Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 75 10
Call-Girls 209348
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μετά λοιπόν από μεγάλη αποχή λόγω της πανδημίας (τελευταία περιπέτεια πριν το πρώτο lock down!) είπα δειλά δειλά - και έχοντας μειώσει το ρίσκο στο βαθμό του εφικτού - να επανέλθω στην ενεργό δράση. Ήθελα η επάνοδός μου να είναι επιτυχημένη, θριαμβευτική, ένα ελάχιστο ευχαριστώ στα αρχίδια και τον πούτσο μου που περίμεναν στωικά τόσο καιρό μέχρι να ξενογαμήσουν και πάλι. "Ρε κερατάδες" λέω, "θα σας ανταμείψω...θα σας δώσω στη Νάταλι να σας ξεζουμίσει!".

Άραξα λοιπόν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, μπανιαρίστηκα, έβαλα μουσικούλα και περίμενα, περίμενα...χωρίς όμως να έχω ενημερώσει για αριθμό δωματίου (ξεχάσαμε μέχρι και το πρωτόκολλο με την πανδημία)! Αυτό που δεν περίμενα πάντως ήταν ο ερωτικός Βεζούβιος Νάταλι, αν και ομολογώ ότι ήμουν υποψιασμένος από τις πολλές και καλές κριτικές. Άλλο να τα διαβάζεις όμως και άλλο να τα ζεις...

Άνετη και χαμογελαστή από την πρώτη στιγμή, ρίχνει το χαριτωμένο, αέρινο φορεματάκι της και αποκαλύπτει αυτά τα θεία μαστάρια που ξεσηκώνουν και τον πιο απαιτητικό βυζολάγνο. Πρόσωπο γλυκό, κοριτσίστικο θα έλεγα, με υπέροχα μάτια. Το υπόλοιπο κορμί, κανόνι. Ψηλή, καμπυλωτή και καθόλου στεγνή, σφικτή, φρέσκια, έκφυλη! Τσιμπούκι σεμιναριακό - ful set - πόσες φορές αισθάνθηκα το φάρυγγά της να πιέζει με δύναμη το εξαφανισμένο πέος μου, κατά μήκος του οποίου έσταζαν καταρράκτες από σάλια! Τί γλωσσοπασπάτεμα δέχθηκαν τα αρχίδια μου και τί φιλήδονα βλέμματα έριχνε επιδιδόμενη στην σπουδαία τέχνη της! Κάποια στιγμή αφήνει πολλά σάλια να κυλήσουν από τα χείλη της πάνω στα τρομερά μαστάρια της και αφού τα έτριψε μέχρι να γυαλίσουν και να υγρανθούν, ξεκίνησε φοβερή σπανιόλικη βυζομάλαξη. Όταν η ψωλοκεφαλή ξεπρόβαλλε ανάμεσα από τα βουνά, "χλαπ" την κατάπινε!

Δυναμίτης και στη συνέχεια: φοβερή τεχνική στο cowgirl, όπου σε στιγμές απομονώνει τη λεκάνη με ξεχωριστή καυλωτική κίνηση...πόδια πάνω, πόδια κάτω, στα τέσσερα, στο πλάι...Δίνει πάθος και βγάζει καύλα σε όλες τις στάσεις . Με τον ίδιο τρόπο φιλάει βαθιά, πότε τρυφερά, πότε άγρια, μα πάντα υπέροχα. Κατέχει όλα τα σχετικά μυστικά ερωτικής απογείωσης πχ σφυροκοπάς, σε κοιτάει στα μάτια και σου χώνει τη γλωσσάρα της στο αυτί! Φυσικά ανταπέδωσα όλες αυτές τις χάρες με πολύ γλείψιμο στο υπέροχο μουνάκι της, το οποίο με λίγη περιποίηση ανοίγει σαν τριαντάφυλλο! Για τους συναδέλφους που τυγχάνουν λάτρεις των κάτω άκρων όπως εγώ, ενημερώνω ότι μπορούν να απολαύσουν τις πατουσάρες της και τα όμορφα δακτυλάκια της που εγώ πέτυχα (ή μάλλον κατάπια) με μαύρο βερνίκι.

Στο συντομότατο social - μιας και εξαντλήσαμε την ώρα μας στη μάχη - μού φάνηκε πολύ ευχάριστη και καλό παιδί, καθώς και ξύπνιο.

Συμπερασματικά, όπως έχουν πει και οι συνάδελφοι πριν από εμένα, αξίζει σίγουρα να τη συναντήσεις τουλάχιστον μια φορά. Άλλο αν δύσκολα μένεις στη μια. Εγγυημένη απόλαυση.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 27, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
eridon1877
Ανώτερος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
48
Likes:
4.415
Πόντοι:
6.490
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 Elganador, TOMCRUISE, ilivefortits και 26 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Σεπτεμβρίου, 2021
Γαμώ τα παιδιά είναι η Natali !!
review reaction 1 eridon1877, djantonis666, hornyasfuck
29 Σεπτεμβρίου, 2021
Είσαι θεός. Η κάθε νέα κριτική σου, καλύτερη από την προηγούμενη Καπέλο
review reaction 2 eridon1877
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2