Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 21 10
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Μετά από καιρό "επέστρεψα" στο γραφείο μιας και είχα κάποιες αρνητικές εμπειρίες στο παρελθόν, αλλά είμαι άνθρωπος των ευκαιριών και είπα να ξαναδώσω μια ευκαιρία αφού διάβασα ότι είχαν γίνει κάποιες αλλαγές. Επιλογή λοιπόν η Έλενα, μια κοπέλα με αντικρουόμενες κριτικές, αλλά εγώ μαγνητίστηκα τόσο από τις φότος της που δεν με ένοιαζε τίποτα. Ένας σωματότυπος που για μένα είναι φετίχ, το τέλειο μοντελέ σώμα. Οπότε τηλέφωνο στο γραφείο, άνετη, άμεση και εύκολη επικοινωνία με το παλλικάρι στο τηλέφωνο και η Έλενα στην πόρτα μου σε λιγότερο απο 40 λεπτά. Ξέρετε τι λένε για το γκολ από τα αποδυτήρια?? Ε αυτό...Με το που ανοίγει η πόρτα, αντικρίζω έναν κορίτσαρο, μέσα στο χαμόγελο, με θετικότατη ενέργεια, με αγκαλιάζει, φιλί στο στόμα, μου λέει σήμερα έχω φουλ όρεξη και εσύ μου φαίνεσαι ορεξάτος(εεε διακοπές ήμαστε δεσποινίς, υπάρχει και μια κάποια αποχή). Λέω από μέσα μου, εντάξει τζακ ποτ, δε γίνεται να μην περάσω καλά. Αράζει καναπέ, κρασάκι και για τους δυο μας, κουβεντούλα για Μύκονο κλπ, σε κλίμα τρομερά ζεστό και άνετο, ενώ παράλληλα με χαίδευε και τη χαίδευα. Άψογη σε όλα της, το ντύσιμο καλοκαιρινό casual με ωράιο στενό τζιν που τονιζε τα λεπτά πόδια της και το ωραίο κωλαράκι της, και μπλουζάκι με τιράντες. Αρκετά τατουάζ στολίζουν τα μπράτσα της προσωπικά εμένα δεν με ενοχλόύν, όπως και το στήθος της. Πρόσωπο όμορφο, με ανοιχτόχρωμα μάτια. Οι φωτογραφίες αντιπροσωπευτικότατες.



Γρήγορο φρεσκάρισμα και για τους δύο και κρεβάτι απευθείας. Η κοπέλα έχει απίστευτο σώμα, γυμνασμένο και αδύνατο, με μικρό βραίο στήθος 2άρι φυσικότατο, επίπεδη κοιλιά και καλλίγραμμα πόδια με περιποιημένα άκρα και ωραία δάχτυλα και ένα κωλαράκι ποιήμα. Πραγματικά πανδαισία στα μάτια μου. Ξεκίνημα με φιλιά, αργά και αισθησιακά, και ανέλαβα πρωτοβουλία να την περιποιηθώ. Η κοπέλα ξέρει και αφήνεται αν νιώσει άνετα, ασχολήθηκα για ώρα μαζί της, μέχρι να φτάσω στο πανέμορφο και πεντακάθαρο μουνάκι της. Ωραία ανταπόκριση, κούναγε τη λεκάνη της ρυθμικά, η κλειτορίδα της ανταποκρίθηκε εξίσου. Διάφορα παιχνίδια έλαβαν χώρα που την οδήγησαν να με σπρώξει ξαφνικά πίσω, και να μου αρπάξει το πέος μου στο στόμα της και να ξεκινήσει μια πολύ καλή και ρυθμική πίπα, και με περιποίηση στα @@, αλλά και μεμονωμένα στο κεφαλάκι με σάλιο κλπ...Η στάση του σώματός της ιδανική για να χουφτώνω το κωλαράκι της και να παίζω με την κλειτορίδα της.



Πέρασμα προφυλακτικού, και πρώτη στασή στα 4, στην άκρη του κρεβατιού, με γαμάτο στήσιμο, και ωραία αίσθηση. Στην αρχή αργά, μετά πιο γρήγορα, έφαγε και τα σκαμπιλάκια της που γουστάρει κιόλας. Τρομερή άσκηση για τις αντοχές μου η θέα του καλοσμιλεμένου κώλου της. Αλλαγή ιεραποστολικά, με ένταση και έντονη διείσδυση ενώ γούστραρε τρελλά που ασχολιόμουν και με τα πατουσάκια της κάτι που της αρέσει όπως μου ομολόγησε μετά. Έντονο σφυροκόπημα, καλή συμμετοχή και μάλλον αληθινή θα έλεγα. Μεταφορά στον καναπέ που τη σήκωσα άνετα αφού είναι πούπουλο και συνέχεια σε cowgirl με λυσσαμένο ρυθμό από εκείνη να επιδιώκει να φτάσει στην κορύφωση. Τα κωλομέρια της χωράγανε στις παλάμες μου και την έίχα πιάσει και την κάρφωνα με ένταση κ εκέινη σαν άλλη αμαζόνα να ανεμίζει τα μαλλιά της. Κυριολεκτικά είχαμε παρασυρθεί και οι δύο σε μια φάση διαφορετική και απολάμβανα πραγματικά άναυδος όσα συνέβαιναν μην πιστεύοντας στην καλή μου τύχη. Τελευταία στάση ξανά ιεραποστολικά ήρεμα όμως, με αγκαλιές και φιλιά, κάτι που την ξάφνιασε και της άρεσε...και όταν της είπα ότι χύνω, έβγαλε προφυλακτικό και τα πήρε όλα στοματάκι της με χαμόγελο....



Δεν ξέρω αν έτυχε ή αν πέτυχε μαζί μου,αλλά δεν μπορώ να υποψιαστώ πως δεν μπορεί να δώσει το 100% όπως το έδωσε σε εμένα, αν της φερθείς με χαμόγελο,σεβασμό και να της δώσεις να καταλάβει ότι θέλεις να περάσετε και οι δύο καλά! Είναι ένα κορίτσι έμπειρο στη δουλειά, πεντακάθαρη, πολύ όμορφη και καλλίγραμμη, σίγουρα βαράνε μαλακία στο δρόμο και τα πεζοδρόμια και σπανίζει σίγουρα τέτοια θετική ενέργεια. Με άφησε άναυδο κυριολεκτικά με το πακέτο της και την τιμή φυσικά που προσφέρονται οι υπηρεσίες της και νομίζω για όποιους αρέσκονται σε αυτό το στυλ εμφάνισης και υπηρεσιών θα περάσουν πολύ καλά.

Αυτά από εμένα. Σας εύχομαι τα καλύτερα...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 23, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
lagonisian
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Ιουν 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
282
Likes:
12.425
Πόντοι:
25.846
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, TOMCRUISE, Bartender 74 και 31 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού