Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 85 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Από καιρό ήθελα να συναντήσω την Αννα και μια που βρέθηκα Αθήνα, τη πήρα τηλ και αμέσως κανονίσαμε στο Bill. Μόνο εκεί και στο Prive πάει τώρα, όπως μου είπε.
Η Αννα είναι όπως ακριβώς και στις φωτο. Ωραίο σώμα για την ηλικία της, όχι γυμνασμένο, ενισχυμένο αλλά με πτώση, στήθος και πολύ απαλή επιδερμίδα. Σίγουρα πλησιάζει τα 50 αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Α έχει και όμορφα (για τράβηγμα μακριά μαλλιά)
Μπαίνει λοιπόν στο δωμάτιο, ανταλλάσσουμε φιλιά και ζητάει να πάει στο μπάνιο. Δεν άργησε και βγήκε με τη πετσέτα. Προκαταρκτικά στο φουλ με γλώσσα παντού. Στη πίπα ήταν καλή ('οχι κορυφή) με πνιγμούς και αρκετά σάλια... Πρώτη κατάθεση στο στόμα, αλλά σηκώθηκε αμέσως και πήγε τουαλέτα να τα φτύσει.
Ακολούθησε λίγη ώρα κουβεντούλα και ξεκίνησε (μετά από λίγο) να παίζει με το μαραζωμένο πέος μου. Δεν πέρασε πολύ ώρα και άρχισε να μεγαλώνει στο στόμα της, όπου έγινε πέτρα. Σειρά μου να τη περάσω κι εγώ τη γλώσσα μου με τη δική μου τεχνική. Έδειχνε να της αρέσει, αλλά δεν βάζει φωνές.... λίγο αλλάζει η ανάσα και γίνεται πιο γρήγορη.
Η ώρα του σκούφου είχε φτάσει και έγινε η είσοδος (στα 4) από μπροστά. Όντως είναι πηγάδι και δεν καταλάβαινα και πολλά. Μετά από λίγο, ζητάω κώλο και τον παίρνει και τον βάζει. Δυσκολεύτηκε αρκετά να το πάρει όλο, αλλά το πήρε σχεδόν αδιαμαρτύρητα. Έδειχνε να πονάει και να της αρέσει όμως. Να σημειώσω πως σε ωριαίο ραντεβού, τελευταία, δεν τελειώνω 2η φορά ή τελειώνω με πολύ δυσκολία. Εδώ χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια τέλειωσα με μεγάλη ένταση. Ίσως η στενότης του κώλου (παρεπιπτόντως ήταν πεντακάθαρη στην έξοδο)
Τελειώνοντας, να πω ότι η βαθμολογία έχει να κάνει και με την ηλικία. Στη συμμετοχή βάζω 7 για την έλλειψη πρωτοβουλίας.
Δεν ξέρω αν θα τη ξαναδώ, γιατί δεν είναι ο τύπος μου ακριβώς, άσχετα που πέρασα καλά. Για 80€ είναι ΟΚ για παραπάνω όχι.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 08, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
80€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
mad_max
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
12 Νοε 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
96
Likes:
4.731
Πόντοι:
22.915
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 slaviani, TOMCRUISE, ZeroTolerance και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού