Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 36 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 103779
Γενική βαθμολογία
 
4.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
4.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Αν και έχει φύγει όπως είδα στο site του γραφείου πρέπει να καταθέσω την εμπειρία μου. Παρά τις καλές κριτικές που είχε, εγώ έπεσα λάθος όπως και στην κριτική του Backpapper. :( Με το ζόρι στεκόταν όρθια, υποδοχή σαν να ήμουν σε νεκροταφείο. Αν και πριν σκεφτόμουν να μείνω 1 ώρα ευτυχώς γρήγορα τα μετέτρεψα σε μισή. Η κοπέλα είναι σέξι όπως τα γράφουν οι συμπολεμιστές παρακάτω αλλά στην κυριολεξία εξαντλημένη. Πίπα μίζερη, φιλιά χωρίς γλώσσα και με το ζόρι, τα ωραία μάτια της έτοιμα να κλείσουν. Ο ύπνος θρέφει τα παιδιά... Την πήρα doggie και τελείωσα στην πλάτη της. Αυτό ήταν όλο. Έφυγα σαν να μην είχα πάει ποτέ μαζί της. Πιστεύω ότι την κυρία ευθύνη φέρνει η ίδια πάρα το γραφείο στο να κερδίσει μερικά παραπάνω ευρόπουλα πριν γυρίσει πίσω στο χωριό της. Επανάληψη στο μέλλον; θα αστειεύεσαι βέβαια...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 18, 2021
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
7 Ιουλ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
441
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Bartender 74, james034, srek7 και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Σεπτεμβρίου, 2021
ας πάει στο χωριό της να κάνει την αγελάδα, δεν θα είναι κάτι το διαφορετικό γι αυτην. Πάλι στα τέσσερα θα στήνεται και θα την αρμέγουν τα μαστάρια.
22 Σεπτεμβρίου, 2021
Περπατημένο escort με χρόνια στην πλάτη δεν επιτρέπεται να είναι φραγκοφονιάς. Χάνει πελάτες για επανάληψη όπως και νέους. Έπρεπε να την σούταρες από την αρχή. Από εμένα Οχι με την συγκεκριμένη κυρία όταν θα ξανάρθει γιατί σίγουρα θα έρθει να μου το θυμηθείς.
23 Σεπτεμβρίου, 2021
Σα γενική προτροπή,πέρα από την κοπέλα που δεν έχω ιδία άποψη....
Μάγκες όταν ανοίγει η πόρτα και κάτι δε σας αρέσει είτε στην εμφάνιση της κοπέλας είτε στη συμπεριφορά,είτε στην κατάστασή της να φεύγετε άμεσα.
Αυτό το καλό έχει το incall.
Τί ζητάμε για να μείνουμε?Με το που ανοίξει η πόρτα να αντικρύσουμε χαμόγελο και σέξυ διάθεση από το κορίτσι που είδαμε στις φωτογραφίες ενός γραφείου.
Οτιδήποτε άλλο όπως πχ μια κοπέλα που είναι παχύτερη από τις φωτό,ή διαφέρει πολύ,μια που θα σ ανοίξει την πόρτα με τη σαγιονάρα και με ύφος ''βαριέμαι'' η με αγένεια και απότομους τρόπους...άντε γειά!Είναι απλό,αλλά πόσο πολύτιμο...
T
troubaman
review reaction 1 olddog
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3