερη 9αρι. Βυζαρες, κωλαρα ολα κοιτουν πανω , μπουταρες για δαγκωμα και δερμα περιποιημενο υπερ του δεοντος. Οποιος παει να σας πει κατι διαφορετικο λεει απλα μαλακιες χωρις ιχνος υπερβολης.

Υπηρεσιες και στα του αγωνα ενα ωραιο και τιμιο 8.
Ακολουθει ανετα σε οποιον ρυθμο το πατε θεωρω, ξεφτιλικια δεν της εκανα για να ξερω πως τα παει στα αγρια σκηνικα, αλλα το κατεχει το basic pse(προστυχολογα και σφαλιαριες στην κωλαρα) και το προστυχο gfe. Στενη, δεν βαζει τζελ αλλα αμα πιασετε ρυθμο σωστο , υγραινεται κανονικα. Ειδικα οταν ειναι απο πανω ειναι κολαση. Την ειχα καβαλα πανω στο παλουκι μου ανετα ενα 15λεπτο σερι και δεν ειπε ποτε οτι κουραστηκε κτλ. Οντας μικροκαμωμένη η αλλαγη στις στασεις ειναι ανετη και για ωραια γουστα. Απο πλαγιαστο , σε reverse cow με μια κινηση και ανετα.
Το τσιμπουκι ειναι ωραιο , υγρο και αισθησιακο με λιιιγο deep , αλλα γλυφει αρχιδια χωρις μη και μου. Τα παιρνει παντου , εγω της ελουσα τις βυζαρες της σαν να μην υπηρχε αυριο. Φιλαει βαθια με γλωσσα και εκει που υστερει ειναι πως δεν παιρνει πολλες πρωτοβουλιες και δεν σου πουλαει πολυ καλα οτι γουσταρει που την γαμας , ειτε παιζοντας το εκφυλη καριολα ειτε πουλωντας ερωτισμο. Εκει ειναι που παιζουν μπαλα τα 9-10. Εδω δεν ειμαστε σε τετοιο level αλλα ισως να ειναι και θεμα πρωτης γνωριμιας μας. Ισως αν με ειχε δει μερικες φορες παραπανω και ηξερε τι γουσταρω να επαιζε μπαλα υψηλοτερου επιπεδου. Επισης δαχτυλα στο μουνακι γιοκ , δεν ψηνει καθολου αλλα το λεει ευγενικα. Το κωλαρακι μου φαινεται πως μπορει να δουλευτει ανετα απο basic καυλια , εμενα δεν θα με επαιρνε με την καμια , αλλα τα 80εξτρα ειναι απαγορευτικο ποσο

Γενικη συμπεριφορα 8. Γλυκουλα και ομιλητικη , δεν κλεβει χρονο ουτε λεει παπατζες σαν να μην υπαρχει αυριο. Σιγουρα αν ειστε ανω των 45 δεν θα υπαρχουν πολλα κοινα αλλα ποιος χεστηκε , να βγαλετε τα ματια σας πηγατε οχι για long date. Επισης να πω εδω οτι φανερα η κοπελα προτιμαει να την γαμανε φρεσκα κινκι μποιζ σαν και του λογου μου ασουμε και οχι γεροξουρες με πατσοκοιλα σαν και του λογου σας χειιιιι.

Επικοινωνια εβαλα 5 γιατι ενω απανταει στο viber , ειναι πολυ μα πολυ δυσκολο να την κλεισεις και γενικα σε ανεξαρτητες θεωρω πως η επικοινωνια ειναι παντα δυσκολη και λογικο δηλαδη. Εγω εκανα κανα 3μηνο δλδ , μια επειδη το ακυρωσα εγω , πολλες επειδη μπορουσε μονο μετα τις 7-8. Απανταει πολυ τυπικα (ναι, οχι , ωρα , μερος κτλ) αλλα δεν ξερω γιατι να το θεωρησει κανεις υφακι αυτο εμενα μου φαινεται νορμαλ, προσωπικα το προτιμω απο τα ψευτο "αχ μωρουλινι δεν μπορω" κτλ. Αρα 5 επειδη ειναι συνηθως booked και μπορει να απαντησει με χρονοκαθυστερηση. Αμα θελετε να γαμησετε αμεσα, ειστε δηλαδη με την πουτσα εξω και ψαχνετε μανιωδως στο χοτελ που θα ξεσπασετε, ξεχαστε το , θα ειναι θαυμα αν την πετυχετε.

Για το αξια κοστος τωρα. Οποιος βαζει κατω απο 8 ειναι στεγνα εμπαθης και θαβει. Απο αποψη κορμιου το κοριτσι δεν εχει αντιπαλο στις ευρεως γνωστες ανεξαρτητες. Τα γραφεια θελουν 160-180 για 1 ωρα με χυσιμο μουτρα/στομα. Εγω το "για ανεξαρτητη πολλα" δεν το καταλαβαινω. Δεν αλλαζει στην τσεπη μου κατι αν τα δωσω σε γραφειο η ανεξαρτητη αρα τις κρινω ολες το ιδιο.
Ε γκομενα με 130 , με τετοιο κορμι και υπηρεσιες, που δεν θα σου ζαλισει τ αρχιδια με α δε μπορω , μη οχι τοσο μεσα και αλλες τετοιες σιχαμαρες ειναι μια πολυ καλη περιπτωση. Δεν πιανει 9 η 10 επειδη το anal απλα με τοσο που το εχει ειναι σα να μην υπαρχει στις υπηρεσιες. Οταν βλεπω να βαζουν 10αρια σε κατι κυριουλες με εξτρα κιλα, επειδη απλα εχουν την ταριφα κατω απο 120 και ταυτοχρονα βαζουν το ιδιο σε κατι αλλες σε γραφεια που παει 140-180 (με τα εξτρα μεσα) απλα δεν μπορω να καταλαβω πως σκατα κραζουν μια ανεξαρτητη μετα που το εχει κατω απο 140 με τις ιδιες υπηρεσιες απ το γραφειο και ισως καλυτερο κορμι , συν το ατου των ελληνικων. Τεσπα ο καθενας οπως την βρισκει.

Δεν ξερω αν θα συναντησω ξανα , αμεσα τουλαχιστον , επειδη μαρεσει να γαμω κωλαρακια οπως εχω πει πολλες φορες. Πιστευω παντως πως την επενδυση του 130ριου την αξιζει ανετοτατα.

Βιβες.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
130€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
jason155
Ανώτερος
Εγγραφή:
13 Σεπ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
38
Likes:
4.309
Πόντοι:
5.391
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kosamf, anthotypos, Nipper και 24 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Οκτωβρίου, 2021
Σωστή και μετρημένη κριτική !
review reaction 3 Makis99
05 Οκτωβρίου, 2021
φιλε κατατοπιστικοτατος με καλυψες like!!!
05 Οκτωβρίου, 2021
το κοριτσι ειναι ισως το πιο vfm που υπαρχει . πολυ καλη κριτικη
05 Οκτωβρίου, 2021
80 ευρώ το κωλογαμήσι?

Νεξτ πλιζ

Π
review reaction 1 gymaster
05 Οκτωβρίου, 2021
Είπες την λέξη κλειδί, ο καθένας όπως την βρίσκει!
05 Οκτωβρίου, 2021
Μα πέταξες έξω σαν υποψήφιο...
review reaction 1 men1975
06 Οκτωβρίου, 2021
Ωραία κριτική.Τωρα αν θέλει νεαρούς και κορμιά ας πάει σεζόν στην Μύκονο και τους υπόλοιπους ας διαλέγει με φωτό ΑΝ είναι όπως τα λες.....
review reaction 1 Makedonas1971
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7