Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 13 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η ρουτίνα γιατρεύεται με την ανανέωση, και η ανανέωση λειτουργεί καλύτερα με τα νειάτα.
Χαζεύοντας λοιπόν το ρόστερ του Glamour η Τάγια που έδωσε αυτή την αίσθηση.

Γρήγορη συνενόηση με το γραφείο και ραντεβού στο νέο τους χώρο στο Β4Β 365 hotel απέναντι απο την Πάντειο και κολητά με το Cafe Pilot στη Συγγρού.
Μοντέρνα και καθαρά τα δωμάτια, λίγο στενόχωρα, αλλά τη δουλειά τους τη κάνουν μια χαρά και η χοροθέτηση του ξενοδοχείου το κάνουν πιο διακριτικό απο αυτά που είσαι φάτσα κάρτα στη Συγγρού.

Η Τάγια ίναι και φαίνεται γύρω στα 22-23. Όλα πάνω της αποπνέουν νεανικότητα και φρεσκάδα. Είναι γύρω στο 1.63 καστανόξανθη Ρωσίδα, Λεπτό σώμα, με όμορφο δυάρι φυσικό βυζί και στητό ωραίο κώλο.

Ομορφο πρόσωπο με καστανά μάτια και καστανόξανθα μαλλιά με ωραία μεγάλα χείλη.
Με εξαίρεση τα κομψά πειραγμένα χείλη, δεν έχει τίποτα ‘’ψεύτικο’’ πάνω της. Ούτε βυζιά, ούτε βλεφαρίδες, ούτε καν τατουάζ. Αυτό γιατί μας τα έχουν πρήξει οι γιαλαντζί ντίβες που όλο στόμφο και με χείλη ροφού δηλώνουν ότι ‘’δεν υπάρχουν σήμερα αληθινοί άντρες’’ την ώρα που όλα πάνω τους είναι ψεύτικα.

Οσον αφορά τις υπηρεσίες. Είναι φιλική και πρόσχαρη. Μιλάει σχετικά καλά Αγγλικά και σε αντίθεση με άλλες Σλάβες μπορείς εύκολα να μιλήσεις μαζί της. Σου δίνει μια αίσθηση αμεσότητας και οικειότητας που για πολλούς άντρες έχει αξία.

Ολη η Ιστορία στο σέξ είναι η διαδρομή. Ο προορισμός, δηλαδή το χύσιμο, ακόμη και με μαλακία επιτυγχάνεται. Η βασική μου λοιπόν απαίτηση με τις επαγγελματίες είναι παρά την όποια εμπειρία τους να οδηγώ εγώ τη φάση κατά τα γούστα μου πετυχαίνοντας όμως παράλληλα να τις φτιάχνω από πλευράς διέγερσης. Οι πραγματικές ( και όχι εικονικές ) αντιδράσεις μιας γυναίκας που πραγματικά διεγείρεται προσωπικά με φτιάχνουν ιδιαίτερα και λειτουργούν σε αυτό που λέγεται σεξουαλική απόλαυση πολλαπλασιαστικά και όχι προσθετικά.

Στο παραπάνω πλαίσιο λοιπόν την σταμάτησα από την ρουτίνα της που είχε ξεκινήσει στα προκαταρκτικά, και άρχισα εγώ ένα συνδυασμό αργού γδυσίματος και μπαλαμουτιάσματος με ταυτόχρονη εξερεύνηση του όμορφου σώματός της.

Το κρυφό όταν γίνεται σταδιακά φανερό γίνεται πιο διεγερτικό από το σκέτο γυμνό. Επιπλέον κολακεύει και φτιάχνει ιδιαίτερα τις γυναίκες, που και πιο δύσκολα διεγείρονται ( ιδίως οι επαγγελματίες ), αλλά και αρέσκονται σε τέτοιου είδους παιχνίδια που τις βγάζουν εν μέρει από τη ρουτίνα τους, υπο τη θεμελιώδη βέβαια προυπόθεση ότι τους αρέσει ο τρόπος που το κάνεις !!

Η κατάληξη της όλης διαδικασίας ήταν μια πίπα από μεριάς της μια εξαιρετική πίπα που με έφτασε στα όριά μου. Ξέρει να χρησιμοποιεί καλά την γλώσσα της στην πίπα και σε φτιάχνει παρόλο που παρακάτω στα αρχίδια δεν προχωράει.
Γρήγορο πέρασμα προφυλακτικού και ξεκίνημα μιας ακολουθίας από στασεις.

Γενικότερα λοιπόν. Η Ταγια ανταποκρίνεται στις πρωτοβουλίες του άντρα, δεν λέει σε κάτι όχι εκτός από δακτύλιασμα σε πίσω πόρτα.
Στην αρχή απέφευγε τα γλωσόφυλα αλλά αργότερα όταν ζεσταθηκε και ΄΄φτιάχτηκε’’ άρχισε να δίνει και από αυτά.

Εχει ωραία στησίματα σε διαφορετικές στάσεις, πετυχαίνει βαθιές διεισδύσεις που φαίνεται ότι της αρέσουν, και βγάζει ωραίες αλληθοφανείς κραυγούλες που σε φτιάχνουν.
Ειδικά στον δεύτερο γύρο που προσωπικά δυσκολεύομαι να χύσω αυτή η συμπεριφορά με βοηθάει σημαντικά όπως και πολλούς άλλους άντρες πιστεύω του δικού μου ηλικιακού γκρούπ ( πενηντάρηδες ) που νομίζω αποτελεί και σχετική πλειοψηφία στους πελάτες των escorts.

Συνολικά ένα πρόσχαρο πιπίνι με αρκετά καλές υπηρεσίες που σου αφήνει μια ωραία επίγευση

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Mindreader
Τιμημένος
Εγγραφή:
24 Φεβ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
110
Likes:
20.314
Πόντοι:
28.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 JOHN-PLAYER-SPECIAL, Constantinos27, hornyasfuck και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού