Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 3 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Το αποκαυλόκαιρο καλά κρατούσε. Μετά απο ένα ωραίο εταιρικό γεύμα με θαλασσινά οι φουσκοθαλασσιές με έσπρωξαν να κοιτάξω το roster του Glamour.

Είχα αποφασίσει να τιμήσω μια άλλη κοπέλα, αλλά δεν ήταν διαθέσιμη. Απο τις διαθέσιμες η κοπέλα του κέντρου του glamour μου πρότεινε την amanda.
Και αποδείχθηκε ότι καλά έκανε.

Λίγο αργότερα πέρναγα tην είσοδο του Smart στην Συγγρού.

Η Αmanda με υποδέχθηκε ντυμένη με ένα εφαρμοστό ωραίο φόρεμα που ανεδείκνυε τα τριάρια και βάλε βυζιά της. Ιδιαίτερα χαμογελαστή και πρόσχαρη σε κερδίζει με το τρόπο της και την θετική ενέργεια που βγάζει.

Γαλανομάτα με ξανθά κατσαρά extentions γύρω στο 165 Ρωσίδα. Δηλώνει 25 ετών αλλά προσωπικά θα τις προσέθετα 2-3 χρόνια. Είναι ο πλήρης ορισμός της νταρντάνας. Τριάρι ισως και τριαμισάρι βυζί και μεγάλος ωραίος κώλος. Λευκή καθαρή επιδερμίδα χωρίς τατουάζ. Ουδέτερο στρογγυλό πρόσωπο αλλά με ωραία εκφραστικά μπλέ μάτια.

Οσον αφορά τις υπηρεσίες. Είναι πολύ φιλική χαμογελαστή και πρόσχαρη. Φιλάει βαθιά και είναι βιρτουόζα της γλώσσας.

Η πίπα της πραγματικά εξαιρετική σε φτάνει χαλαρά στα όριά σου. Η ανταπόκρισή της στο σέξ πραγματικά κορυφαία. Το ζεί έντονα και το εκφράζει με τη κίνησή της και τις ιδιαίτερες κραυγές της. Εναλλαγή πολλών στάσεων και τελείωμα στις βυζάρες της. Ιδίως στο Doggy όταν χτυπιόταν πάνω στη πούτσα της ενώ χούφτωνα τις βυζάρες της όλα τα λεφτά. Πέραν του ότι μας άκουσε όλος ο όροφος στο ξενοδοχείο.

Πραγματικά εντυπωσιακή η ενέργεια που βγάζει στο σεξ για αυτό και το 10 στη διάθεση για σεξ συμμετοχή. Αλλά ίσως αυτό και να οφειλόταν στο ότι ήμουν και ο πρώτος της πελάτης απο ότι μου είπε σε αυτό το tour.

Δυο γύροι με ενδιάμεσο μασάζ μέχρι να ξαναοπλίσω. Είχε ένα πράσινο lemongrass λάδι μαζί της που χρησιμοποιόντας το μου έκανε για κανά δεκάλεπτο μασάζ επιπέδου επαγγελματία.

Δεν είναι η κλασική ρωσίδα με τις μακρυές ποδάρες και το μοντελέ σώμα. που προσωπικά μου αρέσει σαν σωματότυπος. Αλλά ότι της ''λείπει'' για μένα σε εμφάνιση το αντισταθμίζει με το πολύ παραπάνω με τις σεξουαλικές επιδόσεις της. Για τους λάτρεις όμως των νταρντανών δεν το συζητάω θα τους στείλει αδιάβαστους.

Προτείνεται ανεπιφύλακτα σε Νταρντανολάτρες.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Mindreader
Τιμημένος
Εγγραφή:
24 Φεβ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
110
Likes:
20.314
Πόντοι:
28.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Constantinos27, vltepdr, Ntaffy2 και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού