Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 117 10
Call-Girls 230728
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Απ το φθινωπορο του 2016 περιπου αρχισα να κατεβαινω για "διασκέδαση" στην Αθηνα. Βασικος μου οδηγος το site bourdela.com.Aπ τα πιο ενδιαφεροντα "νηματα" του "Μπου" ηταν και ειναι το νημα της Liza vip!. Μ αρεσε η κοπελα που φαινοταν στις φωτογραφιες καθως και ο λογος της στις αναρτησεις της. Απλος καιριος νεανικος...Ζητησα τηλεφωνο επικοινωνιας. Μετα απο 4 η 5 αιτησεις τα καταφερα, αλλα η επικοινωνια μαζι της δυσκολη. Τεραστια η ζητηση υποθετω. Πολυ ωραια και νεαρη η Λιζα, αλλα υποθετω και η επιλογη λιγων συνευρεσεων ημηρεσιως εκ μερους της ουτως ωστε να κρατησει τις υπηρεσιες της σε υψηλο βαθμο ειχαν ως αποτελεσμα την κατακτιση του τιτλου του καλυτερου call girl της Αθηνας. Δυο φορες αν δεν κανω λαθος.
Μιλησαμε.Ζητησα ραντεβου για την επομενη, ειναι και η αποσταση βλεπεις. Μου απαντησε οτι προτιμα να κανονισουμε συναντηση οταν θα ειμαι ηδη στην Αθηνα. Δυσκολο για μενα. Αλλα τα γεγονοτα τη δικαιωσαν. Τελικα την ανοιξη του 2019 κλεισαμε ραντεβου καποια μερα για τη επομενη. Το πρωι της ημερας του ραντεβου, τα ξημερωματα προκυπτει θανατος στενου συγγενικου μου προσωπου. Ακυρωνω εισητηρια και ραντεβου με μυνημα στο viber, εξηγωντας της το λογο της ακυρωσης. Η απαντηση της "Ζωη σε σας". Απο τοτε καθε φορα σχεδον και ηταν παρα πολλες οι φορες, που κατεβαινα στην Αθηνα για "διασκεδαση" της ζητουσα συναντηση, αλλα απαντηση δεν επαιρνα! Διαβασα οτι εχει ειδικα δικα της κριτηρια επιλογης, ρωτησα συναγωνιστες που τη γνωριζουν εκθετοντας τα γεγονοτα. Μου συνεστησαν να ξαναπροσπαθησω κι οτι δεν μπαναρει, απλα τυχαινει να μην μπορει οταν της ζητω ραντεβου. Ωσπου πριν απο λιγους μηνες ειδα αναρτηση στο νημα της οτι εχει λογαριασμο στο instagram. Ανοιξα το hyperlink και με μεγαλη μου χαρα συνομιλησαμε δηλαδη ανταλλαξαμε μυνηματα. Με θυμηθηκε! Κανονισαμε συναντηση παλι απ την προηγουμενη και ευτυχως δε μου προεκυψε κανενα ατυχες γεγονος. Στις 2 Σεπτεμβριου 2021 γυρω στις 7 το απογευμα στο "Πριαμος" της Ηλιουπολης με επισκεφτηκε η Liza vip. Ηρθε η κοπελα των φωτογραφιων που ειδα πριν 5 χρονια στο site βεβαια οχι τοσο λευκη αλλα λιγο μαυρισμενη λογω των θερινων της διακοπων. Ειναι οπως την περιγραφουν οι συναγωνιστες στις κριτικες τους. Ειναι μια γυναικα με κοριτσιστικο σωμα. Γλυκια φωνη. Ομορφο προσωπο κατ εμε! Μετριου αναστηματος με μικρο αλλα ωραιο στηθος και χορταστικες θηλες που επαιξα πολυ μαζι τους απαλα, οπως μου ζητησε. Στην πραξη κανει υπεροχο στοματικο,βαθυ και παιχνιδιαρικο στο οποιο νομιζω οτι ανταποκριθηκα επαξια αν κρινω απ τη δηλωση της "θα σε χυσω μωρο μου"!και απ το σφυξιμο του κεφαλιου μου με τους απαλους της μηρους!. Με δεχτηκε μεσα της και σε θεση cowgirl με μενα να ξαναπαιζω με τις θηλες της και σε σταση doggy οπου με τη θεα των πανεμορφων γλουτων της δεν κρατησα και τελειωσα. Δευτερη πραξη δεν συνεβη λογω περιορισμου χρονου εξ αιτιας της επιστροφης μου. Anal δεν ζητησα επειδη σε παλιοτερη επικοινωνια μας μου δηλωσε οτι δεν δινει στο πρωτο ραντεβου. Βεβαια δεν ειμαι και τοσο φανατικος του ειδους. Η Λιζα ηταν και εναι ποθος ετων για μενα! Αλλα με τη σωστη συμβουλη απ τους συναγωνιστες και την επιμονη μου ηρθε η καταλληλη στιγμη να χαρω τον ερωτα της. Ειμαι πολυ χαρουμενος. Ελπιζω να με ξαναχυσεις μωρο μου! Θα σ'το ξαναζητησω, μη μου το αρνηθεις!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 02, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
koumanidas
Σπουδαίος
Εγγραφή:
18 Ιουλ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
23
Likes:
5.010
Πόντοι:
2.846
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 company of heroes tho, baroc, T-DRIVER1 και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Σεπτεμβρίου, 2021
Είχαμε καιρό να διαβάσουμε κριτική για την εν λόγω τύπισσα! Καφές
review reaction 1 TOMCRUISE, hornyasfuck
14 Σεπτεμβρίου, 2021
οσοι επιμένουν, νικούν ????
review reaction 1 TOMCRUISE, hornyasfuck, koumanidas
15 Σεπτεμβρίου, 2021
Γεια σου αδερφέ, ξέρω ότι όλοι έχουμε απωθημένα και ανεκπληρωτες επιθυμίες αλλά μη βάζεις ποτέ μια γυναίκα σε βάθρο, ο τρόπος που μιλάς για αυτή δείχνει ότι το είχες τόσοοο ανάγκη.. Για ποιο λόγο; Έχεις αξία σαν άντρας και μπορείς να γαμας τέτοια μουνια στην καθημερινή σου ζωή.. Γιατί να περιμένεις ποτέ θα είναι διαθέσιμη η εκάστοτε Λίζα;

Πολύ φιλικά τα γράφω αυτά και αν δεν τα είχα κάνει κι εγώ δε θα σχολίαζα..
review reaction 1 TOMCRUISE, Accountant, hornyasfuck
15 Σεπτεμβρίου, 2021
Αδελφέ Εχεμυθε!

Διακαής και άσβεστος ο πόθος για τη Λίζα. Πολλές φορές της ζήτησα συνάντηση όταν κατέβαινα για διασκέδαση στην Αθήνα, αλλά ποτέ δε γύρισα πίσω άγαμος. Πάντα εύρισκα εναλλακτική λύση. Γνώρισα πολλες ωραίες κοπέλες τις οποίες εξακολουθω και συναντώ και σήμερα. Ουδέν κακόν αμιγές καλού! Μάλιστα αυτή τη στιγμή που σου γράφω είμαι και οδόν προς συνάντηση με μια απ' αυτές. Στο βάθρο του καλύτερου call girl των Αθηνών την ανέβασαν οι εκατοντάδες ψήφοι συναγωνιστών απ' όπου έλλειπε η δίκη διότι θα ήταν ανέντιμο να την ψηφίσω χωρίς να την έχω συναντήσει. Ελπίζω να έγινε κατανοητή η τακτική μου που τη συνιστώ και στους συναγωνιστές που θέλουν να συναντήσουν κάποια κοπέλα που τους αρέσει πολύ.
review reaction 1 men1975, TOMCRUISE, hornyasfuck
15 Σεπτεμβρίου, 2021
Αμα ειναι να προσπαθουμε τοσο πολυ,για να γαμησουμε & κολ γκερλ κ μαλιστα ελληνικο,αστο καλυτερα δεν πειραζει...
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5