Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 12 10
Γενική βαθμολογία
 
9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Και θα μου πείτε Μαλακας είσαι;
Δάφνη την λένε τη κοπέλα Άντζυ σε ευχαριστώ γράφεις.
Οχι σύντροφοι δεν είμαι μεθυσμένος αλλά για αυτή την υπέροχη ώρα πρέπει να πω ένα ευχαριστώ στο άτομο που μου το πρότεινε.

Που λέτε η περιπέτεια ξεκινάει καθώς όπως ήρθαμε Αθήνα είπαμε να περάσουμε καλά και ένας τρόπος να περνάς καλά είναι να επισκεφθείς το site των αγγέλων...

Κάνω μια έρευνα και βάζω 3 κορίτσια στο μάτι αλλά δεν μπορούσε καμία για άμεσα (άντρα θέλω τώρα τον θέλω)
Και η Άντζυ μου προτείνει την Δάφνη. Διστακτικός εγώ καθώς προσωπάκι δεν μπορούσα να δω και γενικά έχω ένα κόλλημα με το πρόσωπο καθώς και επίσης ότι έχω μια τάση στη ζωή μου να μου αρέσουν τα ξένα αλλά μου λέει είναι καταπληκτική και θα περάσετε καλά.
Λέω τι είναι η ζωή, ένα ρίσκο και στη χειρότερη θα χάσεις μερικά ευρώ και μια ώρα.
Αμ δε κύριοι, το ρίσκο αυτή τη φορά γύρισε σε λίρα 100 .

Έρχεται η κοπέλα με μια μικρή καθυστέρηση και αντικρίζω ένα κοριτσάκι με πολύ ωραίο σώμα μαυρισμένο , απλό αλλά sexy ντύσιμο και ένα προσωπάκι της νιότης που σου βγάζει και την θέληση για άγριες καταστάσεις .

Χαλαρώνουμε σαλόνι με τα κλασσικά όνομα ηλικία τι κάνεις στη ζωή. Μπάνιο είχαμε κάνει και οι δύο επομένως μετά από 5 λεπτά μετακινηθήκαμε στο δωμάτιο όπου και έβγαλε όλα τα περιττά ρουχαλάκια και βλέπω ένα σώμα πάρα πολύ καλό, αδύνατο με ένα μικρό βαζάκι και πεταχτες ρογες . Το δε κωλαράκι είναι πολύ καλοσχηματισμενο και το χερεσαι να το χαιδευεις.

Με ξάπλωσε με φίλησε παντού και εστίασε για αρκετή ώρα στα χαμηλά που είχαν πάει ψηλά πλέον. Το στοματικό αριστουργηματικο όπου ήξερε τι πρέπει να κάνει την κατάλληλη στιγμή και πότε να τον πάρει όλο στο στόμα., πότε να πάει στις μπάλες, πότε να παίξει με τα δόντια, σίγουρα έχει ένα ταλέντο σε αυτό και το ξέρει.

Σκουφάκι και ανέβασμα από επάνω από είχε τον έλεγχο στην αρχή και μετά την ανέλαβα εγώ όπου η φωνούλες που βγάζει σε καυλώνουν ακόμα περισσότερο (αν δεν είχαμε και γείτονες να ακούνε θα ήταν ακόμα καλύτερα) στο 15 λεπτό αλλαγή όπου αλλάξαμε ρόλους και πλέον εγώ από πάνω να προσπαθώ για κάνα 10λεπτο ακόμα να ολοκληρώσω όπως και έγινε.

Γρήγορο μπανακι και επιστροφή όπου το κορίτσι πιναγε εγώ φαγητό δεεεεν ,ευτυχώς είχα μερικά φιστίκια και κάπως το σώσαμε, τα φιστίκια έδωσαν ενέργεια και όρεξη και αποφάσισα να απολαύσω την τρυπούλα με όλο μου το στόμα και ότι άλλο μπορούσα. Το απολάμβανε και είχε υγραθει όπου μου κάνει η σειρά μου τώρα και ξεκίνησε σε αυτό που ξέρει να κάνει καλά. Και δώσε από επάνω ξανά και δώσε στα τέσσερα και δώσε ξανά εγώ από πάνω όπου μετά από ενα 30 λεπτό ασταμάτητου σεξ ήρθε το τέλος για δεύτερη φορά.
Μπανακι ξανά. Την ευχαρίστησα με ευχαρίστησε και όπως ήρθε έφυγε αφήνοντας το άρωμα της στο δωμάτιο για να μπορέσω να το μυρίζω και να σας γράφω εδώ.

Στα τοπ σκηνικά ήταν ότι ενώ ήταν από επάνω και με ρωτάει αν θέλουμε να αλλάξουμε με το που λέω ναι και ενώ συνεχίζω με γραπωνει και μου λέει αχ λίγο ακόμα (πως να μην σε καυλωσει αυτό;

Αν βάλεις τους χρόνους δεν βγαίνει η ώρα και αυτό οφείλεται ότι πολύ απλά έκατσε και κανα 10λεπτο 15 λεπτο παραπάνω και μου λέει ξεχάστηκα αφού περναγαμε καλά

Νομίζω σίγουρα θα προσπαθήσω να τιμήσω την Δάφνη ξανά αλλά και να ακούω την Άντζυ!

Αυτά από εμένα σύντροφοι!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 02, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
14 Ιουν 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
21
Likes:
831
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, olddog, mad_max και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού