Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.5 3 10
Call-Girls 19990
Γενική βαθμολογία
 
4.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
3.0
Επικοινωνία
 
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Πραγματικά δεν θα εγραφα κριτική για την Ντολορες αλλά είχα πει στο γραφείο και στην ιδια ότι θα βαλω οπότε το χρωστάω αρα εδώ είμαστε. Πραγματικά περασα καλα και άσχημα και για αυτό είπα να μην θάψω την κοπέλα αλλά όταν είδα την κριτική του συναγωνιστή σήμερα, είπα να γράψω, κριμα είναι να πετάμε τα χρήματα μας.

Ηθελα να κανω ραντεβού ήμερες, και ενώ ζήταγα την Λορα ή την Λολιτσα επι 8 ήμερες η τηλεφωνήτρια δεν τις έβρισκε, και μου πρότεινε άλλες πάντα, την ατυχία μου μεσα, και ενώ είχα κρατηθεί πάνω από 10 μερες, μου λεει για την ντολορες και αφου παλι δεν εκρισκα άλλες το σκεφτόμουνα. Τις αναφερω για την κριτικη που υπήρχε και μου λέει ""Ήταν απλα μια συγκυρία, η κοπέλα ειναι πολύ καλη να την δοκιμάσετε" Οπότε περνω την απόφαση με βαρια καρδιά στις 01.00 στο διαμέρισμα που νοίκιαζα

Η κοπέλα ήρθε στην ωρα τις με ταξί και φορούσε ένα κολλητο κολάν, είναι όντως λατινα, εχει ωραία βυζια πολυ καλο σωμα, και ειναι κοντουλα, μια πρωτη εντύπωση καλή, εδω τελειώνουν όλα όμως

Πραγματικα η κοπέλα μπηκε μέσα, μου ζήτησε τα χρήματα, πρώτη φορα σε αυτό το γραφείο μου ζητάνε τα χρήματα πρώτα, και αρχισε να μιλαει χωρις να σταματαει ξανα και ξανα και οταν την σταμάτησα πήγα να την ακουμπήσω και μου το απαγόρευσε και μετα πήγε για μπανιο, και κανει πανω απο 15 λεπτά μεσα, βγαινει και τις λεω, ""θα σου βαλω κριτική κανονισε να περασω καλα"", και μου λεει, ""δεν με νοιάζει αδιαφορο, εγω δεν είμαι ελληνιδα"". Και με ενα υφακι κάθετε και μου λεει οτι εάν δεν κανω μπάνιο και πλυνω δόντια δεν ξεκιναμε . Εντωμεταξύ να εχω αφιερώσει πάνω απο 3 ωρες σε ξύρισμα και περιποίηση πριν έρθει σε ολο το σωμα, οπότε ξενέρωσα παρα πολύ αλλα τι να κανω και παω γρηγορα και γυρνάω. Ξεκιναει μια αεροπιπα και σταματάει και ξεκιναει με χερι, τις λεω ""θέλω στοματικο είναι το αγαπημένο μου, το ζήτησα και στην τηλεφωνήτρια να στο αναφέρει"", και μου απαντάει, ""εδω είμαι να περασω εγώ καλα"", τις λεω, ""μα εγω είμαι ο πελατης και εσυ προσφέρεις υπηρεσίες"", μου λεει, ""ή σκας και γαμιομαστε ή φεύγω, δεν ειμαι υποχρεωμένη να δουλεύω τόσο αργα"". Σκιζει ενα προφυλακτυκο και μου το βαζει και ξεκιναει καβαλα, μολις παω να τελειώσω με σταματάει και λεει, ""πρωτα εγω θα τελειώσω και θα περασω καλα και μετα εσυ"", και μου ζητάει 69, μετα ορθιο και μετα στα 4 στο καναπε οπου επέμενε επέμενε μερχι που όντως εχυσε στα αλήθεια παντού(ΤΟ σωμα της ειναι τελειο ΠΑΝΤΟΥ). Μετα με ριχνει στο καναπέ ξεκιναει γλωσσοφιλλα και παιχνίδια στα αρχιδια και μου λεει, "Σου αρεσε? τώρα πρέπει εσυ να τελειωσεις πανω μου" και ζητώ ισπανικο στα βυζια και τα καταφέρνω.
Παει για μπανιο και ερχετε ντυμενη, μου ζηταει αγγαλιτσες και χαδια σαν να ειμαι το αγορι της και να θελει να κανει τον ψυχολογο μου, μια ετσι μια αλλιως μια γουβετσι και παντα να θελει να τις χαιδευω τον κολο. Περασε η ωρα και εφυγε.
Τωρα τι να πω εγω, blowjob δεν ειχα, σαν δουλος και μαλακας που πληρωσε κιολας αισθαθηκα, αυτη περασε καλα και οπως ηθελε να περάσει, εκμεταλλεύτηκε ολοι την κατάσταση την καλη μου διαθεση και την καυλα μου, εφαγε χρονο, δεν μιλαγε ομορφα και πάντα είχε μια απάντηση. Δεν δεχετε πιεσει, ξοριλικα και ουτε καν την αποψη σου ή αυτο που σου αρεσει. Πραγματικά απαράδεχτο για 150 ευρο και για το γραφειο αφου την ξερουν και η τηλεφωνήτρια την προτείνει. Δεν είναι μια απλα συγκυρια πλεον, ειναι τρεις εδω γραμμένες κριτικες και ποσες ακομα καθε μερα.

η πρωτη τις κριτικη λεει """ψεκαστε σκουπιστε τελειωσατε υπηρεσιες,και γενικα βαρεμαρα απο μερια της."""

Ειχα παρει την Τζοαννα την Τονια την Τζενη την Τζινα την ΑνναΜαρια την Αννα και ηταν αστερια τα κοριτσια που ητν στο γραφειο .Η συγκεκριμενη απεχει παρα πολυ απο αυτο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 07, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
14 Ιουν 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
472
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 linear, mancunian1986, olddog και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Σεπτεμβρίου, 2021
νταξει η γκομενα απευθυνεται ξεκαθαρα σε μαζοχες που γουσταρουν ξεφτιλισμα.
μαλλον θα πρεπει να αλλαξει τις υπηρεσιες της κ να γραψει υπηρεσιες αφεντρας,ειναι γεννημενη για αυτο!
καλα μιλαμε για απιστευτες ατακες η τυπισσα ή γαμιομαστε ή φευγω;;;;
τι αλλο θα ακουσουμε;
review reaction 1 Inf0
23 Σεπτεμβρίου, 2021
Απ' ότι βλέπω μετα το κραξιμο που εφαγε το γραφείο και αυτή απο μένα συνέχισε να κάνει τα ίδια απλα σε μικρότερο βαθμο. Εγω πίστευω οτι ο λόγος που ζητάει τα λεφτά μπροστά είναι γιατί κάποιος συναγωνιστής της έριξε άκυρο για την συμπεριφορά της και την πάτησε και απο τότε κοιτάει να εξασφαλίζει τουλάχιστον τα λεφτα!!
review reaction 1 TOMCRUISE
23 Σεπτεμβρίου, 2021
@dxounia, πραγματικα εαν ειχα γραψει κριτικη την επομενη μερα νομιζω εσενα θα σε ειχα σωσει αλλα βαριομουν και ποτε δεν το φανταζομουν οτι θα παθω κατι τετοιο απο κοριτσι του μαγου
review reaction 1 dxounia, TOMCRUISE
23 Σεπτεμβρίου, 2021
Καλα κ τα λεφτα να παρει μπροστα,αν αυτα τα κανει στον λαθος ανθρωπο,δε νομιζει οτι θα φυγει μαζι με τα λεφτα,οποτε καλο θα ειναι να μην επαναπαυεται σε αυτο,αλλα να αλλαξει ροτα ή τουλαχιστον να αλλαξει υπηρεσιες στην καρτελλα της,απο εδω κ περα να γραφει-εδω το καλο ξεφτιλισμα για οποιον γουσταρει!!!!
24 Σεπτεμβρίου, 2021
@Pikatsou γι'αυτο φίλε πρέπει να γράφουμε κριτική ειδικά σε μια εξαιρετικά αρνητική εμπειρία να προστατευσουμε τους άλλους αλλα και να γνωρίζουν οι τανες την δύναμη μας
24 Σεπτεμβρίου, 2021
Έπρεπε να σε πληρωσει οχι να πληρώσεις!
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6