Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 17 10
Call-Girls 52234
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Εύκολη επικοινωνία με το γραφείο, που μέχρι τώρα σκοράρω μόνο επιτυχίες (ελπίζω να συνεχιστεί), και μετά από λίγες ώρες χτυπούσα την πόρτα του ξενοδοχείου….
Αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι ακριβώς αυτό που θα δείτε… η κοπέλα ήταν κιόλας ντυμένη ακριβώς όπως στις φωτό !!! Προσωπικά την βρήκα μια πανέμορφη νεανική παρουσία (μου δήλωσε 23 και τοσο την έκανα και εγώ για να ειμαι ειλικρινής) που σίγουρα θα γύρναγα να κοιτάξω χαζεμενος στην παραλία σκεπτόμενος πως ένα πετιτ σώμα μπορεί να μην έχει καθόλου ατέλειες…..
Μετά το απαραίτητο ντουζακι βγαίνοντας από το μπάνιο άρχισε τα χαδακια πάνω μου και από τότε ξεκίνησε ένα ρεσιτάλ ναι…. ότι και αν ζήτησα το κορίτσι το έκανε με χαμόγελο, πάθος και ένταση όταν χρειάζονταν. Κρέμα έβαλε ελάχιστη την πρώτη φορά μόνο, μου είπε άλλωστε ότι ήμουν και το πρώτο ραντεβού της μέρας…Με το τέλος του μακροσκελούς πρώτου γύρου πάνω της αφού βγήκα από το ντους μου πρότεινε να μου κάνει μασάζ… μάγκες ήταν επαγγελματικού επιπέδου και κάπως έτσι γύρισα αφού είχε βάλει όλα τα κόκκαλα της πλάτης μου στην θέση τους και έπαιξε ο δεύτερος γύρος των απόλυτων «ναι»….
Τα αγγλικά τα μαθαίνει ακόμα, αυτό εγώ δεν το βρήκα μείον μιας και καταφέρναμε και συνεννοούμασταν εύκολα πάνω στον αγώνα και έκανε ότι της εξηγούσα με πονηρό χαμόγελο χωρίς να δυσανασχετήσει ούτε στιγμή… όπου κολλούσε η επικοινωνία στο σοσιαλ ανάμεσα στον αγώνα δούλευε γκουγκλτρανσλεϊτ…. εγώ δεν ειμαι γενικά του πολύ μπλα μπλα όποτε με βόλεψε η όλη κατάσταση…
Όσοι πιστοί προσέλθετε, τα αξίζει πραγματικά τα λεφτά της, γιατί το κορίτσι είναι τουρακι….

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Διαγραμμένο μέλος 174689
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
3 Σεπ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
322
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, mancunian1986, piko και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού