Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 43 10
Call-Girls 76876
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επιστροφή στο γραφείο των αγγέλων με πρώτη επιλογή την Ινέσα. Είχα διαβάσει και την κριτική του john100. Του αρέσει το ωραίο του Τζον Τζον, το ίδιο και εμένα, του έχω και μπέσα όταν μιλάει για ωραίες γυναίκες. Δεν δυσκολεύτηκα να την κλείσω, διαθέσιμη την ώρα που την ζήτησα, η επικοινωνία χωρίς πολλά και μου την στέλνουν χωρίς καθυστέρηση στην ώρα που συμφωνήσαμε.

Κάθισε δίπλα μου με χαμόγελο και νάζι κοιτώντας με, με τα γατίσια μάτια της. Αποπειράθηκα δις να αγγίξω τα χείλη τα της με τα δικά μου. τραβήχτηκε χαμογελώντας. Αναρωτήθηκα αν με παίζει ή δεν θέλει, για να μου εξηγήσει ότι πρέπει πρώτα να της δώσω τον κόπο της. Γυρνάω και της δείχνω το διπλανό κομοδίνο που είχε δύο ζευγάρια παντόφλες μιας χρήσεως, και χαρτονομίσματα συνολικής αξίας των 140 ευρώ. Σηκώνεται, τα μετράει και με ενημερώνει ότι δεν είναι αρκετά για να προχωρήσουμε μιας και το δωράκι έχει αλλάξει και χρειάζονται ακόμα 10 ευρώ. mea culpa. Όσο η Ινέσα δεν είχε σκανάρει τον χώρο μπας και τα έχει αφήσει κάπου αυτός ο σκατόγερος, άλλο τόσο και εγώ, μπήκα μεν στο αγγελικό σαητ, είδα την Ινέσα στις διαθέσιμες αλλά δεν άνοιξα την καρτέλα της ώστε να δω την ενημέρωση ότι το δωράκι έχει αυξηθεί και διορθώνω αμέσως το ποσό.

Το χρήμα μίλησε, τα παιχνιδάκια και τα ναζάκια τελείωσαν και η Ινέσα αφαιρεί τα ρούχα της. Μικρό, ωραίο στήθος, όρθιος πεταχτός και αρκετά σφιχτός κώλος. Το πρόσωπο της θα έλεγα ότι είναι καλό αλλά όχι εντυπωσιακό όπως στις φωτό. Φιλιά χωρίς γλώσσα στην αρχή μετά και όσο της βάζεις το δάχτυλο μέσα στον κόλπο της αφήνεται περισσότερο και την χρησιμοποιεί. Στοματικό χωρίς χέρι, απολαυστικό με D.T. φτυσίματα και γλείψιμο όλου του μορίου. Στάση 69, σεξ, χωρίς λαδόξιδα, μιας και υγραίνεται μόνη της με την σωστή περιποίηση, αυτή από πάνω και ιεραποστολικό. Το στοματικό της μου άρεσε και βγήκα να της το ξανά δώσω στο στόμα. Τον είχε για κανά πεντάλεπτο ώσπου μου λέει θέλω να με πάρεις σε doggy. Ξανά βάζω προφυλακτικό, στήνεται, στην συνέχεια λύγισε την μέση της, έριξε το μισό κορμί της στο στρώμα, αναστέναζε χωρίς να ουρλιάζει, μέχρι που ήρθε το τέλος στο σώμα της.

Είναι όμορφη σε πρόσωπο και σώμα και το ξέρει, δεν θα λουφάρει την ώρα της δράσης και θα τιμήσει το κατά δύναμη την συνάντηση, δεν θα περάσεις άσχημα και συνεχώς είναι χαμογελαστή. Μιλάει πολύ καλά την Αγγλική. Όμως, και αυτό είναι υποκειμενικό, λίγο η αύξηση, λίγο το ότι ναι μεν πέρασα καλά και δεν τα έκλαψα, αλλά δεν ξετρελάθηκα,, λίγο το ότι έχουμε δει και πιο σουπερ ουάου, δεν είναι σίγουρη και η επανάληψη. Αλλά δεν θα έλεγα και όχι.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
8 Μαϊ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
42
Likes:
25.559
Πόντοι:
25.846
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Rebirthed Sapiens Sapiens, NICK TRIVE, rodriguez65 και 28 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Σεπτεμβρίου, 2021
Είναι η περίπτωση γυναίκας που κατά την υποκειμενική μου άποψη την ταυτίζω με το παρακάτο ρητό...

"Οκκ’ αργύριον ή πάντα θει κηλαύνεται"

Το ξέρει και το δουλεύει το σκηνικό με βάση το παραπάνω...και θεωρώ οτι της βγαίνει με επιτυχία...

Καπέλο
review reaction 1 hornyasfuck, Zebu
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1