Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 5 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Συνάντηση με την Anya πριν ανέβει η πρώτη κριτική της. Μου άρεσαν οι φωτογραφίες της, μου θύμισαν την αγαπημένη Megan στις καλές της στιγμές και το αποφάσισα. Ήθελα να ενημερώσω τα μέλη αλλά με πρόλαβαν τα τσακάλια του bou.

Υποδοχή μέσα στο χαμόγελο και το νάζι. Ενώ δεν το χρειάζεται πρέπει να έχει πέσει αρκετό make up ή photoshop στις φωτογραφίες του προσώπου. Έχει συμπαθητικό προσωπάκι χωρίς σημάδια από τον χρόνο. Σώμα μικροκαμωμενο αλλά αρμονικό, όλα φυσικά εκτός από τα μαλλιά, καθαρό χωρίς tattoo και περιποιημένο. Βυζάκι μικρό αλλά φυαικό, νινάκι καλοσχηματισμένο, petit φυσικά και αυτό.

Πολύ ναζιάρα η μικρή ενώ προετοιμαζόμουν για το φρεσκάρισμα έπερνε κάτι στάσεις όλα τρέλα. 22 χρονών δηλώνει και δεν πρέπει να απέχει πολύ η πραγματικότητα αλλά έχει γράψει χιλιόμετρα στο χώρο..Είναι πολύ άνετη με αυτό που κάνει και δημιουργεί ωραία ατμόσφαιρα. Αγγλικά σχετικά περιορισμένα.

Όταν ξεκίνησε ο αγώνας της βγάζω το σουτιέν και αποκαλύπτεται το βυζάκιι με ρόγα κάγκελο, το πετάω στο κρεβάτι και μου λέει όχι εκεί στη θέση του, το παίρνει και το βαζει σε ένα ράφι! Η άλλη σε προηγούμενη συνάντηση επέμενε να μου κρεμάσει το πουκάμισο και την επόμενη φορά που την ξαναείδα μου ζήτησε συγγνώμη γιατί δεν κρέμασε το πουκάμισο. Που τις έχει βρει ο Glamour όλες τις νοικοκυρές, σε σχολή οικοκυρικών!

Στον αγώνα η μικρή είναι πύραυλος, είναι ευλύγιστη, συμμετέχει και τα δίνει όλα. Πίπα πολύ καλή και διάθεση άριστη. Είναι στενή αλλά δεν χρησιμοποιεί gel, ειδικά στο δεύτερο γύρω που είχε και μεγαλύτερη διάρκεια έδωσε ρεσιτάλ, έπεζε με τον νυνάκι της, έβγαζε φωνούλες, ίσως και να πόναγε αλλά δεν σταμάτησε, έγιναν τα σεντόνια άνω κάτω. Μου είπε ότι τελείωσε δύο φορές. Δεν ξέρω εάν ήταν αλήθεια, αλλά ήταν πολύ πειστική και αυτό μου φτάνει. Εξάλλου τι είναι αλήθεια σε αυτή τη ζωή.

Το πρόσιμο της συνάντησης ήταν θετικό, μικροκαμωμενη, νεαρά, όμορφη και ιδρώνει τη φανέλα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
11 Σεπ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
153
Likes:
10.929
Πόντοι:
30.738
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Karelis69, TOMCRUISE, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού