Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 5 10
Call-Girls 15358
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Λοιπόν από εχθές μετά το πετυχημένο ραντεβού με την Καρίνα έκλεισα και την Τζέσικα θέλοντας να συνεχίσω το έκφυλο αυτό σερί με τις γυναίκες από την παράλια μου έχει μείνει απωθημένο τι να κάνουμε φίλε μου alex easy rider, οποίος έχει την μύγα μυγιάζεται, έτσι φτάνοντας στο αγαπημένο μου πορνό ξενοδοχείο άρχισα να παρφουμαρίζομαι για να την υποδεχτώ. Με το που χτυπάει η πόρτα αντικρίζω ένα όμορφο κοντό πούτανο ντυμένο με ένα ολόσωμο πράσινο εφαρμοστό φορεματάκι τονίζοντας το καμπυλοειδές σώμαΝαι!Ναι! τις και τα φυσικά ολοστρόγγυλα βυζιά τις Ουάου!Ουάου! κατευθείαν με άρχισε σε παθιασμένο γλωσσά φίλο αρχίζοντας να την γδύνω φανερώθηκε ένα καμπυλωτό σώμα με τουρλωμένο κώλο σαν αυτά τα έκφυλα που έβλεπα στην παράλια του νησιού και βυζί άπαιχτο 2,5 προσεγγίζοντας το 3 το καλό το μόνο μείον πάνω της ήταν τα άκρα τα οποία δεν ήταν βαμμένα αλλά τώρα εκεί θα κολλήσουμε, Ντουζάκι ξεκινώντας τον πρώτο γύρο με πάρα πολλά φιλιά παντού γλύψιμο στο υγρό και πεντακάθαρο αιδοιο της και ο μητσάρας όπως πάντα υποβρύχιες καταδύσεις σε μια φάση δεν άντεξε με τον μητσάρα μέσα στο στόμα τις και με γύρισε για να περιποιηθεί όπως αυτή ήξερε παίρνοντας την πρωτοβουλία με γλύψιμο στα μπαλάκια και απανωτά ρουφήγματα επίσης και σε καθιστή θέση στο πάτωμα δείχνοντας μου όλο το έκφυλο και παράλληλα πρόστυχο βλέμμα της μην αντέχοντας άλλο σκούφωμα και κατευθείαν πίσω κολλητό Κατσικογάμης ανεβάζοντας τον πήχη λίγο παραπάνω καβάλα Ασάλιωτα πάνω από τον αυτό το υπέροχο και τουρλωτό κώλο για αρκετά λεπτά δίνοντας τίτλο τέλους για τον πρώτο γύρο Έτσι!. Μπάνιο και κατευθείαν στο πόρνο κρεβάτι πριν αρχίσουμε με ρωτάει τη ηλικία μου και τις λέω πόσο με κάνεις απάντηση της 60 ή και 200 χρονών βάζοντας γέλια και οι δυο Χαχαχα!Χαχαχα! τις λέω μέσα έπεσες κάτσε να σου την δείξω αρχίζοντας την σε ένα μουνί γλύψιμο με τα υγρά να αναβλύζουν και το κορμάκι της να τρέμει σαν τα κρύα τα νερά, αρπάζει τον μητσάρα σε ένα γλύψιμο θέλοντας να τα πάρει όλα στο στόμα για την απόλαυση που τις προσέφερα σκουφώνω το αγρίμι αφήνοντας το ελεύθερο να κατασπαράξει ότι βρει μπροστά του και κάπως έτσι τελείωσε και ο δεύτερος γύρος με το αναθεματισμένο κινητό να μας το υπενθυμίσει. Λοιπόν η γκόμενα δεν παίζεται από εμφάνιση, στυλ, και έκφυλη πουτανιά καλά κριμένη μόνο για λίγους συστήνεται ανεπιφύλακτα σε όλους του λάτρεις του είδους ελπίζω να βοήθησα στην επόμενη επιλογή σας.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 20, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
P
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kontopodis, olddog, alpula και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Αυγούστου, 2021
Καμια μυγα ΔΕΝ εχουμε, ουτε καποιο άλλο πραγμα.
Για οποιον δεν καταλαβε, προφανως και εσυ επισης, καποιοι εχουμε τις καβατζες μας (εκτος πληρωμενου), ενιοτε και εξαιρετικα καλες, κι ετσι γαμαμε και τα περναμε μια χαρα.
Καποιοι αλλοι όχι, εσυ μαλλον μηδεν…
ΔΕΝ είναι κακο, απλα η αληθεια.
Οποτε καλη συνεχεια με τις πεταλουδιτσες του πληρωμενου, γραφε και κριτικες – μονο καλο κανουν – απλα λιγο πιο μαζεμενες αν θες βεβαια.
Φιλικα παντα.
review reaction 6 paparovicz
05 Σεπτεμβρίου, 2021
Φιλαράκο δεν ξέρω αν δεν το έχεις καταλάβεις ακόμα και τις καβάτζες σου τις ακριβοπληρώνεις και μη σου πω πιο πολύ και από τις βίζιτες Μαλακία
δεν θα την βγάλεις για φαγητό, δεν θα την βγάλεις για ποτό, δεν θα την πας σε ξενοδοχείο, δεν θα την γαμήσεις μέσα στο αμάξι σου βρίσκοντας το ποιο απόμακρο σημείο χαλώντας λίτρα βενζίνης μόνο από αυτά η πουτάνα και η βίζιτα δεν συγκρίνονται από οικονομικής άποψη.
Μάλλον ασύμφορη ειναι και κάποια στιγμή θα την βαρεθείς η και το αντίθετο και θα σε παρατήσει για τον αγαπητικό της

φιλικά πάντα ξανασκέψου το και κανε τον λογαριασμόΚαφέςΈτσι!
P
paparovicz
review reaction 1 TOMCRUISE
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2