Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 17 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
άλλον πρέπει να παίξω κανα Lotto. Μεσημέρι παίρνω τηλ. στο γραφείο και με ενημερώνουν ότι είναι διαθέσιμη για το βράδυ για όσο θέλω ( !!! ) οπότε την κλείνω για 2 ώρες χωρίς μα και μου. Στην ώρα του , τσουπ το μωρό στην πόρτα μου, μοσχομυριστό, χαμογελαστό, μέσα στην καύλα και την τρελή χαρά. Κάτι σκίρτησε μέσα μου όταν φίλησα τα χειλάκια της...και χαμηλότερα βεβαίως βεβαίως ένιωσα μια αναστάτωση !! Από τις σπάνιες φορές που οι φωτό απεικονίζουν πλήρως την πραγματικότητα. Καμία επεξεργασία. Ότι βλέπετε θα εμφανιστεί και στο κρεβάτι σας. Οι φωτό που τα μαλάκια της είναι ίσια είναι οι πιο αντιπροσωπευτικές.
Η Χλόη είναι ένα όμορφο, νεαρό κορίτσι, γύρω στα ...Mid 20's να πω, 25-26 κάπου εκεί. Κανονικό ύψος, και σωματοδομή με υπέροχα στήθη και ...καπούλια. Στα 4 είναι υπέροχο θέαμα. Υπέροχη φατσούλα, περιποιημένη για μια κοπέλα της ηλικίας της, χωρίς να είναι λατέρνα από τα μπιχλιμπίδια πάνω της. Και το μακιγιάζ στα μάτια, ούτε αυτο χρειάζεται. Μερικά Tattoo που εμένα δεν με ενθουσιάζουν και χωρίς πλαστικές επεμβάσεις πάνω της. Με λίγα λόγια έφαγα γκολ από τα αποδυτήρια. Νιάτα κ ομορφιά - Αγαπούλης μεσήλικας 1-0 ...

Μιλάει καλά αγγλικά, αλλά από μόνο του αυτό δεν λέει τίποτα. Είναι επικοινωνιακή κ θέλει να περάσετε καλά οπότε θα βρείτε τον τρόπο έτσι κι αλλιώς να τα ...πείτε. Άνετα βγαίνει μεγάλο ραντεβού μαζί της. Λεφτά κ όρεξη να έχεις. Εμφάνιση κ συμπεριφορά παίρνει πιστοποίηση λοιπόν!

Τώρα όσο αφορά τις υπηρεσίες, επειδή εγώ είμαι μεγάλος αγαπούλης θα την συστήσω σε όλους όσους τους αρέσουν amature - GFE - αγαπουλίστικες φάσεις. Amature όσο δεν παίρνει άλλο δλδ. !! Σαν την φίλη της κόρης σου που έρχεται διακοπές μαζί σας για 5-6 μέρες και ένα βραδάκι που έχει πιεί λίγο παραπάνω χρατσα χρουτσα, το καταπίνεις αμάσητο το μελανούρ! Φιλιά αισθησιακά, χάδια, αγκαλίτσες κ αγαπούλες, γούτσου γούτσου, θα σε πεθάνει στο στριμωξίδι στον καναπέ κ στο κρεβάτι και παντού !! Το μανάρι μου !!

Ωραία αίσθηση μέσα της...ωραίο μουνάκι....για γλύψιμο για όσους είναι φαν..υγραίνεται αρκετά..ανάσκελα, λίγο στο πλάϊ και doggy....επιδίωκα να έχω οπτική επάφή συνέχεια με το προσωπάκι της....καυλώνει και σε κρατάει σφικτά μέσα της...είχε κάτι fake φωνούλες στο πήδημα αλλά δεν έδωσα σημασία..φιλιά, χάδια κλπ κλπ...ότι πρέπει για έναν ξεμωραμένο μεσήλικα...πεντακάθαρη, χωρίς ύποπτες μυρωδιές...έκανε μπανάκι και στο ημίχρονο κ στο τέλος...

Δεν νομίζω ότι υποκρίνεται το GFE για να μην κουραστεί σε μεγαλύτερες ταχύτητες, δεν παίρνω κ όρκο βέβαια, αλλά νομίζω ότι της πάει το GFE , σε πείθει ότι είναι καθαρόαιμο GFE και ταυτόχρονα δεν βγάζει πουτανιά που θα σε κάνει κ σένα να το πας παρακάτω. Μια όμορφη συνάντηση με ένα ωραίο ζεστό χαρούμενο πλάσμα που θα σου ανεβάσει τη διάθεση και τη λίμπιντο. Επειδή είναι up tempo μπορεί κάποιους να τους κουράσει λίγο αυτό, ειδικά μεγαλύτερης ηλικίας, αλλά αυτό ακριβώς είναι που δίνει και μια ιδιαίτερη αίσθηση στην συνάντηση μαζί της...Μην περιμένετε αεροπλανικά κ υπηρεσίες pornstar. Αυτά όσον αφορά κ τις υπηρεσίες λοιπόν και κάπως έτσι είναι η φάση με τη Χλόη.
Θα είναι καμιά δεκαριά μέρες ακόμα κοντά μας. Μετά θα την κάνει.
Το γραφείο άψογο.
Καλά να περνάτε !

ΥΓ Λόλα, γύρνα πίσω !!! Ασε τους Ιταλούς κ έλα εδώ που σε αγαπάμε !! Άντε μπράβο !!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 18, 2021
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
280€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Aragorn135
Ανώτατος
Εγγραφή:
1 Μαρ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
48
Likes:
11.484
Πόντοι:
10.446
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, Elganador, doc_lin και 25 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Σεπτεμβρίου, 2021
Ναι!Ναι!
Πάλι καλά πού οι φωτογραφίες δέν είναι παραπλανητικές, ως είθισται.
Καπέλο
review reaction 1 Aragorn135, hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1